- 27 Dec 2008, 00:31
Sta biste pozeleli sebi za Novu godinu i koji biste savet dali sami sebi za predstojecu 2009. god.???
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by pthalo
Želim da nađem nekoga, koja će me voleti, i ja ću nju voleti. Samo neka budi strpljiva, i nek me voli ozbiljno, jer ja nemam expiry date. Volim dok me na kažu da odjebam. Onda lepo odjebam.
Sigurna sam da postoji žene koji žele da bude voljene. Čuvala bih je, na toplom i bezbednom, mirnim u svojim rukama. Nikad im ne bih dozvolila da je povrede. I mogla bi da se suoči sa svetom pokraj mene, mogla bi da mi noću kući dođe, i svet bi bio manje surov, zbog naše ljubavi u njemu.
Ne znam ko si ti, ali već volim te, baš takvu kakvu jesi. Ne znam ko si ti, ali znam da postojiš i da mene čekaš. Ma ne čekaj. Reci "Pthalo, volim te."
Originally posted by ZwezdicaSvima bih pozelela mnogo zdravlja i para, sto i sebi zelim, a sebi bih posebno pozelela da budem malo manje naivna na ljubavnom planu.
Sta biste pozeleli sebi za Novu godinu i koji biste savet dali sami sebi za predstojecu 2009. god.???
Originally posted by jovanabeogradčekam, žene ne budite stidljivi!Originally posted by pthalo
Želim da nađem nekoga, koja će me voleti, i ja ću nju voleti. Samo neka budi strpljiva, i nek me voli ozbiljno, jer ja nemam expiry date. Volim dok me na kažu da odjebam. Onda lepo odjebam.
Sigurna sam da postoji žene koji žele da bude voljene. Čuvala bih je, na toplom i bezbednom, mirnim u svojim rukama. Nikad im ne bih dozvolila da je povrede. I mogla bi da se suoči sa svetom pokraj mene, mogla bi da mi noću kući dođe, i svet bi bio manje surov, zbog naše ljubavi u njemu.
Ne znam ko si ti, ali već volim te, baš takvu kakvu jesi. Ne znam ko si ti, ali znam da postojiš i da mene čekaš. Ma ne čekaj. Reci "Pthalo, volim te."
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!