Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Obozavam kisu. Jedna od stvari kojima me je Kotor vezao za sebe su njegove kise.
Kisa u Kotoru nije bilo koja kisa. Ovdje pada the kisa, koja ne pita koje je godisnje doba.
Pokuca na vrata starog grada, a onda uleti svom silinom unutra, prije nego uspiju da joj odgovore. Onda odmara u njemu dok ne skupi snagu, podigne skute i ode.
Nekada odmara danima. Nekada samo par sati..
Nekada ode na duze. Nekad se vrati istog dana.
Kotor zivi u kisi. I Kotor je njen dom.

Eto je tu, s druge strane prozora. Mislim da spava, jer dobuje o oluke oko kuce ujednacenim ritmom, koji se ne mijenja vec satima.

:sigh: :love: :sigh:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
mda, kisa u kotoru. i ja obozavam atinske kise. presijavanje crvenih plocnika i belo, svetlo nebo iznad jasmina i palmi. kad se more i oblaci spoje u svetlosivu vazdusastu izmaglicu.

ali sve to nije to.

probaj da volis kisu u beogradu, chik ako mozes. kad ne prestane da curi od jebenog oktobra do jebenog aprila, pa da te vidim.
Korisnikov avatar
By Mars
Mnogo volim kišu.

Ne smeta mi nimalo, ne uspavljuje me (kažu da ima neke veze sa pritiscima, atmosferskim i mojim)... Volim vazduh za vreme i posle kiše, daje mi neki lepi, prirodni ritam, volim njen zvuk, dok sam unutra, u stanu, kako doboje po kišobranu, po krovu automobila ili kamp-prikolice ili (sada) karavana, dok sedim u nekom kafeu i pijuckam nesto, sam ili sa nekim, a napolju pada...

Živim u mestu u kome statistički gledano ima puno kišnih dana ali pitanje je gde se sve to meri i šta se računa pod kišom. Izgleda da na žalost udare recku svaki put kad zarosi 5 minuta u toku dana u jednom delu grada...Uglavnom je ima u planinama iznad grada gde se razbiju oblaci sa okeana. Svi su me dočekivali sa "Sve je lepo, ALI kiša...", a ja moram da priznam da sam malo razočaran, očekivao sam više.

Najviše je volim u proleće, kad prolista drveće i lišće bude onako smaragdno zeleno i mokro, i iznenadne letnje pljuskove i oluje.

U literaturi mi se opis kiše (koja je padala četiri godine, jedanaest meseci i dva dana) najviše svidja kod Markesa, a od slikara kod Monea.

Naravno, kao dete leta volim i sunce, podjednako. Prema kiši prosto imam ovako nežne emocije jer je redja pojava.

Fantastična stvar u vezi kiše je što kada sam napolju, ili u kafeima, medju svim onim ljudima koji je ne vole, namrgodjenim i užurbanim, trenutno prepoznam one koji uživaju u njoj i često se ostvari jako lepa i suptilna komunikacija. Kao ova...

Garden in The Rain

T'was just a garden in the rain
Close to a little leafy lane
A touch of color 'neath skies of gray
The raindrops kissed the flowerbeds
The blossoms raised their thirsty heads
A perfumed thank you
They seemed to say

Surely here was charm beyond
Compare to view
Maybe it was just that
I was there with you

T'was just a garden in the rain
But then the sun came out again
And sent us happily on our way
By mikka
Volim miris kiše. :kisa: Kako mi je draže toplije vreme, posebno mi prija letnja kiša, koja te iznenadi negde, na sred ulice, u parku, njene tople i krupne kapi, tada mi ne smeta puno ni da pokisnem. Jesenja kiša izaziva melanholiju, ali i romantične momente :love:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Kao klinka imala sam obicaj da izletim napolje kad je pljusak, da osetim one krupne kapi kise po sebi i da se vratim kuci skroz mokra. Nikako sad da to ponovim, a zelim.
Volim pljuskove. A ona sitna kisa sto paducka po ceo dan - ima li veceg pain in the ass-a?
Korisnikov avatar
By Mars
Malo nas je, mogli smo to i da pretpostavimo...

Mene jedna drugarica zna ceo zivot, ali se i dalje cudi: "Kako mozes?! Kako mozes?!" Pa eto, mogu...

A drug, jednom...ja sedim napolju, nesto smrknut, nesto zamisljen, posle kise ... oblaci se razilaze, pojavljuje se Sunce...a on mi stavi ruku na rame i saosecajno kaze: "Sta je bilo - KVARI se vreme?" Moj Markić :kiss:

Bananice, mene je takav pljusak uhvatio u Kotoru da je to bilo cudo! Da smo mislili da ce iz vode da iskoci CUNAMI na nas, dakle voda sa svih strana. A mi u onom kafeu odma kad udjes levo u stari grad sa leve strane...kaplje, pljusti, sleva se niz one tende...cudo. Bilo mi je hladno inace bi uzivao i u njoj...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ma te kise na moru su prelepe. Evo specijalno za bananicu & Marsa, malo izvan Kotora.

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Kad li cu ja da sredim svoje slike...
Korisnikov avatar
By Hys.
Volim kisu :) Nisam odusevljena njome kada je hladno a ja napolju bez kisobrana, ali je volim - u odredjenim momentima mi bolje legne od sunca, kao sada. Bas lepo pada kisa napolju, nekako me smiruje i opusta :beba:
Korisnikov avatar
By Mars
Da,da. Podrazumeva se da mi je da imam kisobran, da su mi suve noge i da mi nije hladno.

Imam i zutu kabanicu, mnogo je dobra, od debele gume, teget postava (na farmerke ide, UH!) ali po jacoj kisi polovina butina mi od vode koja se sliva bude potpuno mokra. Neprakticno.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
I ja mnogo volim kisu.
I ponosno mogu da kazem da je beogradska kisa najodvratnija kisa na svetu. :D
Korisnikov avatar
By Mars
Mislim da ih je dvojica.
Korisnikov avatar
By Hys.
A senf najbolje ide uz kobasice.

(?)
Korisnikov avatar
By Mars
[size=0]Ne bre, nego čovek možda malo podvojena ličnost.[/size]
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Volim da slusam kako kisa pada samo kada sam u toplom kreveticu ususkan sa voljenom osobom. :love: :love: :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!