Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Çâðê_DUP
najsavršenija je joga molitva srca, i najbolja za nas ovde. Jer to je naša joga. Ima i mantru, i položaj, i disanje, i nama prilagođene predodžbe i arhetipe još od detinstva.
valovnice meni je sve ovo sto pricas jako interesantno, ja zaista ne znam kako ovi ljudi ne kapiraju tvoj stav. uticaj b92, sta ces :sigh:

evo, ja sam bas danas videla u jednim novinama, zovu se Trece oko, pise o jogi, ali nikako da se fokusiram, koju da odaberem, a ovo "oko srca" mi deluje nekako najemotivnije, pa me zanima, kako to izgleda. volela bih da nam opises svima kako te mantre zvuce, kako da disemo, polozaj? :)
Korisnikov avatar
By valovnica
Originally posted by svejedno
Ali, opet, ne mogu da spoznaju Boga. Ipak ih treba prebaciti u pravoslavlje, cenim.
Niko to nije reko. Mogu ali mnogo teže. Ovako bi im bilo lakše i brže. No to je njihova slobodna volja i njihova kultura.
Molitva srca je osobna stvar a ne stvar crkve. Gde ste videli da je popovi propovedaju? I oni bi da mogu do Boga bez truda.
Korisnikov avatar
By valovnica
Originally posted by Angelina777
valovnice meni je sve ovo sto pricas jako interesantno, ja zaista ne znam kako ovi ljudi ne kapiraju tvoj stav. uticaj b92, sta ces :sigh:

evo, ja sam bas danas videla u jednim novinama, zovu se Trece oko, pise o jogi, ali nikako da se fokusiram, koju da odaberem, a ovo "oko srca" mi deluje nekako najemotivnije, pa me zanima, kako to izgleda. volela bih da nam opises svima kako te mantre zvuce, kako da disemo, polozaj? :)
Tvoja je namera neiskrena gujo u nedrima! Ako zaista oćeš mogu da ti pokažem lično.
By Çâðê_DUP
Originally posted by valovnica
Originally posted by Angelina777

Tvoja je namera neiskrena gujo u nedrima! Ako zaista oćeš mogu da ti pokažem lično.
jeste, ja sam ona zmija sto se motala oko jabuke, nistiteljka sveta! :iskusenje:

sve ovo sa kosovom je zapravo zbog mene!

zene su proklete, a picka ujeda. :zen:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
eto... dodjem jednom u par dana na forum, a na njemu sve vise i vise debila.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Tema nije o tome kako je pravolsavlje uber cool..
Da li Vam je palo na pamet da su sve religije samo jedna vrsta pranja mozga....

I sam Isus je rekao " nisam doshao da donesem mir, vec razdor i rat"
Veoma lepo to od njega, ali neka hvala.
Svi su putevi pogreshni, i to ih chini jednakima...
Jer nijedan religijski put nije u stanju da dovede do prosvetljenja ako se veruje U NESHTO.
Religija je sluzila kao uvek otvorena mogucnost da se napravi razdor medju ljudima, da se prolije krv, a da se ljudi drze u mrznji...
Krv je na balkanu potekla samo zbog razlichitih varijacija vere u Isusa...I posle 10 godina josh ima tenzija...
Kako je tek "bogu" zabavno da se oko njega svadjaju totalno razlichite religije...koje je on kao svemocno bice implementirao medju ljude.
Setimo se samo mita o Vavilonskoj kuli...
Ljudi su govorili jednim jezikom, bili su slozni, nije bilo ratova niti problema...a onda se BOG utripovao da LJUDI hoce da budu kao "ON"
(Postavlja se pitanje...Da li je bog sklon paranoji, ili nije ono shto mislimo da jeste pa mi jadni smrtnici mozemo lako da ga zaobidjemo u kosmichkoj evoluciji?)
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Morgan Le Faye
Da li Vam je palo na pamet da su sve religije samo jedna vrsta pranja mozga....
Vise puta, prijatelju, vise puta ;)
Svi su putevi pogreshni, i to ih chini jednakima...
Svi putevi su jednaki, da. Ali pravilan put je nesto sto je U tebi.
Jer nijedan religijski put nije u stanju da dovede do prosvetljenja ako se veruje U NESHTO.
Nisam probao, te ne mogu da tvrdim ;)
Setimo se samo mita o Vavilonskoj kuli...
Ljudi su govorili jednim jezikom, bili su slozni, nije bilo ratova niti problema...a onda se BOG utripovao da LJUDI hoce da budu kao "ON"
(Postavlja se pitanje...Da li je bog sklon paranoji, ili nije ono shto mislimo da jeste pa mi jadni smrtnici mozemo lako da ga zaobidjemo u kosmichkoj evoluciji?)
Ovo je vec, veoma dobro pitanje. To pitanje je i na samom pocetku, sa Adamom & Evom.

Ali samo ako verujes u NESTO ;)
...

Stoga i pominjem budizam, iako se ne smatram budistom.
..

Jer ja sam, pre svega, l(j)ud. Sa svim mogucnostima (u individualno - evolutivnom smislu) koje ta pozicija moci nosi.

;)
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by жњ
Originally posted by Morgan Le Faye

Zashto smo jedini sisari koji koriste 5% mozga?
:roll:

Jos jedna u nizu bapskih prica...
naprotiv
ja verujem da postoje oni koji koriste samo deo
mozda bas ti koji datu teoriju zastupaju
ko ce ga znati
:novinar:

identifikacije

Bog je Bog a ne vanzemaljac! Ne treba da se izmišlja novo, sve je već napisano. Držite veru pradedova pa će prvi od sviju naroda da se vinete u nebo i da vidite na svoje oči kako je tamo i sve će tada da vam se objasni što beše nejasno.
Originally posted by svejedno
Ok, malo manje zivi u srcima ostalih? Zasto?
Jer je pravoslavni put najbolji kao metoda.
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Jao divna tema! Ovde ću moći da ispišem jednu svoju fantaziju! :shmi:
Atlantida je bila kontinent koji se nalazio između afrike i južne amerike. Tamo je sve počelo. Bili su razvijeniji od svih. Pomagali su Egipćanima i Majama odlazili u njihove zemlje kao poglavari i faraoni. Izmišljali svoje bogove da im olakšaju poslušnost naroda. E onda je atlantida nekako uništena i nekako je noje to znao pre uništenja i zapalio sa svojom lađom. I tako ga je neki talas odneo na vrh planine u turskoj odakle se razmnožio jevrejski narod koji je danas jedan od najstarijih na svetu. Danas su najbogatiji i svi su masoni i dalje poput faraona vladaju svetom samo sada u tajnosti! Čiča miča i gotova priča. :shmi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!