Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Izgooglah nekog Jack Radcliffe-a, taj?
Ne znam ali mi se slike svidjaju, bash je cute meda :)
Korisnikov avatar
By jukie
Ne mali, nego onaj veliki meda
(a inače izgledaju kao apsolutne suprotnosti, jedan mali, mlad i koštunjav, a drugi veliki, dlakav i mesnat)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by REI
Slika

yumm :)
E to. Izgleda kao apsolutno savršenstvo bear-a.
:meda:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by ns.happy
jesi se ti to zaljubio?
Izgleda da ipak nisam; noćas sam sanjao da mi je Džim Beluši dečko, tako da je moje srce već zauzeto :roflmao: .

U prvoj sceni ga čekam u nekom hodniku i dolazi neka baba da me pita da li imam majice i gaće za pranje, i sad ja kao znam da ta baba zvanično pere veš svima u zgradi, a ja joj kažem da sada nemam ali da Džimi ima neke bokserice za pranje, i tu sad razmišljam kako će ona da reaguje jer joj nikad nismo zvanično rekli da smo par, ali ona ništa, samo kaže da će ga pitati kada ga vidi.
U drugoj sceni odlučujem da kupim nešto u supermarketu dok ga čekam i tu kupujem neku čokoladu koja ima tamnoplavi omot, i prodavačica mi ne daje fiskalni račun, i sad razmišljam kako nam kod kuće uvek daju fiskalni račun, i odjednom (to je sad već treća scena) u taj supermarket ulazi gomila nekih ljudi među kojima je i Džim, i idem prema njemu i pokazujem mu čokoladu i kažem mu "kupio sam čokoladu" i on kaže "dobro", i onda se nešto kao šalimo i on se onako smeška kako već ume, i onda idemo kroz tu kao gužvu (kao kada je špic u Merkatoru) i onda ga odjednom grlim oko struka iz poluprofila i držim mu glavu na ramenu (viši je od mene) i grickam mu rame a on je potpuno opušten tj. ne smeta mu, a i svi ostali to vide i nije me briga.
Korisnikov avatar
By Rei
How romantic :) I Dzim je cute :) mada nije maljav
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by REI
Slika

yumm :)
taticeeee! :beba:

:pucaodsmeha:

ne, ozbiljno, da sam mala devocica i ovo mi cale, ja bih ga terala da mi objasnjava cemu sluze koje alatke i da mu pomazem u popravci :D
Korisnikov avatar
By CareBear
Originally posted by jukie(nisam gledao te filmove koje tamo citiraju)
Imam dobar deo njegove filmografije :lol:
Ne mogu da verujem da ova tema nije zajebancija...
By Kragi
Cekajte!! Vama se neko ovakav zaista svidja?????? :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by REI
Decu bih mu rodio :P
Na ovoj temi je zabranjeno pominjati the 4-letter word koja počinje na D. :seljache:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by REI
How romantic :) I Dzim je cute :) mada nije maljav
Ništa što malo losiona za rast kose ubačenog u gel za tuširanje ne bi popravilo... važno da je mesnat tj. voluminozan

A čačkajući po guglu :smirk: našao sam sličnu scenu u kojoj se vidi da voli da se gura ljudima u krilo

''

Naravno gospođa koja me glumi u ovom spotu uopšte ne liči na mene
(e ona bi mogla da bude nastavnica, nju bi djaci slušali, izgleda opasna)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by REI
I Dzim je cute :) mada nije maljav
Mislim da se brijao radi one serije, ali vidi ovu sliku od pre par meseci gde je počelo da se probija ispod okovratnika. Znači losion stvarno deluje :up:

edit: očigledno ne može da se linkuje. Anyway ima dlaku u dekolteu
Korisnikov avatar
By Mahoney
taj sa slike, samo da dodam, jeste onako sexy za videti, ali kad ga malo bolje pogledas u oci, vidis da je glup i dosadan.

to je kao kad strejter vidi neku pamelu lee anderson, pa se napali, ovlazi sto bi rekla pokojna milosija, ali, da joj decu radja, ne verujem bas.
:bubbles:

a sta je tema topica?

:nesiguran:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Mahoney
a sta je tema topica?
Ispostavilo se da je u pitanju mešoviti topik u kome se govori o Džeku Redklifu i Džimu Belušiju, ko ih ne zna video je slike, i tako.
Uglavnom malo smo zamedvedili forum :meda:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!