Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Koliko ste se pronasli kao osobe?Jeste zadovoljno svojim zivotom..jeste mirni u sebi i sa drugima?Da li vam se zelje poklapaju sa stvarnoscu..prijatelji odgovaraju onome sto zelite i sta vam je potebno..ili zivite zivotom koji zelite da zamenite bar na tren?Da li i dalje tezite onom spokoju koji nemate..ili ste jednostavno srecni..
ja tezim ka tome..jos uvek se pronalazim..prolazim kroz depresivne faze ko i svi..ali dosta radim na sebi..citam,ucim..upoznajem sa novim ljudima..i tezim ka tome da budem srecna i usrecim meni drage ljude..
By alexandermagic
Odavno sam napravio svoje izbore. Svaki je imao određenu cijenu koju sam sa zadovoljstvom "platio".
Originally posted by sleepingsun
Jeste zadovoljno svojim zivotom..jeste mirni u sebi i sa drugima?Da li vam se zelje poklapaju sa stvarnoscu..prijatelji odgovaraju onome sto zelite i sta vam je potebno...
Odgovor na ova pitanja je - DA. :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Napisao sam vec negde, uvek moze vishe i bolje. Nikada nisam zadovoljan iako sam srecan sa sobom i odavno sam se "pronashao." Sve lepe stvari koje mi se dogadjaju sam zasluzio, moji blagoslovi su moji plodovi, loshe stvari koje mi se deshavaju su plodovi drugih ljudi. Ali sve dok u sebi imam varnicu potpune chistine oni nisu u stanju da me ugroze.
Svoje idole sam odavno pretvorio u ideale.
Srecan jesam, ali samo zato shto sam ulozio mnogo energije i vremena. I to je sve shto zelim biti. Jer sreca vlada ovim svetom a ne mudrost.
Korisnikov avatar
By EYA
zivot je potraga za sobom i mirom koji lezi upravo u nama.
ziva sam, dakle istrazujem :surfer:
ni jedan tren ne bih menjala za neki drugi... jer, sve zelim da ih prozivim i Ljubavlju obaspem :sunce:
Korisnikov avatar
By mirth
Pa iz godine u godinu nekako bivas sve "definisaniji" po difoltu, ako vec ne "pronadjeniji". Po inerciji se razvijaju sve one crte koje su negde dominantne karakterne, a i sve ono sto nam se desava gravira neke nove, hteli to ili ne. E sad, zadovoljna sam i podlogom, a i onim sto ja na nju nadogradjujem, a i onim koliko uspevam da ono sto mi se ne dopada ublazim.
Ne osecam se bas ni pronadjenom (to bi valjda bio kraj), ali opet ni nespokojnom, oslanjam se na saznanje da sve od mene zavisi i to me cini mirnom, ali me takodje i siba da stalno od sebe trazim jos. Nekad sam srecna, nekad nisam.
By mikka
Koliko ste se pronasli kao osobe?Jeste zadovoljno svojim zivotom..jeste mirni u sebi i sa drugima?Da li vam se zelje poklapaju sa stvarnoscu..prijatelji odgovaraju onome sto zelite i sta vam je potebno..ili zivite zivotom koji zelite da zamenite bar na tren?Da li i dalje tezite onom spokoju koji nemate..ili ste jednostavno srecni..
ja tezim ka tome..jos uvek se pronalazim..prolazim kroz depresivne faze ko i svi..ali dosta radim na sebi..citam,ucim..upoznajem sa novim ljudima..i tezim ka tome da budem srecna i usrecim meni drage ljude..
veoma lepa tema
hvala ti za nju, sleepingsun :mazi:
ja sam zadovoljan, znam da ima jos puno toga preda mnom, pred svakim, ali osecam, snazno osecam da sam na pravom putu...
i think i found the way back home :bicikl:
nazvao bih ga Ljubav :love:
ali zelim da jos rastem, da saznajem, i menjam se na bolje... :yay:
i u miru sam sa sobom, trudim se da budem sa drugima
a zelje nisu zelje, ako se poklapaju sa stvarnoscu ;)
one su kao daleka treperava svetlost koja nas zove svojom igrom :dancing:
alii zelim i dalje, i mastam, sanjarim... :meda:
Korisnikov avatar
By jukie
Meni se ne sviđa mnogo kako mi se situacija razvija... nekako me podseća na situaciju sa Crnom kraljicom u Alisa sa one strane ogledala i šta je ona tamo vidjela, prvo kada trče i trče i ostaju na istom mestu ("ako hoćeš da ostaneš na istom mestu moraš da trčiš, a ako misliš da stigneš negde, moraš da trčiš dvaput brže"), i drugo kada pokušava da ide stazom od kuće, ali kojom god od staza da krene ona odjednom napravi meandar i vrati se nazad do te kuće...
Tako da mislim da se svet razvija u jednom negativnom pravcu, tj. svi neki osnovni postulati kako treba sve da funkcioniše se ruše i nastaje sve više haosa. Sa zaštitarske tačke gledišta priroda kreće da se uništava kako se stigne, posle nekih par decenija otklona koji je bio u stranu zaštite i pitanja "šta ostavljamo našoj deci", tako da je sada po principu radi šta hoćeš jer sve je puklo, što me dovodi do tačke gledišta obrazovanja koje isto tako klizi u nepovrat, dece em sve manje ima, em ona koje još ima bivaju raspuštena i razmažena od strane samih institucija sistema i pravila koja taj sistem podržava, tako da u sve manjem procentu izrastaju u divne ljude do kojih bi trebalo da ti je stalo, a ljudi koje poznajem celog života stare i iz nekih role-modela pretvaraju se u džangrizave starčiće koje niko više ništa ne pita
:grom: tako da nisam uopšte zadovoljan
Korisnikov avatar
By Dina
Ja se negde nalazim i u odgovoru od Mirth i Aleksandramagica.

Sa neke strane stoji ta veca definisanost i nalazenje tokom godina. To zavisi i od nekih realnih stvari ne samo od nase odluke da budemo definisaniji. Npr vreme za radjanje dece je ograniceno, ne moze se odluka o tome donositi kad ono prodje. Zivot roditelja je ogranicen pa ako neko ne zavrsi fakultet, ne nadje posao dok su roditelji u situaciji da mu pomognu naci ce se u tezoj situaciji nego da je to ucinio. E sad moj proces pronalazenja je jako dug i iz nekog razloga sam jako nedefinisana i tesko sebe mogu da nadjem u definicijama, ne mogu da osecam da pripadam nekoj grupi ljudi, bilo kojoj i samim tim odluke donosim mnogo teze i mnogo je veci rizik da su pogresne. Opet postoje te neke objektivne okolnosti koje sam pominjala zbog cega odluke moram da povezem sa nekim vremenom, da ih donesem pa makar bile i pogresne jer ako ih ne donesem zivot ce mi biti jos nekvalitetniji :sigh: Sa neke strane volim taj "uzbudljiv" zivot nedefinisanosti i dugog i komplikovanog puta, nikad ne znam sta cu o sebi saznati, pa ponekad i sebe iznenadim, a tek druge... Sa druge strane jasnija slika o sebi mozda vodi laksem donosenju odluka i mozda negde postoje ruzicaste odluke. Meni se cini da kod mene ne postoje, sve su odluke u nijansama sive, pa ne postoji idealna opcija. Mogu da odlucim samo da mi bude malo svetlija nijansa sive, da mi neki put lezi vise nego sto mi lezi neki drugi, da je cena koju sam platila na tom putu manja nego cena na nekom drugom. U tom smislu sam negde zadovoljna sobom, imam vise spokoja nego sto sam ga imala ranije. Zivot mi je uredjen tako da imam dovoljno prostora i slobode da i dalje trazim sebe a da opet nisam iskljucivo posvecena traganju, tj postoji neka sigurnost i neke odluke koje sam ipak donela.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
latinski termin je asinus nebulosus, iliti magarac u magli :lol:

salim se ajd da odgovorim redom:

Koliko ste se pronasli kao osobe?
Identiteti su drustveno konstruisani.

Jeste zadovoljno svojim zivotom..
jesam.

jeste mirni u sebi i sa drugima?
dok mi se ne priblizavaju, jesam :lukavi:

Da li vam se zelje poklapaju sa stvarnoscu..
Kakvo je to pitanje? Onda ne bi bile zelje.

prijatelji odgovaraju onome sto zelite i sta vam je potebno..
I vise od toga, ponekad, ali ne bunim se, samo povremeno dzandrljam ali ih volim.

ili zivite zivotom koji zelite da zamenite bar na tren?
pa menjam ga na tren(ove), da se razbije monotonija. niko nije niko drugi, pa ni on sam :luda:

Da li i dalje tezite onom spokoju koji nemate..ili ste jednostavno srecni..
E ajd sad, jel ti neko ovde lici na neku zen nirvanu? :astral2:

ja tezim ka tome..jos uvek se pronalazim..
A koliko ti imas godina pile?

prolazim kroz depresivne faze ko i svi..
Idi u Grcku zlato, pa ces videti kako ce da prodje :angramaina:

ali dosta radim na sebi..citam,ucim..upoznajem sa novim ljudima..i tezim ka tome da budem srecna i usrecim meni drage ljude..
To je lepo, zelim ti da nastavis i da nadjes ono sto trazis. :up:
Korisnikov avatar
By Val
Sasvim mirna, ali ne i spokojna.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Slicno kao V I V I S E C T. Uvek moze bolje, ali to ne znaci da sam nezadovoljan onim sto je tu... Tako da, da, srecan sam :) .
Imam jedan mehanizam, nazovimo ga "filter". Ljudima sa kojima dolazim u komunikaciju dopustam mogucnost da daju svoje misljenje o meni, da komentarisu moje ponasanje i postupke. Sve to prolazi kroz taj "filter", za ono sto mislim da stoji, ostane, ostalo se zaboravi u trenutku. Dovoljno sam stabilna i "nadjena" osoba da me tudja zloba i zlonamernost, kao i ishitreni komentari od ljudi koji me ne poznaju dovoljno ne mogu pomeriti. Ono za sta mislim da stoji i da me moze poboljsati i unaprediti (pravi mali :kiborg: ) prihvatam oberucke.
Mislim da su srecne osobe one koje znaju da uzivaju u sitnicama. Jbt, pre nekoliko dana sam pravio :kokice: i obradovao se tome kao :retard: . Nisam ih dugo jeo :D .
Uhhh... ko je razumeo shvatio je :D .
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Dzi
Koliko ste se pronasli kao osobe?
..nisam ni na pola puta...
Jeste zadovoljno svojim zivotom..
..apsolutno ne
jeste mirni u sebi i sa drugima?
..u poslednjih par meseci ne..jednostavno ne kapiram sta se desava.
Da li vam se zelje poklapaju sa stvarnoscu..prijatelji odgovaraju onome sto zelite i sta vam je potebno..
sa stvarnoscu? vazi.
ili zivite zivotom koji zelite da zamenite bar na tren?
..prestala sam biti i sanjalica..
Da li i dalje tezite onom spokoju koji nemate..ili ste jednostavno srecni..
ne tezim vise nicemu

go for it girl!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!