Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By starsailor
imala sam apsolutno isti osecaj kao i ti P.A. dok sam citala post od pthalo. ne znam u cemu je problem, al da sam na njeno mesto zapitala bih se dal bi dosla opet u Bg.

i :hail: P.A.- za sada JEDINA osoba koja je imala hrabrost da sve ovo napise.
By Paranoid Androgynoid
skur*ilo mi se stvarno.. licemerje i snobizam, finjakanje na recima, a kad treba nesto da se uradi onda svi gluvi/slepi/nesposobni ili jednostavno nemaju osecaj.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Paranoid Androgynoid
Originally posted by bothways

Sledeći put treba malo duže da ostaneš u Beogradu i Srbiji. Siguran sam da ima forumaša kod kojih bi mogla da odsedneš.
nemoj dva puta da kazes..
citam citam i suzdrzavam se da prokomentarisem ali ne mogu vise, jer nisam samo ja to primetila.. ako pocnete da me mrzite sto cu reci ovo ima ko da me podrzi.
na forumu svi nesto odusevljeni, svi se obradovali sto dolazi pthalo, svi jedva cekaju da je upoznaju, svima je bilo lepo sto su je upoznali u beogradu..
..dodje devojka iz pi*ke materine u madjarsku, pa iz madjarske pi*ke materine dodje u beograd da bi upoznala neke od vas i sve to lepo, and what happens?!
pustite je da se vrati u pola noci jer niko nema da ponudi pod!!! koji je trazila da prespava.. i to kako da se vrati, tako sto ce "pratiti sine od aparmana do stanice".. :njuska:

ja ne mogu da poverujem.
i ne zelim da komentarisem dalje, bolje je. samo mi je jos jednom zao sto ne zivim u beogradu, nemam neki stav prema devojci totalno sam indiferentna, niti mislim pozitivno niti negativno, niti je volim niti je ne volim.. ali to nema veze sa principijelnom ljudskoscu u takvim trenucima. savrseno mi je zao sto ne zivim u beogradu, once more with feeling.. i nadam se da cu ziveti sledeci put kada bude dosla, ona, ili bilo ko njoj slican, ko nece morati da prati sine i baulja u pola noci po ionako ne bas prijateljski nastrojenom beogradu.
ej, polako...dodjes negde nenajavljen i ne dogovoris se unapred gde ces spavati...? niko nije duzhan da izigrava epsko gostoprimstvo iz cista mira, cak ni u beogradu.
Korisnikov avatar
By starsailor
a ti si se nasao prozvanim??
tvoj problem

edit: nenajavljen?! devojka mesecima prica i raduje se sto dolazi, a "raduju se" i mnogi ovde sa njom.
a i da nije pricala, jel treba da popuni aplikaciju da bi joj neko dao da jednu noc prespava? to se ne ceka da se dogovori, to se pita, gde ces, sta ces.. ili to "u beogradu" tako ne funkcionise?
Korisnikov avatar
By AngraMaina
cemu takav ton?

nisam se osetio prozvanim. da li si ti bogom dana da ocenjujes ko sme da odgovori na temu, a ko ne?
Korisnikov avatar
By starsailor
samo zbog pthalo necu da ulazim u dalju raspravu. da si je bar malo upoznao ovde na forumu , ne bi ni pitao nista
Korisnikov avatar
By AngraMaina
pa, ja nisam nista ni pitao :)

nije se devojka probijala kroz 2m snega do sibira, nego se lepo vratila kuci posle 1dnevnog izleta, nije szeged preko sveta. stvarno ne shvatam cemu drama. da je neko mogao da joj ponudi smestaj verovatno bi joj ponudio, nije mogao, pa nije kraj sveta.

da sam ja bio u toj situaciji, drukcije bih postupio - za pocetak je ne bih pustio samu do stanice. ovi ljudi koje je srela to nisu nasli za shodno, ocito imadjahu neki drukciji mentalitet/planove za petak uvece, tek nisu duzni da to rade, to je stvar dobre volje i prilike a ne nekakve obaveze.

i tako dalje. ali ovde se ocigledno ne radi o pthalo niti gostoprimstvu, a o cemu se radi, savrseno me ne interesuje :zacepi:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Paranoid Androgynoid
Originally posted by bothways

Sledeći put treba malo duže da ostaneš u Beogradu i Srbiji. Siguran sam da ima forumaša kod kojih bi mogla da odsedneš.
nemoj dva puta da kazes..
citam citam i suzdrzavam se da prokomentarisem ali ne mogu vise, jer nisam samo ja to primetila.. ako pocnete da me mrzite sto cu reci ovo ima ko da me podrzi.
na forumu svi nesto odusevljeni, svi se obradovali sto dolazi pthalo, svi jedva cekaju da je upoznaju, svima je bilo lepo sto su je upoznali u beogradu..
..dodje devojka iz pi*ke materine u madjarsku, pa iz madjarske pi*ke materine dodje u beograd da bi upoznala neke od vas i sve to lepo, and what happens?!
pustite je da se vrati u pola noci jer niko nema da ponudi pod!!! koji je trazila da prespava.. i to kako da se vrati, tako sto ce "pratiti sine od aparmana do stanice".. :njuska:

ja ne mogu da poverujem.
i ne zelim da komentarisem dalje, bolje je. samo mi je jos jednom zao sto ne zivim u beogradu, nemam neki stav prema devojci totalno sam indiferentna, niti mislim pozitivno niti negativno, niti je volim niti je ne volim.. ali to nema veze sa principijelnom ljudskoscu u takvim trenucima. savrseno mi je zao sto ne zivim u beogradu, once more with feeling.. i nadam se da cu ziveti sledeci put kada bude dosla, ona, ili bilo ko njoj slican, ko nece morati da prati sine i baulja u pola noci po ionako ne bas prijateljski nastrojenom beogradu.
Osetih se prozvanim. Lako je napasti kada si tako izolovana i kada ti ne mozes biti umesana u celu pricu :)
Ne znam da li si primetila kako pristupas sa svom ljubavlju i humanoscu onda kada nikome ne mozes to da dokazes...
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Machkodlak

Osetih se prozvanim. Lako je napasti kada si tako izolovana i kada ti ne mozes biti umesana u celu pricu :)
Ne znam da li si primetila kako pristupas sa svom ljubavlju i humanoscu onda kada nikome ne mozes to da dokazes...
Prvo, osetio si se prozvanim iz samo sebi poznatih razloga ;) Necu da lazno moralisem ovde pricamo sada iskreno kad sam vec pukla na ovaku pricu izguracu je do kraja makar ko bio sagovornik a dobro znas kakvo misljenje imam o tebi, stoga, bez preteranih hard feelings. :)
Drugo, nisam napala niti ikada napadam, osim kada mene napadnu. Ovo je samo bila digresija na nesto sto pratim ovde na forumu vec iz price u pricu, mnogo mnogo mnogo puta i jednostavno je prekipelo sada.
U pravu je AngraMaina, ne radi se ovde o Pthalo, lepo sam rekla da nemam apsolutno nista ni za ni protiv devojke, da bih stajala iza ili ispred nje, potpuno ali potpuno sam ambivalentna gledajuci forumski lik i delo. Radi se o necemu drugome, a to je upravo ono sto sam u kratkim crtama i napisala u svom drugom postu. To je da su ljudi ovde u stanju da preterano budu bliski jedni sa drugima, dok se sve odvija na forumu, da budu od pomoci, da se nude za pomoc, da se raduju, da saosecaju, da budu podrska.. da sta god! E, a onda kada dodje trenutak za akciju i pokazivanje toga svega u realnosti, onda muk. Druga strana ogledala. To je jedna svar, druga stvar je to sto generalno se ocigledno kod vecine nema osecaj za neke stvari, radi se o OSECAJU dragi Machko i ne pricam ovo tebi da bi se ti osetio prozvanim nego uopste, imala sam edit na prvi post pa sam obrisala da ne bih izdvajala ljude, ostavila da stoji tako generalno napisan i neka, ne kajem se.. ali ne shvati kao da pricam tebi niti bilo kome drugome kao pojedincu! Nije to poenta, poenta je da jednostavno ne postoji osecaj za neke stvari.. to sto su drugi imali "pametnija posla" u trenutku, ne ulazim u to sta su ta posla.. neka su ih imali. Da sam ja imala situaciju da se sa nekim ko je dosao ko zna odakle vidim popodne/uvece/nocu kad god, ne bih ga pustila da mi ide sam do stanice pa ne znam sta da se desava oko mene. Postovanje. Jednostavno. I potreba da ucinis nekome da se oseca lepo pored tebe i u mestu u kome si ti. To, tamo, generalno ne postoji ocigledno.. i ne donosim zakljucak na osnovu samo ovog primera, ne bih imala prava na to.

I zadnji deo, sto pristupam sa humanoscu i ljubavlju onda kada ne mogu da dokazem.. to mozda mozes ti da kazes, koji nisi imao prilike do sada da budes blizu mene pa da ti pokazem, nazalost za sada a nadam se da ce biti. Kada budes u prilici onda slobodno mozes da kazes ovako nesto, ako budes imao osnova za to. A neces, ja ti obecavam.
Korisnikov avatar
By Val
Prosto ne mogu da verujem da me neko na ovom forumu "naterao" da chitam CEO kilometarski post. :doh: Al´, prochitaH ga! Nasmejah se. Pthalo, there You go girl. I told You. It´s easy. ;)
Korisnikov avatar
By Dzi
..i ja ga procitaH :)
ubedjena sam da definitivno duzi post na forumu nisam procitala..eh, pa nemam ti ja vremena od sopstvenog zujanja na netu i nemirnosti moga duha da se zadrzavam sta ako propustim tamo negde nesto:doh:no to nije tema ovog ovde :)

Pthalo brate ja ti skidam kapu! najpre sto si tako brzo skapirala serbski jezik *cak ga bolje razumes no ja :) Drugo, ja jesam avanurista i dusu bih samom djavolu prodala da mogu od 24h 28h biti na nekom puteshestviju..ali interesantna stvar..mislim da se ne bih usudila za ovako nesto kao sto si ti uradila..mozda zbog iskustva na sopstvenoj kozi ili iz straha za takvim rizikom*stari se jebajga ehhee...ali krenuti u novu zemlju bez ikakvog plana i programa bez ikakve sigurnosti pa ti si carica mame mi :) :hail:

e i da moram da se nadovezem na to sto je vezano za "tlo" sta reci a da se neko ne nadje pogodjenim lol ,ne bitno..smatram da su ljudi i previse postali sebicni, dvolicni, licemerni etc. tako da doslo je vreme kad vise ni najrodjenijima ne mozes verovati a kamoli tamo nekom neznancu...

i bi ovo najduzi post koji procitah i bi najduzi koji napisah:doh: :D :smeh:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Bas lepa prica..
Pretpostavljam da Pthalo zbog stidljivosti nije pitala nikog za smestaj pre nego sto je dosla u Srbiju.. I zbog tog glupog spavanja na podu mi je cela ova prica tuzna. Jbg, mogao je bar neko da je isprati kad je posla na autobus..
Korisnikov avatar
By pthalo
verujem da su moji prijatelji uradili sve što su mogli, i to je dovoljno za mene. :)

@Dufke: :sweet: yourself

@Val: :kiss:

@Dži: ja sam ili hrabra ili glupa ;)
By Bombina
e pa dodji ce pthalo opet za sledece godine i to ce racunati :o)
i to ce nju upoznate nemoj nikome da propustite no no-ne budite licemerni i tacka!
vidimo se za sledece godine ponovo videti pthalo:o)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!