Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bakalar
Case studies of sexual orientation in twins

''
By J...
Meni izgleda kao strejterski gaydar.
Korisnikov avatar
By Tomek
Prvi snimak mi lici na ono: Svaki dan je sreda, osim kad nije...

A prica o dva mala blizanca ima mnogo vise veze sa transrodnoscu nego sa homoseksualnoscu...
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Cini mi se da su IZABRALI gej i str8 ljude, i nisu uzeli npr 100 ljudi nasumicno.
Biranjem uzorka na taj nacin, utice se na rezultat.
Ako je tako, eksperiment je glupost!

Svaka cast kevi ovih klinaca, postuje njihove zelje :up:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Tomek
Prvi snimak mi lici na ono: Svaki dan je sreda, osim kad nije...
Ili sigurni smo da je moguce..

Ne svidja mi se.

I ne verujem u gaydar.
Korisnikov avatar
By pthalo
moj gaydar samo radi u Americi. Na žalost.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Naravno da postoji. Mogu locirati pedera na 50m. Verujem da svako to moze uchiniti.

Treba samo otvoriti chakre, zaboraviti ego na sekund i postati ta druga osoba.

Mnogi to rade a da nisu ni svesni mehanizma koji koriste.
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Da, postoji. Evolucijom stecena sposobnost xomosexualne jedinke da prepozna pripadnika svoje vrste. Jednostavno, percepcija je izostrenija za pojedine drazi koje su karakteristichne za datu vrstu. Nema tu velike filozofije. :deda:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by V I V I S E C T
Naravno da postoji. Mogu locirati pedera na 50m. Verujem da svako to moze uchiniti.

Treba samo otvoriti chakre, zaboraviti ego na sekund i postati ta druga osoba.

Mnogi to rade a da nisu ni svesni mehanizma koji koriste.
evo, nauci me :)
By alexandermagic
Fact.

Moj gaydar me niti jednom nije 'iznevjerio', bez obzira koliko je tip str8 acting and looking.
Da jeste, odavno bih bio u invalidskim kolicima, obzirom na fizičku snagu i stav gay/bi muškaraca koji su moj tip.:D
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by Clockwork Orange
Da, postoji. Evolucijom stecena sposobnost xomosexualne jedinke da prepozna pripadnika svoje vrste. Jednostavno, percepcija je izostrenija za pojedine drazi koje su karakteristichne za datu vrstu. Nema tu velike filozofije. :deda:
Hmm, nisam znao da pripadamo posebnoj vrsti? Je l' to homo homosexualis? ;)
Korisnikov avatar
By bothways
@CWO :giggle:

NaTemu: Nemam gejdar, ali verujem da neki ljudi poseduju tu mogucnost (koja ne mora biti 100% tacna). Jedan moj drug tvrdi da ima gejdar i da je do sada uvek pogadjao, osim kada on sam nije bio u pitanju (tj. neko ko se njemu svidja).
Korisnikov avatar
By ROYAL
Sto se tiče prvog klipa - nije gaydar sposobnost da se opazi nešto što je očigledno

A u drugom su klinci k'o lutke...

LM, nemam neki posebno razvijen gaydar, pokupim ponekad po nešto, ali ne uvek i ne sve
Korisnikov avatar
By Tomek
Mislim da imam dobar gaydar... Danas mi se aktivirao par puta....

Meni to lici na prepoznavanje gorstaka... S tim sto kod gorstaka jedan tada ostaje bez glave...
Korisnikov avatar
By Sing
U najboljem slucaju postoje mozda 5 (dobrih) studia u koima je ispitivano postojanje gaydara, i neke od ovih zapravo pokazuju statisticku verovatnocu za postojanje gaydara (u tom uzorku participanata). E sad, kada bi ovo moglo da se prevede na citavu populaciu, to bi bilo dobro, ali ne moze (trenutno). naravno studie koje su uradjenje nisu perfektne u validnosti metodologie, tako da mogucnost postojanja gaydara ne treba odbaciti jer zapravo ove studie o koima govorimo su radjene uglavnom na zapadu. na istoku je to malo drugacije...kao sto rece VIVISECT "...Treba samo otvoriti chakre, zaboraviti ego na sekund i postati ta druga osoba. Mnogi to rade a da nisu ni svesni mehanizma koji koriste."

A sto se tice gay twins studies, njih ima jos manje i uglavnom su case-reports (sto nije lose, ali ima tu problema u metodologiji analize takodje). Jedan od studia zapravo prati 60-tak blizanaca i tripleta i zapravo pokazuju biolosku osnovu za postojanje homoskualnosti.
:misici:
Korisnikov avatar
By Kiborg
U mom slučaju gaydar je fikcija.
Nekad mi se nešto i učini, pa se ispostavi da sam bio u pravu, ali češće se zeznem. Tako da to "čulo" i ne koristim.
Korisnikov avatar
By jukie
Da, pa ovaj prvi snimak je bezveze... mere koliko neko liči na žensko i onda je gej (ili strejt žena) :neznam:

you know, there are bears :meda:

i glasovi ne znače ništa... da su im pustili one vojvođanske akcente ispalo bi da su tamo svi gej jer vrckaju glasom i guguću, za razliku od onih Holanđana, Šveđana, šta su već, koji samo grakću i iskašljavaju se dok pričaju
Korisnikov avatar
By Zibro
pa i hunk bears umeju itekako femino da trepcu, gugucu ili prekrste nogetinu ne daj da te sve te dlake i misici zavaraju
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Zibro
pa i hunk bears umeju itekako femino da trepcu, gugucu ili prekrste nogetinu ne daj da te sve te dlake i misici zavaraju
Biti hunk i bear istovremeno je nemoguce.
Hunk je mushkarac koji ima razvijene mishice, obichno epitet koji se dodeljuje razvijenim, zgodnim, visokim mushkarcima.
Bear = dlake + salo.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by V I V I S E C T
Bear = dlake + salo.
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ne znam..
zajebi ti gaydar..i da sam u pravu uvek mogu da popusim samarcinu ako neka riba nece da prizna sebi sta je..a tek kako je tipovima koji startuju navodnog strejtera ne bih da zamisljam..tako da,,zajebi bre gaydar!!! :roll: :seronjo:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!