Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Na sta je drugar nabasao na fejsu:

KAKO DA NAJLAKSE HAKUJETE NECIJI MSN Otvorite novi mail za slanje Posalji TO: encoding.password.finder@hotmail.com Upisi u SUBJECT: recover_lost_password U prvi red teksta upisi: in.mail.hotmail.com U drugi red teksta upisi: moja adresa@mail.com _(moj password) U treci red teksta upisi: adresa za hack@mail (zrtvina adresa) void=0 U cetvrti red teksta upisi: (main)dimm=0 U periodu od 24 casa dobijate mail sa passwordom hakovanog(zrtvinog) maila. Ovo uvek uspeva ako ste sve odradili pravilno SRECNO!

WTF?
Korisnikov avatar
By mili86
cekam andjelu da odgovori......
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja bih prvi pogresio dok to radim... ovo je bilo aktuelno pre par godina, secam se da smo pokusavali, ali nije uspevalo. verovatno smo pogresili bili negde...
By Sixto
Kontam da je fora za slabije informisane korisnike neta da otkriju pass!

PS. i ja cekam Andjelu
By superfly
a da im pošaljem i još poneku šifru? :lol:
Korisnikov avatar
By m..
lmao. njah, ne koristim msn. ja sam se jednom debil istripovala, kad mi je na gmail dosao neki spam, satro sam moje adrese, da mi je neko upao i napravla celu skandal-temu ovde na forumu :D
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by ns.happy
ja bih prvi pogresio dok to radim... ovo je bilo aktuelno pre par godina, secam se da smo pokusavali, ali nije uspevalo. verovatno smo pogresili bili negde...
Vi ste stvarno ocekivali da dobijete pass od nekog prevaranta saljuci mu svoj pass? :smeh:
By Sixto
Aaaaaaaaaaa
tak sam si i mislio!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
lol, pa koji će mail provajderu tvoj pass da bi povratio pass nekog drugog korisnika? :doh:
By Kragi
JBT jel moguce da su neki ljudi toliko naivni ....... To je fora da maznes nekome password bilo yahoo ili msn ali ljubavi iza adrese encoding.password.finder@hotmail.com stoji neki korisnik :) .... Tako ti npr otvori adresu password_retrieve@hotmail.com i reci nekome kome zelis da hackujes u mail isto sto si i nama i on ce ti na mail poslati svoj password zeleci da sazna neciji :)

JASNIJE???!!!!

:praznoglavi:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Kako da najlakse hakujete neciji MSN? Pustite ih da to sami urade za vas. :)
By Sixto
Originally posted by bothways
Boze, ovo boli.

:smug:
Ja se bar ne kurcim da sam neki vajni kompjuteras, za razliku od tebe koji imas arapski status! Jos ako mi kazes da si arabista onda mozemo da se kolektivno samoubijemo! :lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Delete
Vi ste stvarno ocekivali da dobijete pass od nekog prevaranta saljuci mu svoj pass? :smeh:
da :pionir: :lol:
Korisnikov avatar
By Burak
Cista navlakusa - nece vam stici nicija lozinka, ma da mi nije ni jasno sta ce nekom tudja sifra..
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Delete
da :pionir: :lol:
Daj mi tvoj, pa cu da ti posaljem svoj pass...a ako budes dobar, dobices i vise :)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by burak-BL
Cista navlakusa - nece vam stici nicija lozinka, ma da mi nije ni jasno sta ce nekom tudja sifra..
sifra + email!

kako sta ce mu?
prvo ce da trazi myspace-u i facebook-u da poslaju sifre pa ce da ti kolonizuje sve naloge koje imas po raznim web portalima i onda ce odande do mile volje da spamuje i nudi gole zene, vijagre, lazne rolekse i slicno.
Korisnikov avatar
By m..
+ ako se ustanovi da radis na nekom zanimljivom radnom mestu ima nevidjene mogucnosti za poslovnu spijunazu i svasta.
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by Sixto
Ja se bar ne kurcim da sam neki vajni kompjuteras, za razliku od tebe koji imas arapski status! Jos ako mi kazes da si arabista onda mozemo da se kolektivno samoubijemo! :lol:
Egipat != arapski ;)
Korisnikov avatar
By Tomek
Na sta je drugar nabasao na fejsu:

KAKO DA NAJLAKSE HAKUJETE NECIJI MSN
....

WTF?
Nemam pojma sta je to, ali evo sta se meni dogodilo na msn...

Dobijem ja od druga (za dve sekunde se konektovao, poslao i diskonektovao) sa msn-a link photoalbum./moj nick/.com (ili tako nesto, ne secam se)...
Otvorim to, a tamo mesto za moj msn kontakt i mesto za sifru i ja naravno to ukucam :blenta: , stisnem OK i ne desi se nista... Nema nikakvog albuma...
Sutradan se jedan po jedan drugar javlja s pitanjem: Sta si mi ono poslao?! Vecini je sa mog naloga stigao slican link...
Odmah sam promenio sifru i vise se nije desavalo...
By Sixto
Originally posted by bothways
Egipat != arapski ;)
Ok, al ako si zaljubljenik u Egipat i arapski nespojivo mi je da ne prepoznajes Dzamiju na brdu!?
By жњ
Originally posted by KgCS3
JBT jel moguce da su neki ljudi toliko naivni ....... To je fora da maznes nekome password bilo yahoo ili msn ali ljubavi iza adrese encoding.password.finder@hotmail.com stoji neki korisnik :) .... Tako ti npr otvori adresu password_retrieve@hotmail.com i reci nekome kome zelis da hackujes u mail isto sto si i nama i on ce ti na mail poslati svoj password zeleci da sazna neciji :)

JASNIJE???!!!!

:praznoglavi:

tnx god.... ne moram da kucam :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!