Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By alexandermagic
Samo masturbacija u kupatilu i pregledanje njihovih ormara. To bi bilo to. :andjelak:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by жњ
duvala sam (i cirkala) u svojoj sobi svake veceri kada je mama otisla na put u nemacku, to je bilo pre devet godina. tata je bio kuci, ali nije nista kapirao... misssim, pored tog coveka si mogao proneti dzak heroina da si hteo i ne bi nista izvalio.

samo jednom sam imala seks kuci (u njihovom odsustvu) i napravila trajnu stetu. bivsa devojka je zarom cigarete spalila glanc novu koznu garnituru... jes` da koza ne gori, ali ona fina povrsina se na mestu sofe gde je pricepila cigaretom - sada linja. Ali simpaticno mi kada se okupe oko tog mesta i analiziraju ga :smeh:

inace, moji su jako strogi po pitanju ponasanja u kuci. kod nas se ne pije i ne pusi, ne zove telefonom posle 22 i sta ja znam....nekad mi je to jako smetalo, ali sada kapiram kako to i nije tako lose.

i nema dovodjenja drustva kuci. ne zato sto brane, nego zato sto mi prave problem ako neko pozeli popusiti cigaretu ili ako pricamo o necemu, stalno se tripujem na tanke zidove i mamin skener... ne pamtim kada mi je doslo neko "drustvo", osim dva druga koje iz nekog razloga tolerisu - ali do 22h.

davno je meni proslo vreme za selidbu :sigh:
Odseli se A.S.A.P.!
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Nikada mi roditeljska soba nije bila naročito interesantna, valjda zato što sam imala svoju, sasvim dovoljnu za sve akrobacije.

Ali zato je kroz moju sobu u mom odsustvu, verujem, prošlo i krdo slonova (sa sve Ćirom), zahvaljujući mom bratu kog drugovi zovu Močko (da ne objašnjavam zašto). Znam da je u mom krevetu spavala i ćerka ambasadora neke afričke zemlje (ne sećam se koje), i da sam pronalazila u njemu raznorazne odbegle šnale i veštačke trepavice (bljak), te sam neko vreme u tu prostoriju ulazila kao forenzičar.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!