Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Sta biste pozeleli sebi za Novu godinu i koji biste savet dali sami sebi za predstojecu 2009. god.???
By sense
... mogao bi konacno da se opustis...
By Kragi
Pa kao i svaki KG-anin 3 obroka dnevno! :lol:
... a savet : Manje se nerviraj :)
Korisnikov avatar
By pthalo
Želim da nađem nekoga, koja će me voleti, i ja ću nju voleti. Samo neka budi strpljiva, i nek me voli ozbiljno, jer ja nemam expiry date. Volim dok me na kažu da odjebam. Onda lepo odjebam.

Sigurna sam da postoji žene koji žele da bude voljene. Čuvala bih je, na toplom i bezbednom, mirnim u svojim rukama. Nikad im ne bih dozvolila da je povrede. I mogla bi da se suoči sa svetom pokraj mene, mogla bi da mi noću kući dođe, i svet bi bio manje surov, zbog naše ljubavi u njemu.

Ne znam ko si ti, ali već volim te, baš takvu kakvu jesi. Ne znam ko si ti, ali znam da postojiš i da mene čekaš. Ma ne čekaj. Reci "Pthalo, volim te." :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Nista ne zelim u napred hahahah, tj imam neku ludu srecu, da PRE nego sto tunekuzelju smislim, vec je i ostvarim...friki... :gitara:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by pthalo
Želim da nađem nekoga, koja će me voleti, i ja ću nju voleti. Samo neka budi strpljiva, i nek me voli ozbiljno, jer ja nemam expiry date. Volim dok me na kažu da odjebam. Onda lepo odjebam.

Sigurna sam da postoji žene koji žele da bude voljene. Čuvala bih je, na toplom i bezbednom, mirnim u svojim rukama. Nikad im ne bih dozvolila da je povrede. I mogla bi da se suoči sa svetom pokraj mene, mogla bi da mi noću kući dođe, i svet bi bio manje surov, zbog naše ljubavi u njemu.

Ne znam ko si ti, ali već volim te, baš takvu kakvu jesi. Ne znam ko si ti, ali znam da postojiš i da mene čekaš. Ma ne čekaj. Reci "Pthalo, volim te." :)

:radosnice:

:bisou:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
jao pa necu da kazem, onda se nece ostvariti :D

ali je super lako pogoditi u svakom slucaju :kosa:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Zwezdica
Sta biste pozeleli sebi za Novu godinu i koji biste savet dali sami sebi za predstojecu 2009. god.???
Svima bih pozelela mnogo zdravlja i para, sto i sebi zelim, a sebi bih posebno pozelela da budem malo manje naivna na ljubavnom planu.
Imam 50 godina, a i dalje sebi dozvoljavam da se zaljubim kao shiparica i da izgubim glavu za nekom mladom jarebicom, pa se posle kajem kad me ona zajebe i cesem se tamo gde sam najtanja, da izvinete na izrazu.
Sve mlade jarebice mi kazu da sam dobra u seksu, ali da sam losa za vezu, jer sam, kako kazu, stara zena i nisam za reprezentaciju i prikazivanje u sirem sestrinstvu lezbi..
:mad:
Zato bih sebi pozelela i to da istrajem u nameri da, izmedju ostalog, do proleca smrsam i koju kilicu, pa da kao lahor laka mogu da, ako ne po godinama, a ono barem po fizickoj kondiciji, pratim mlade jogunice koje skakucu, vijaju se i kikocu po djul basticama, sve zadizuci suknjice. :giggle:
:setnja: :lezkiss:
Korisnikov avatar
By pthalo
Originally posted by jovanabeograd
Originally posted by pthalo

:radosnice:

:bisou:
čekam, žene :) ne budite stidljivi!
By sense
Originally posted by bananica
Pozelio bih sebi decka koji ce uspjeti da me zadrzi:)

:lol:
Korisnikov avatar
By Darling
Svasta nesto lepo u Novoj godini . . .
Za veceras, Dat, Maca, Kenny, Petrify sense, Wanna b i sebi, zelim lep rodjendanski provod!!!

Hepi brzdej, evribadi!!! :poklon: :rodjendan:

Ajd' sad zdrafo, odo' da se spremam za put!

Beograde (t.j. Beogradjanke :kiss: :giggle: )stizem! :dj: :discofever:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
hahahahahahahaha!
pa evo javi se :)

sebi želim da ne žurim.
da sam zdrava i da su svi oko mene zdravo i dobro.
Korisnikov avatar
By m..
Da savladam strahove od birokratije, da budem motivisanija, da lepo uradim diplomski i tako to...
By J...
Originally posted by Zwezdica

Sto se tice zelja, vec sam rekla da su za ovu godinu iskljucivo materijalne :pare: a sto se tice saveta "ma opusteno :cool: ".
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Da vishe uchim i imam vise motivacije, da puno izlazim i provodim se, budem divna, slatka, pametna i dobra kao i do sada ... :)
By ...Sitnicava...
Sebi želim da sredim zdravlje i odem u Grčku na dvomesečnu praksu.

Ostalo može da ostane kako jeste.
Korisnikov avatar
By Gayboy15
Da budem imalo srećan,da se malo oraspoložim,jer sam u jakoj depresiji,a za ostalo ću lako....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!