Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Iako naslov zvuchi khm...kao shala u pitanju je ozbiljan problem. Neki od Vas vec znaju da redevno vezbam. I da su mi sise narasle, (ne one bitch tits tj. gynecomastia) vec one prave mushke. :sise:
Vec ih teshko mogu gurnuti u jednu shaku (imam veliku shaku) pa kipe sa strana. Shto je dobro. Problem je shto kada khm...trchim one skachu gore dole a poshto su u upali 4/7 dana u nedelji to mi je bolno.

Danas mi je bilo uzasno, zagrevam ja noge na traci a one me ubishe, da pochnem da se vatam za sise bruka me a da trazim od nekoga da ih pridrzi zaista nije u redu.

Shta da radim? :vogue:

Drugi problem je onako, manje vazan ali ipak strashan.
Video sam very lepe gace na drugu iz teretane, lepo mu upadaju u dupe. Ali nisam uspeo da vidim etiketu, a bruka me da ga pitam koja je marka i gde ih je kupio. Kako da otkrijem koja je marka i model u pitanju a da ne ispadne da sam previshe zainteresovan za njegove gace?
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by V I V I S E C T

Danas mi je bilo uzasno, zagrevam ja noge na traci a one me ubishe, da pochnem da se vatam za sise bruka me a da trazim od nekoga da ih pridrzi zaista nije u redu.

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :pucaodsmeha:

izvini sto pravim off,verujem da si u problemu ali ^ :smeh :smeh: :smeh: :smeh:
ja tebe obozavam!!!!! molim te,pocni da pises knjigu ili tako nesto. :love:

nadam se da ces uspeti da resis problem :hug:
By J...
Originally posted by maka

Kako da covek resi problem kad mu ne dajes nikakav savet? :oklagija:

Dakle, brushalter. :eureka:

Neki sportski po mogucstvu. To resava problem. :dude:

:lol:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Ne brini proci ce to "samo od sebe". Samo nemoj previse da forsiras velike tezine.
A lika pitaj slobodno. Meni jedan lik danas, pred punom teretanom, bez imalo blama kaze: "Imas super guzu, sta sve od vezbi radis za zadnju lozu?". I svi su odreagovali najnormalnije.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by LordOfSex
Meni jedan lik danas, pred punom teretanom, bez imalo blama kaze: "Imas super guzu,
NIJEDAN lik - ne upotrebljava rec guza!

str8 lik to jest

on:

dobro...we got the point

obrij ih
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by J...
Originally posted by maka

Kako da covek resi problem kad mu ne dajes nikakav savet? :oklagija:

Dakle, brushalter. :eureka:

Neki sportski po mogucstvu. To resava problem. :dude:

:lol:
Vidi ove dve pametnice, da reshim problem bez saveta i da nosim sisodrz. :seljache:

Sisodrze sam nosio kao klinja od 7 godina, ni tada mi nisu stajali.

Mozda mi je potrebna masaza grudi? Tigrova mast? :nesiguran:

Ne brini proci ce to samo od sebe. Samo nemoj previse da forsiras velike tezine.
A lika pitaj slobodno. Meni jedan lik danas, pred punom teretanom, bez imalo blama kaze: "Imas super guzu, sta sve od vezbi radis za zadnju lozu?". I svi su odreagovali najnormalnije.
Jedna je stvar pohvaliti nekog, druga je stvar pitati ga za gace. Danas sam rekao treneru da zelim imati sise kao on, na shta se on igrao s grudima.

Kontam da je bolje da jednostavno zavirim u tudje gace, nego da pitam za marku. Problem je ako je etiketa spreda a ja zavirim pozadi, ili obrnuto. :ninja:
By alexandermagic
Meni jedan lik danas, pred punom teretanom, bez imalo blama kaze: "Imas super guzu..."
:radosnice:

Nažalost, moram se složiti s ovim B.U.-om - teško mi je zamisliti da to kaže str8 lik.
Kontam da je bolje da jednostavno zavirim u tudje gace, nego da pitam za marku. Problem je ako je etiketa spreda a ja zavirim pozadi, ili obrnuto. :ninja:
:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Sunce
Iako naslov zvuchi khm...kao shala u pitanju je ozbiljan problem. Neki od Vas vec znaju da redevno vezbam. I da su mi sise narasle, (ne one bitch tits tj. gynecomastia) vec one prave mushke. :sise:
Vec ih teshko mogu gurnuti u jednu shaku (imam veliku shaku) pa kipe sa strana. Shto je dobro. Problem je shto kada khm...trchim one skachu gore dole a poshto su u upali 4/7 dana u nedelji to mi je bolno.
Smrsaj i vise vezbaj, pa nece da skacu! :dude:
Korisnikov avatar
By anche
jao jadan ti. sta bi radio da imas prave sise :ubise:
Korisnikov avatar
By Blady
Pa odakle ti tolike sise?
Sta si ti?
By Pending-For-A-Bending
Ne brini proci ce to samo od sebe. Samo nemoj previse da forsiras velike tezine.
Ma da. Ajd da je rekao DUPE, ali GUZA?!?!

Jel ti to vezbas u nekoj osnovnoj skoli?
By superfly
evo kako se ova lepotica snašla. tako postupi i ti. :mazi:

Slika
By жњ
Nema lepseg ukrasa od dobrih sisa.

To sto malo landaraju i bole... der der... mora se nekako ta ljepota i kompenzovati :P
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Ccc... Odmah pomislite na neku muvacinu. :oklagija:

Ja se potrudim da vam udelim koji korisni savet, a vi tako. :durenje:
Korisnikov avatar
By jukie
Predlažem da okačiš sliku tih bolnih grudi kako bi oni koji nemaju taj problem jasnije shvatili o čemu je reč.
:sesir:
Korisnikov avatar
By ljubav91
Originally posted by superfly
evo kako se ova lepotica snašla. tako postupi i ti. :mazi:

Slika
:bale:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by jukie
Predlažem da okačiš sliku tih bolnih grudi kako bi oni koji nemaju taj problem jasnije shvatili o čemu je reč.
:sesir:
Obecavam chim dodje prolece, a moje dlake dobiju onako biserni odsjaj na josh chednom Suncu, poput perli u kosama Afrodite....

Shto serem....ma stidim se da pokazem sise. Ja jeste da izgledam kao da sam odlezao u zatvoru par godina, ali sam jako stidljiv.
Slika
Korisnikov avatar
By Azdaja
Vivisect da li te bas otkidaju bradavice kad dzogiras ili sisike?

Ako su bradavice u pitanju, moj drugar je lepio velikeeeee flastere na njih, dok ne prodje NADRAZAJ....a ako te sike otkidaju ne znam sta da ti kazem...:mjuza:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!