Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
Pre mesec dva na medjugradskoj liniji ka BG neobavezno caskam sa jednom devojkom odokativno mojih godina, u jednom trenutku ona prokumentarise jaaaao sutra kontrolni iz matematike ja se sokiram . KAKAV KONTROLNI KAKVA MANTEMATIKA !? ispostavi se da se radi o devojcici koja je drugi razred srednje skole ,

Primer 2

u teretani me jedan decko zamoli da mu pomognem oko "bendza" i tako rec po rec kaze mi da je 1992 godiste

:iskolacen: pri tome deck ima jaku bradu maljave grudi i izgleda kao da je on stariji od mene godinu dve a ne ja od njega 11 godina

ostaje mi samo da priupitam sta jedu ova danasnja deca i da li se jedino meni cini da su ranije generacije bile veca deca u tim godinama
Korisnikov avatar
By blenta
meni na par mesta neki nemci objasnishe kako srbija ima sjajan potencijal za izvoz hrane
al je kod njih zabranjen uvoz mesa i mleka iz sr
jer koristimo bolesno velike kolicine steroida i hormona rasta pri tovu kako bi bilo vishe kesha od mesa
(a koji se kod njih ne koriste uopshte pri tovu)
a ti hormoni se ne raspadaju no ostanu funkcionalni u mesu i mleku zivotinja
te klinci zapravo unose steroide i growth hormone od malih nogu
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa to za hormone, steroide (i šta ono već) više ni nije priča o terijama zavera i te fore. To se već sa sigurnošću zna, zar ne?

To kako se nama deca čine je možda subjektivno, ali devojke sa 10 godina menstruaciju dobijale nisu... i to se zna.

Ali... to je tako... ja se nešto mnogo ne uzbuđujem... :neznam: čovečanstvo kao živi ogranizam... koga uostalom i briga kako će da završi?
By Dragonite
Sve je to tačka gledišta.

Danas devojčice dosta ranije krenu sa šminkom (ranije bilo nezamislivo da se ide sa šminkom u osnovnu školu) a stilovi oblačenja su manje-više univerzalni za sve od 12 do 32. Plus, neko ima takvu facu da izgleda starije, neko mlađe (Inner-Smile, forumašica koja se retko ovde, javlja, izgleda sa 30+ i dalje kao da ima 15 godina, ko je zna uživo zna) - pa pogledajte koliko ljudi samo sa foruma znate, a da vam se ne uklapaju godine.

Jao plivanje za Bogojavljenski krst, idem da gledam meso!
Korisnikov avatar
By Delete
Prosle godine sam otisla na neki seminar i sve vreme sam persirala zenskoj osobi pored mene. Na kraju sam saznala da je 2 godine mladja od mene.
Sve je to individualno, ali gledajuci po teretanama, mnogi klinci po 15-16 godina su jake baje, a pre nekoliko godina su klinci tog uzrasta bili nejaki klinci i nista drugo.

Verovatno ima veze sa hranom, osiromasenim uranijumom, planinskim vazduhom i sl. )
Korisnikov avatar
By jukie
Poslednji put kada sam radio u školi, šestaci su u prvom tromesečju već krenuli da džikljaju uvis, onako kako sedmaci to treba da rade (a znam jer sam već bio u istoj školi pre nekoliko godina i tada su im i sedmaci uglavnom bili omanji). Dakle, u poslednjih nekoliko godina je baš krenulo, otkako nema Slobinog režima... Možda je do bombi, a možda bismo ovo videli i pre nekoliko godina da su tadašnja deca imala šta (ovoliko) da jedu.

E sad problem sa 12-godišnjacima koji su veličine odrasle osobe je taj što mogu da se bave kriminalom (pljačkaju banke itd) kao veliki, a niko im ništa ne može DVE GODINE jer ako si mlađi od 14 godina računaš se kao dete i ne mogu krivično da te gone
By ...Sitnicava...
O, da.

Sestričina mi ima 9 godina.

Ovih dana očekujemo početak menopauze.

Šalu na stranu, zaista nezdravo klijaju deca. I svi su mi nekako starmali.

:bljak:
Korisnikov avatar
By Zibro
imam utisak da mi je tema malo pogresno shvacena
nisam ciljao na tamo neke supstance u hrani i sl vec na sam fenomen ranijeg sazrevanja iz generacije u generaciju

ja sam sa 13-14 god bio pravo dete u svakom smislu te reci a koliko vidim vise i nije neuobicajeno da su devojcice a boga mi i decaci tih godina sexualno aktivni
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by Zibro

pri tome deck ima jaku bradu maljave grudi i izgleda kao da je on stariji od mene godinu dve a ne ja od njega 11 godina
Uh:drkanje:
By mikka
Ima tu istine. Više puta sam do kasno zaglavljivao sa namontiranim devojkama na žurkama za koje sam bio ubeđen da su prebacile 20, a u stvari su maloletne. Najveći crnjak je što se i same predstavljaju kao starije, taman koliko da premaše kvotu od 18. Ali nije im bilo teško verovati, valjda svako kilo šminke doda nekoliko godina :shrug:
Uglavnom, i ja stičem utisak da se za neke momente u odrastanju sve više smanjuju starosne granice...
I ja mogu da potvrdim priču o klincima u teretani...Neko reče da su jake baje, ali meni ne može biti jaki baja neko od 15 godina ko se cima u teretani, i pitanje je koliko je to uopšte zdravo. U svakom slučaju, morali bi da se konsultuju sa lekarom, sa kardiologom, fizijatrom...Ali oni tu dolaze mahomu fazonu "krećem sa ortacima iz kraja". Bolje bi im bilo da to vreme iskoriste za bavljenje nekim sportom.
Što se devojaka tiče, trebalo bi da znaju da su privlačnije i slađe ako izgledaju prirodnije i zdravo... Ali to je već neko moje viđenje :peace:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ah, nista cudno.... ja sam cula da sam HIBRID pre 15 god slucajno u jednom video k. jer sam visoka "bila"... (182cm)

nema to veze danasnja deca itd..;)
By Kragi
Pa pederi sporije stare :) )))))

Meni cesto daju manje godina nego sto imam (od 85-og do 89-og/90-og kako mi je jedan lik rekao) ali nemam problem sa tim, sta vise prija mi :D
Korisnikov avatar
By m..
Pre mesec dva na medjugradskoj liniji ka BG neobavezno caskam sa jednom devojkom odokativno mojih godina, u jednom trenutku ona prokumentarise jaaaao sutra kontrolni iz matematike ja se sokiram . KAKAV KONTROLNI KAKVA MANTEMATIKA !? ispostavi se da se radi o devojcici koja je drugi razred srednje skole ,

Primer 2

u teretani me jedan decko zamoli da mu pomognem oko "bendza" i tako rec po rec kaze mi da je 1992 godiste

:iskolacen: pri tome deck ima jaku bradu maljave grudi i izgleda kao da je on stariji od mene godinu dve a ne ja od njega 11 godina

ostaje mi samo da priupitam sta jedu ova danasnja deca i da li se jedino meni cini da su ranije generacije bile veca deca u tim godinama
Au bog te mi isto godiste.
Uh, ja se to pitam od 16 naovamo. Uzasno sam mladolika, pa mi tu i tamo zatraze licnu kartu kad kupujem cigarete i slicno, i onda posto ipak sebe svaki dan gledam u ogledalu, uvek kad pomislim da mi je neko vrsnjak - ispostavi se da je bar 7-8 godina mladji. I jos me vise uzasne kad shvatim da sam, kad je keva bila stara kao ja, vec puzala. Mislim, ja kad nekom kazem koliko imam godina, skoro pa da ne verujem samoj sebi da imam iznad 24.
Korisnikov avatar
By m..
nisam ciljao na tamo neke supstance u hrani i sl vec na sam fenomen ranijeg sazrevanja iz generacije u generaciju

ja sam sa 13-14 god bio pravo dete u svakom smislu te reci a koliko vidim vise i nije neuobicajeno da su devojcice a boga mi i decaci tih godina sexualno aktivni
Ja do 15. uopste nisam znala sta je klitoris. Mislim zapazila sam da imam jedan takav primerak, al nit sam znala da ima ime, nit sam znala koja mu je namena. Pa me je zapanjena drugarica teoretski uputila. Doduse i ja sam usla u pubertet nesto malo kasnije od proseka, pa me te stvari i nisu tada zanimale.

Nije da nije bilo seksualno aktivnih devojcica u osnovnoj skoli, jedna je terala neke moje drugarice da donesu sutra u skolu 10 marona za abortus, ali to bi bile 1 do 2 po razredu. I bilo ih je koje se sminkaju, njih mozda 10-15 u celoj skoli. Bilo je i izrazito sisatih, jednu smo zvali Bepa Dzozef. A prisustvovala sam sceni gde jedna riba objasnjava kako je njen decko ciga kul i ima 'ovoliki kurac' uz sve pokazivanje neke dimenzije za koju sam se ja ozbiljno zabrinula da bi mi probusila pluca ako bi iko ikada pokusao da ugura u mene.
Korisnikov avatar
By Mars
u teretani me jedan decko zamoli da mu pomognem oko "bendza" ...
Imate svoj orkestar u teretani!?

:smeh:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Mars
u teretani me jedan decko zamoli da mu pomognem oko "bendza" ...
Imate svoj orkestar u teretani!?

:smeh:
Lol, prebirao mu je po zicama, i zatezao civije. Ja vidla, al protumacila kao tacno prenesen citat. Cisto sumnjam da Zibro ne razlikuje bench i bendzo.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa da. Stavio navodnike. Možda ga to dete upravo tako startovalo....

Moždane funkcije ne prate taj izraziti telesni napredak, možda.
Korisnikov avatar
By m..
bice, ili krajnja nezainteresovanost za divne stvari i saznanja koja zivot ume da ponudi.
evo ti pahuljica koju sam uhvatila na temi o losim prevodima: Slika
Korisnikov avatar
By Mars
E. Lepo. Kod mene sneg prestao da pada (jedino dok se ne ulogujem).
Dosta je bilo, ova jedna može.

:)
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Sto se devojaka tice, cini mi se da je sminka ucinila svoje. Sve je postalo tako brutalno i banalno. :shrug:
Sto se muskinja tice, moguce je, nisam u skorije vreme imao slicnih situacija pa i ne razmisljam o tome. Ja sto sam stariji izgledam sve mladje :lood:
Ja imam 13 i izgledam i ponasam se u skladu sa svojim godinama! :kosa:
By Dragonite

Aaaa sad vidim koje si godište... godinu dana stariji od mene.

Nego, pošto smo istog uzrasta,

seti se da smo mi odrastali u totalno drugačijem svetu. Imali smo 2-3 TV kanala, nije bilo interneta, kompjuter je baš bio retkost (i to komodor 64 ili amiga, sa sve magnetofonima i štelovanjem glave), nije bilo ni nešto puno časopisa za decu (a danas Bravo, Teen, Love story i drugi). Drugo vreme, drugi sistem, dostupnost informacija višestruko manja. Danas postoji net, igrice, 50+ tv kanala (da ne upletem sad i priču o drugom sistemu vrednosti), mobilni sa kamerom i šta sve ne - ali mislim da nisu deca nešto počela ranije da sazrevaju, nego to samo deluje tako. Nekako su starmali.

Verovatno to može da se kaže za svaku generaciju ako se gleda po 10-15 godina razmaka. Npr. meni kevin maturski rad iz genetike deluje smešno. em je pola netačno, em su pola špekulacije, a danas se mnogo više o tome uči u II srednje nego što su tad znali na fakultetima. Plus je u njenoj generaciji (srednja škola u 70im) bilo popularno da se nose duge kose, brkovi, totalno drugačiji look... meni na slikama svi deluju dosta starije.

krupnoća - tad i nije bilo teretana kao danas plus mišići nisu toliko bili na ceni
Korisnikov avatar
By Zibro
iju sto se svi bacise na racunanje i izvlacenje zakljucka koliko ja u stvari imam godina......

:rambo:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!