Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

OVO JE NAGRADNO PITANJE...
NAGRADA JE VECNA ZAHVALNOST GRUPE LJUDI KOJI SU OZBILJNO zABRINUTI ZA DOBROBIT VEZE NASIH ZAJEDNICKIH PRIJATELJA :cheer:

PROBLEMSKA SITUACIJA ZA KOJU JE POTREBNO RESENJE GLASI:

1. dva tipa su u vezi. odlicno se slazu, sve je u najboljem redu... u dve reci... ljubav cveta
2. pojavljuje se NAJBOLJA DRUGARICA jednog od njih... sva slatka, divna, puna podrske i postepeno (kroz period od nekoliko meseci) pocinje da usmerava svog (nota bene) NAJBOLJEG DRUGA da njegov decko bas i nije nesto, da treba da nadje nesto bolje, da ga njegov decko ne voli itd, itd... pritom NAJBOLJA DRUGARICA pokazuje osim evidentne zlobe, i znake latentne zaljubljenosti, a da joj u zivotu n cvetaju ruze potvrdjuje cinjenica da je u 29godini vec razvedene, bez posla i da zivi u veoma disfunkcionalnoj porodici (drugim recima... smejala se koza ovci da joj se vidi dupe)
3. instruirani jeste OK lik, ali mu inteligencija nije jaca strana (zaboga, on je frizer - molim frizere da se ne nadju uvredjeni... malo sam besan, pa preterujem), koji je dosao iz provincije i postigao izvestan uspeh u modnom establishmentu te ga je uhvatila i izvesna doza sujete koju takodje doticna NAJBOLJA DRUGARICA koristi za svoje potrebe
4. jebena strana (tj. drugi tip) u prvo vreme nista ne primecuje... potom pocinje da sumnja... i na kraju pribavlja neoborive dokaze (ali na ne bas najmoralniji nacin) da je NAJBOLJA DRUGARICA u stvari glavni NEMESIS!!!
5. jebena strana pokusava da urazumi OMADJIJANOG, ali biva upozoren da to nista nije istina i da se ne tripuje!
6. jebena strana pocinje da biva sikanirana od strane NAJBOLJE DRUGARICE!
7. veza je u stanju duboke krize

NAPOMENA: raskid nije opcija...

PITANJE GLASI: KAKO ELIMINISATI NAJBOLJU DRUGARICU NA NAJBEZBOLNIJI I NAJEFIKASNIJI NACIN?

*** naslov izmenjen od strane moderatorke zbog upotrebe velikih slova
Korisnikov avatar
By ROYAL
Rešenje je da ti (kao jebena strana) kažeš Krueli šta si saznao, da se mane ćorava posla. Druga opcija (ako Kruela ne odleti) je da ih okupiš, kažeš šta si saznao (mada baš ne kapiram koji su to opipljivi dokazi da Kruela Tupavka okreće protiv tebe, ali 'ajde) i pitaš je li to istina i gledaš reakcije. Uzdavši se u to da ljudi nikada ne mogu da slažu a da se ne odaju na bilo koji način, provališ je da laže i make your point. Ako Tupavko tu padne, ne bi bilo loše da raskid razmotriš kao opciju.
Srećno!
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
preskocicu serendanje na temu - da je veza dobra, ne bi mogla ni jedna osoba sa strane da je ugrozi, bla, bla, bla.....

u konkretnom slucaju, resenja su:

1. nadji joj decka, nek' se zabavlja nekom drugom osobom, a ne vama dvojicom

2. nadji joj devojku, iz istih razloga

3. kresni je

4. neka je kresne tvoj decko, ionako je vec zaljubljena u njega

5. kresnite se svo troje

.... a sada ozbiljno:

6. razgovaraj sa deckom, objasni mu kako se osecas i zbog cega i zatrazi da ti objasni svoje stavove i planove po pitanju te devojke, objasni sta ti smeta i porazgovarajte na temu razresavanja krize u vezi; takodje porazgovaraj sa tom devojkom, i objasni joj kako njeno ponasanje utice na tebe i zasto ti se to ne dopada, priupitaj je za njene motive za takvo ponasanje i porazgovarajte o tome.

inace, volela bih da mi pojasnis ono "raskid nije opcija", jer ako je to tako - onda cuti i trpi sta god da ti se servira... :ninja:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by KissQueen

6. razgovaraj sa deckom, objasni mu kako se osecas i zbog cega i zatrazi da ti objasni svoje stavove i planove po pitanju te devojke, objasni sta ti smeta i porazgovarajte na temu razresavanja krize u vezi; takodje porazgovaraj sa tom devojkom, i objasni joj kako njeno ponasanje utice na tebe i zasto ti se to ne dopada, priupitaj je za njene motive za takvo ponasanje i porazgovarajte o tome.
I ja bih ti ovo savetovao. Mislim da se sa otvorenom pricom sve moze postici, nisi smeo da dozvolis da mu se priblizi toliko.

Tragi komicno jeste ali kissini predlozi od 3 do 5 su interesantna resenja :smeh:
spojite lepo i korisno :shmi:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Zaboravih da pitam zašto je ovo u Trač Areni umesto u Ljubav i Seksualnost?
Korisnikov avatar
By Besna Glista
trac arena jer svi ozbiljnije shvataju traceve nego ozbiljne stvari...

sto se tice komentara... to nisam ja... mada jezicki jeste lakse obracati se nekome konkretno...

ponudjena je opcija rasprave sa drugaricom... prenecemo, tj. prenecu!

a te price o tome "da je veza OK niko ne bi mogao da se umesa" ostavite u domenu SFa... svi znamo da se takve stvari dogadjaju!

ja bih, da sam na njegovom mestu, razlupao glavu toj ribi (posto i meni ide na nerve) ali... ono sto nisam rekao je da je taj OMRZNUTI tip u stvari jedan jako... hm... pa rekao bih DIPLOMATICAN tip, nenaviknt na takve situacije... te je potpuno dezorjentisan i fakticki zbunjen!

inace, smatram da je savet NADJI JOJ DECKA u stvari najbolji do sada... s obzirom da vodi isprazan zivot, bavljenje drugima joj nece biti zanimljivo kada bude mogla da se bavi necim sto je samo njena stvar!
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Besna Glista
ponudjena je opcija rasprave sa drugaricom... prenecemo, tj. prenecu!

a te price o tome "da je veza OK niko ne bi mogao da se umesa" ostavite u domenu SFa... svi znamo da se takve stvari dogadjaju!

ja bih, da sam na njegovom mestu, razlupao glavu toj ribi (posto i meni ide na nerve) ali... ono sto nisam rekao je da je taj OMRZNUTI tip u stvari jedan jako... hm... pa rekao bih DIPLOMATICAN tip, nenaviknt na takve situacije... te je potpuno dezorjentisan i fakticki zbunjen!

inace, smatram da je savet NADJI JOJ DECKA u stvari najbolji do sada... s obzirom da vodi isprazan zivot, bavljenje drugima joj nece biti zanimljivo kada bude mogla da se bavi necim sto je samo njena stvar!
Ja recimo ne znam da se te stvari desavaju ako je veza zaista dobra!
Ako mislis da je to SF onda si jako nesrecan.
Ja ne volim da se mesam u tudje veze a ako ne planiras da izadjes i ti kao krivac bolje se povuci ;)

Kako ce biti samo njena stvar kada se po tebi drugi uvek mesaju u tudje veze? :trep:
Korisnikov avatar
By Zibro
sipaj joj malo cijanida u kafu i gotovo :nokti:
Korisnikov avatar
By gorilica
A da za promenu ne savetujesh druga nishta?
Koliko god im se ona mesha u vezu, toliko ispada da im se meshash i ti, bez obzira na pobude.
Ukoliko nisu sposobni da sami reshe medjusobne probleme bez ikakve intervencije sa strane, onda ni ne trebaju da ih reshe.
By Ulix
Originally posted by Zibro
sipaj joj malo cijanida u kafu i gotovo :nokti:
Kako gospodski.

Mozes je jednostavno raspaliti necim po glavi. :nokti:
By sense
Originally posted by KissQueen

5. kresnite se svo troje

neka ljubav cveta :vijaca:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!