Ej moj Simore,opet si pokazao svoju netrepeljivost prema meni a ne činjenice.
Ti pričaš o osobi koja je katoličke vjeroispovjedi,koja je iz mješanog braka,koja je najljepše godina života provela u beogradu među srbima,kao što je u istom i završila skoro tri godine pravoslavne Bogoslovije ali i živjela u katoličkoj komuni 2 godine....takva osoba po tebi može biti nacionalno ne tolerantna.
Šta više da ti kažem?!
@Draga teta Daliborka,uz dužno poštovanje,moj citat koji si nazvala je bio rekacije,tako da komentar(na temi se ne piše o temi) pada u vodu,drugo,ja sam ta koja je bila isprovocirana od osoba koje me mjesecima proganjaju...nema šanse da je riječ o preuveličavanju i o tome kako ja ne znam što je šala.
A treće,najpametnija žena na forumu,Manon,je sve lijepo objasnila........u sitnicama i "ne bitnim" i opuštenim situacijama se vidi kakvi smo kao ljudi.
Ja priznajem da sam impulsivna kad me se provocira i takva sam i in vivo i još ponešto mi se može prišiti ali sam sretna sa takvim nedostacima ali zato nisam govno od čovjeka.....i to što si navela,odnosilo se na osobe koje su tada učestvovali u "diskusiji"a ne na cijeli forum.
Vidim da balansiraš svo vrijeme a nema potrebe.slobodno ti nastavi da voliš i poštuješ svoje drugare...mene se to ne tiče,osoba sam koja ima širinu i to je takođe jedan od razloga zašto dolazim u konflikt sa ogreničenim ljudima....nikako im ne polazi za rukom da dokuče što mislim pa me nazivaju..kako već nazivaju.šta će,to je njihov problem a ne moj.
Ja kad nekog ne poštujem,ne volim,ili smatram ne zanimljivim,ja nikad ne čitam ništa od te osobe a kamoli da je redovno citiram i čitam šta piše.