Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Citam ja skoro - Put oko sveta za :misli: jbg, zaboravih koliko dana - od I. Bjelice.
Ne preporucujem nikome, posebno ne izdanje koje je meni naislo pod ruku jer ni stranice nisu uspeli da sloze po redu!

Elem, kaze Isidora da su jednoj zeni u Indiji dijagnostifikovali rak u poodmakloj fazi i da je na njeno pitanje - sta sada? - lekar odgovorio - leka ti nema, idi pa prosi vreme!
I sada ta zena tako seta po Indiji i prosi vreme od prolaznika.
Kaze i da je vec odavno probila termin u kom je po medicinskim prosudama trebala na onaj svet otici.

Verujete li u ovo? Koliko bi ste joj vi dali od svog vremena, ako bi joj uopste dali?

Dosadno mi jbg :lol:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Dala bih joj nekih sat vremena, al bih ja kukala njoj, ne ona meni....
Korisnikov avatar
By Blady
Dala bih joj sve vreme ovog sveta.....
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Originally posted by AngraMaina
kome? indijki ili isidori?
Indijki!

Samo pazljivo procenite, mozda joj i postom posaljte koji minut. Ko zna kako to radi :uplasen:
Korisnikov avatar
By unic0rn
ahahhahaa
babo brate, evo ti zona III, ali za tri sata morash da se maknesh s tog mesta da ne dodje kosach po tebe :lol:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Neka trash serija (neki fazon na zonu sumraka) gde su ljudi umesto keshom kupovali svojim vremenom usluge. Tipa kada ti istekne vreme ti crknesh.
Secam se scene, neka zena pijandura, prokockala sve svoje vreme na slot mashinama i neka spravica je obaveshtava da ce umreti za 10s ili tako neshto. Probija se kroz masu, trazi par sekundi, da bi stigla do dechka ili brata. I umire u njegovom zagrljaju. Secam se da smo nas par doshli totalno skenjani u shkolu zbog iste serije.

Da odgovorim na temu: nishta.
Deset zhena nosishe zishke svoje, pet bejahu mudre a pet lude. One mudre su napunile svoje lampe uljem, a lude zaboravishe. I poshto zenik odocni, i dodje u pola noci. Lude zene kazu mudrima dajte nam malo od vasheg ulja, lampe ce se ugasiti. Mudre im odgovorishe da ako im budu dale svojeg ulja ni one same nece imati dovoljno. (tako neshto...davno beshe kada sam chitao Bibliju.)
Korisnikov avatar
By m..
Indijki 2 dana, Isidori nanosekundu (osim ako namerava da me uci strikacim trikovima).
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Zaljubljena
Dala bih joj nekih sat vremena, al bih ja kukala njoj, ne ona meni....
:smeh:

Super :klap:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ne bih poklanjao svoje vreme nikome na gore navedeni nacin
Svako ima odredjeno koliko vremena ima da potrosi na ovom svetu i na njemu je da odluci kako ce svoje vreme da utroshi. :pop:

Kad ti vreme istekne-isteklo je :povez:
Korisnikov avatar
By Dina
Isto, ne moze vreme da se poklanja... npr mozda bi ona to vreme utrosila da ubije nekog i onda bi vreme koje sam joj "dala" bilo utroseno stetno... u svakom slucaju ne bi bilo utroseno na ono sto je meni dato da cinim a onda to menja moj zivot, povezano sa tim i druge zivote i tako...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Procitao sam knjigu i ja je naprotiv preporucujem jer sam ja puno zanimljivih informacija uspeo da saznam iz nje, a nije dosadna...jeste da je Isidora ali jbg...

OnT:

Bas kada sam taj deo procitao sam se zapitao...Dao bih mozda par sati...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by AngraMaina
jel moze preko sms-a, 3 sata u zoni III?
A znash li registarski broj dushe?
Korisnikov avatar
By Burak
Knjiga je Extra! Svima je preporucujem!
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by burak-BL
Knjiga je Extra! Svima je preporucujem!
Posle ovakve pohvale, prosto me mami da je prochitam. Ne.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by V I V I S E C T
Neka trash serija (neki fazon na zonu sumraka) gde su ljudi umesto keshom kupovali svojim vremenom usluge. Tipa kada ti istekne vreme ti crknesh.
Secam se scene, neka zena pijandura, prokockala sve svoje vreme na slot mashinama i neka spravica je obaveshtava da ce umreti za 10s ili tako neshto. Probija se kroz masu, trazi par sekundi, da bi stigla do dechka ili brata. I umire u njegovom zagrljaju. Secam se da smo nas par doshli totalno skenjani u shkolu zbog iste serije.
nije serija, vec kratki film. na pinku je pre nekih 5-6-7 godina isao ciklus kratkih filmova koje su snimali studenti ili tako nesto, i bas se secam ovog filma. trcala je bratu. inace je bila pomalo nepromisljena, kao dete je davala po ceo jedan dan za jednu cigaretu i sl. pojavljuje se i jedan starac koji sedi na tremu svoje kuce i non stop slusa koliko mu je ostalo i kuka, i place, a ostalo mu jos oho-ho, ali on kao matori kir janja, nikad mu dosta...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!