Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Delete
Aj se sad svi hvalite kako (ni)ste razumeli sta je the1 zelela da kaze
Originally posted by Hans_87To valjda ne pretpostavlja da bi ti moju dirao, je l' da, je l' da? Da mi ne pricaju posle po familiji kako mi je sestra postala peder pod mojim uticajem, bozemesacuvaj!
Znas sta, razmisljao sam nocas, dajem ti je...Diraj je!!!!!
Originally posted by the1whowishedUvek bili.
Mi smo narod za jednog autokratu. nema druge.
Originally posted by the1whowishedhahaha
...buduci da sam cirke i da mi se ne filosofira preterano (ovo samo znaci da cu lajt-filosofirati, nikko da necu filosofirati).....-
konstatacija, konstatacija koju cu zaboraviti ako zaspim:
pre bih se vratila u patrijarhalno drustvo i prala nekome noge nego sto bih i dalje gledala sta pojedini ljudi rade u ime liberalizma. Ali onako, najozbiljnije.
Toliko, ziveli, ciao!
Originally posted by WilhelminaNe slazem se, ali bi bogami trebalo da se udari po dzepovima na 300 strana. A bahati ljudi ce na sve strane da se sire i da nalaze za to izgovore i opravdanja ko god bio na vlasti i kako god vladao. Nije poenta liberalnog u tome da se ugrabe sva prava za sebe po svaku cenu, nego i da se postuju i prava drugih. Ali ajd.Originally posted by the1whowishedUvek bili.
Mi smo narod za jednog autokratu. nema druge.
Kako smo se lepo voleli sa svima dok se islo na Goli Otok....
Originally posted by Andjelikapa ne jedu te dok se ne osete ugrozenim, a ti mozes zapravo biti autsajder u onoj meri koja ti odgovara, a da nikog ne nazuljas.
ma...
hteli mi ili ne, mi smo sociajlna bica.. zivimo u coporima, skupinama,
a kad neko funkcionise na takav nacin, nema tu L od liberalizma
ili bilo cega.
Ako jedna jedinka u coporu ima svest o svemu tome, bice pojedena
ili prograna iz copora.. sto mozda i nije tako lose...
Treba jos hiljade i hiljade godina da prodje da se ljudska svest podigne
iznad coporskog nivoa... a mozda nikada ni nece... jer ce nas AI civilizacija
obrisati iz ovih dimenzija...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!