Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Koji je trenutno najpovoljniji dial up?
Trebalo bi neko vreme da provedem u Srbiji i posto nemam neki od "savremenih" nacina povezivanja na net, moram da pribegnem staromodnom preko telefona.
Vase sugestije i predlozi dobrodosli.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Taman da i ja iskoristim priliku da pitam nesto.. naime,reinstalirao sam sistem i koristim adsl. pokusao sam namestiti i jednu dialup konekciju,za svaki slucaj (042500500 nadlanu) ali izbaci mi obavestenje there was not a dialing tone. secam se pre da je trebalo nesto kliknuti ali ne i sta :(
Korisnikov avatar
By ns.happy
Delete,na fb reklamiraju exe net kao najpovoljniji.. user je exe, pass isto exe i br je 042220777 ili 042520777
Korisnikov avatar
By m..
ima neki verat i yubc, to je pre 2 godine bilo 36 odn 30 min po satu. sad ne znam kako stvari stoje, jer imam kabl.
By Kragi
Originally posted by ns.happy
Taman da i ja iskoristim priliku da pitam nesto.. naime,reinstalirao sam sistem i koristim adsl. pokusao sam namestiti i jednu dialup konekciju,za svaki slucaj (042500500 nadlanu) ali izbaci mi obavestenje there was not a dialing tone. secam se pre da je trebalo nesto kliknuti ali ne i sta :(

Uh davno sam se skinuo sa XP-a ali cini mi se da ces problem resiti ulaskom u CONTROL PANEL pa u INTERNET OPTIONS ili PHONE AND MODEM OPTIONS (ne mogu da se setim kako se tacno zove) ... U nekoj od kartica ces naci cekiranu poruku "Wait for dailing tone" samo je otchekiraj :)
Korisnikov avatar
By .L O S T
Ne znam, i zaista se izvinjam sto se onda upisujem, ali izraz najbolji dialup je nestvaran i bez smisla:misli:
By Kragi
Molim i drugi put NS.HAPPY
Korisnikov avatar
By m..
ladno sam iz nekog razloga sanjala da trazim taj na dlanu dial up, jer mi treba kao u snu. i jutros keva krene na net i ne radi iz nekog razloga, i nazove sbb i ovi to srede, ne znam sto su iskljucivali, kad smo platili. bolest.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!