Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Vespertine
A ja pojma nemam shto vam smeta Modesty...

Ja je volim, ja je obozhavam, hocu sa njom da se razmnozhavam :D
Korisnikov avatar
By Modesty
Ah vespertine....znaš da unapred pristajem....hvala draga Manon na savjetu i hvala svima onima koji me simpatišu.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Manon
Meni to samo govori da se ta osoba nije nigde ostvarila i nekako mi je zbog toga zao
Ajde sad, i ti... baš NIGDE da se nije ostvarila, KAO ovaj je FORUM merilo
Originally posted by Daliborka
A odmah pored je i moj kafee, pa navrati i kod nas.
:sesir:
:smeh:

Šta znači JEDNO JEDINO SLOVO kad je od osobe od DUHA!

Elem... Ja sam u fazi IZNENADJIVANJA koga ovde vole a koga ne, tako da...
A posle ionako bude svejedno.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
ja bih porucio modesty i ostalima da ne shvataju sve to tako ozbiljno jer je to ipak samo forum na kome se ubija vreme i lupeta u cilju odmaranja mozga.
Korisnikov avatar
By Mars
Ma odakle sve izvlačiš to što je teta Daca rekla???
Korisnikov avatar
By Daliborka
E, ludi ste k`o struja, a i ja zajedno sa vama..
:lol:
:elektro:
Korisnikov avatar
By Mars
Ne, stvarno, ja mnoge stvari prvi put kod njega vidim, pa onda idem ukucam u polje PRETRAGA neki deo, I ONDA tek nadjem izvorni oblik...
Korisnikov avatar
By Manon
Mars, merilo je uvek tamo gde je opusteno i naizgled nebitno. Tu se ljudi pokazuju u pravom svetlu.
Svako vreme koje si negde trosio je dragoceno pa i ovo ovde, iako ga mnogi nipodastavaju.
Uzmimo na primer tvoju i moju prepisku. tvoji postovi su uvik upuceni na ono sto je napisano i to vrlo jednostavno i konkretno, bez osvrtanja na licnost i bez uvreda tvoj komentar je uvek vezan za temu. To veoma jasno govori kakva si ti licnost.
Zasto bi neko imao potrebu da komentarise drugog u smislu, glup si, lazes, lupetas i sta sve ne. Moze jednostavno da ignorise ili da postavi svoje misljenje. Time sto ces nekom napisati da je glup neces povecati svoju pamet, naprotiv razotkrices sebe kao diletanta i provokatora, mozda obrazovanog i nacitanog ali ipak vrlo ogranicenog.
Zajednicki imenitelj svih nas koji se okupljamo na ovom forumu je razlicitost. Osecamo da smo na ovaj ili onaj nacin drugaciji i smeta nam sto nas vecina u sredini u kojoj zivimo ne prihvata ili ne razume(ili mi ne mozemo da se priklonimo toj vecini).
Ipak deo forumasa se ponasa isto onako prema drugim forumasima kao sto se sredina koju kritikuje ponasa prema njemu: ohrabren grupicom istomisljenika on odbacuje, negira, vredja, proteruje zrtvu koju zajednicki odaberu. Ta zrtva po njihovim komentarima nije ni zasluzila da bude na forumu jer je glupa, lazljiva, nepismena, pogresnog politickog opredeljenja i sta sve ne..... pa je treba kao trulez ili kancer u organizmu hirurski putem odstraniti(proterati) sa foruma
Korisnikov avatar
By Daliborka
Problem kod Modesty je sto brzo plane, oseti se ugrozenom kao srna na proplanku, iznervira se i onda krece da puca iz svih oruzja, da se tako figurativno izrazim.
U jednoj temi je, recimo, u zaru sukoba misljenja, rekla :
ma svi ste prepametni i puni teoretskog znanja...de mi napišite svoje poslovne uspjehe pa da vidimo u praksi što ko i koliko zna.
Mislim da su ovakve tirade bespotrebne. Kazi sta imas na temu i gotovo, a nemoj se iscrpljivati beskrajnim replikama.
Cak i kad su u nekoj temi svi drugacijeg misljenja od naseg, nije kraj sveta, poljubi pa ostavi i hajd` na drugu temu.

A i vi ostali. Sta imate toliko da je vijate sto je verski ostrascena ? U onoj temi o vladiki Nikolaju ste hteli kosu sa glave da joj pocupate. Recite sta imate, ponudite linkove za svoje navode i dopustite nemim citaocima da sagledaju sav materijal u temi.
Nema potrebe za halabukom i krvavim pirovima po temama.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Retko otvaram teme van opustencije, pa ne znam o cemu se radi... A kome je Skromna zasmetala???

Osh se tuches?! :die:
By Simor
Stupidity is like a loud, ignorant, shameless woman.
She sits at the door of her house or on a seat in the highest part of the town,
and calls out to people passing by, who are minding their own business:
"Come on, ignorant people!"

Antisemitizam, nacionalna i verska netrpeljivost nisu "različita mišljenja" nego kategorije koje spadaju s' onu stranu mišljenja. Reč protiv fašizma nije proganjanje različitosti, nego reč protiv proganjanja različitosti. Olako rukovanje kategorijama dobra i zla, smisla života, etc. nisu izraz smirenosti bezgraničnog duha i produhovljenosti, nego zaumnost koja karakteriše poluinteligente i lenje duhove.

:hvala:
Korisnikov avatar
By Modesty
Ej moj Simore,opet si pokazao svoju netrepeljivost prema meni a ne činjenice.
Ti pričaš o osobi koja je katoličke vjeroispovjedi,koja je iz mješanog braka,koja je najljepše godina života provela u beogradu među srbima,kao što je u istom i završila skoro tri godine pravoslavne Bogoslovije ali i živjela u katoličkoj komuni 2 godine....takva osoba po tebi može biti nacionalno ne tolerantna.
Šta više da ti kažem?!

@Draga teta Daliborka,uz dužno poštovanje,moj citat koji si nazvala je bio rekacije,tako da komentar(na temi se ne piše o temi) pada u vodu,drugo,ja sam ta koja je bila isprovocirana od osoba koje me mjesecima proganjaju...nema šanse da je riječ o preuveličavanju i o tome kako ja ne znam što je šala.
A treće,najpametnija žena na forumu,Manon,je sve lijepo objasnila........u sitnicama i "ne bitnim" i opuštenim situacijama se vidi kakvi smo kao ljudi.
Ja priznajem da sam impulsivna kad me se provocira i takva sam i in vivo i još ponešto mi se može prišiti ali sam sretna sa takvim nedostacima ali zato nisam govno od čovjeka.....i to što si navela,odnosilo se na osobe koje su tada učestvovali u "diskusiji"a ne na cijeli forum.
Vidim da balansiraš svo vrijeme a nema potrebe.slobodno ti nastavi da voliš i poštuješ svoje drugare...mene se to ne tiče,osoba sam koja ima širinu i to je takođe jedan od razloga zašto dolazim u konflikt sa ogreničenim ljudima....nikako im ne polazi za rukom da dokuče što mislim pa me nazivaju..kako već nazivaju.šta će,to je njihov problem a ne moj.
Ja kad nekog ne poštujem,ne volim,ili smatram ne zanimljivim,ja nikad ne čitam ništa od te osobe a kamoli da je redovno citiram i čitam šta piše.

:goran:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Simore i vi ostali, preterujete. Modesty nije antisemita. Postavila je temu o vladici nikolaju ne znajuci nista o njegovom antisemitizmu.

Drugo, ako je ona jako osetljiva i lako plane, nemojte tako da se ponasate i vi ostali. I mene je nahranila govnima pa se ne ljutim. Izletelo devojci, nije htela. Nece mi sigurno pasti kruna s glave :kralj:

To glumljenje neznamkakvog gospodstva, mistifikovane pameti i uzvisene nepristupacnosti je duboko ukorenjeno u srpskom mentalitetu, i skodljivo je kako god ga okrenes.

Jedna ocigledna posledica toga je - zena je otvorila temu jer se (uglavnom s pravom) osetila progonjeno, posto se svi brecaju na nju, umesto da joj ljudski i mirno kazu u cemu po njihovom misljenju gresi i sta bi mogla da popravi.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by AngraMaina
Simore i vi ostali, preterujete. Modesty nije antisemita. Postavila je temu o vladici nikolaju ne znajuci nista o njegovom antisemitizmu.
Osnovna je i zdravorazumska stvar da se prvo informises, pa tek onda da drugima delis lekcije iz bilo koje oblasti. Sebi ne bih dozvolila da nekoga pokusam da poducim kvantnoj fizici, recimo, jer o istoj nemam pojma. I necu se naljutiti niti ikoga hraniti govnima ako mi se kaze da ja o kvantnoj fizici nemam pojma i da odem da se malo informisem, pa pokusam ponovo.

Drugo, ako je ona jako osetljiva i lako plane, nemojte tako da se ponasate i vi ostali. I mene je nahranila govnima pa se ne ljutim. Izletelo devojci, nije htela. Nece mi sigurno pasti kruna s glave :kralj:
Nazalost, tudje karakterne osobine nisu dovoljan argument kada se radi o krsenju Pravilnika te osecanja i sloboda drugih korisnika foruma.
To glumljenje neznamkakvog gospodstva, mistifikovane pameti i uzvisene nepristupacnosti je duboko ukorenjeno u srpskom mentalitetu, i skodljivo je kako god ga okrenes.
Malo kucnog vaspitanja je pozeljno, kao i zadrzavanje makar zrnca dostojanstva u ophodjenju prema drugima, makar se radilo i o neistomisljenicima.
Radi se upravo o tome da, sve i da Modesty ima odlicne stavove, sa kojima bih mozda i mogla da se slozim, vise necu ni obracati paznju na njih, prvo jer ih brani prostackim jezikom, a drugi sto ni ne zeli da razmotri mogucnost da nije u pravu. Ako se ista kaze, odmah druge hranimo govnima. Dodjavola, svako moze da pise na forumu, ali neka ne ocekuje da ce se uvek i svako sloziti sa napisanim.

I dalje mislim da je vladika idiot. I?
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Wilhelmina
Osnovna je i zdravorazumska stvar da se prvo informises, pa tek onda da drugima delis lekcije iz bilo koje oblasti. Sebi ne bih dozvolila da nekoga pokusam da poducim kvantnoj fizici, recimo, jer o istoj nemam pojma. I necu se naljutiti niti ikoga hraniti govnima ako mi se kaze da ja o kvantnoj fizici nemam pojma i da odem da se malo informisem, pa pokusam ponovo.
Da, ali mozda treba da prihvatimo cinjenicu da nisu svi zdravorazumni i informisani, da treba da budemo otvoreni i malo tolerantniji prema onima koji su jos u procesu sagledavanja, da ih informisemo ako smo u poziciji, a ne da ih odmah tako pausalno odbacimo kao "antisemite", "fasiste" i sl. ako oni to nisu.
Nazalost, tudje karakterne osobine nisu dovoljan argument kada se radi o krsenju Pravilnika te osecanja i sloboda drugih korisnika foruma.
Nisam rekao da njene uvrede ne treba da se obrisu/sankcionisu prema Pravilniku, nego da ne primate sve toliko k srcu i da pruzate drugu sansu, generalno. Mehanicko primenjivanje Pravilnika moze da bude znak neelasticnog, krutog odnosa prema drugima, nesto sto u humanoj zajednici (pa i virtuelnoj) treba da se suzbija i da se zamenjuje jednim ljudskijim odnosom. Pravilnik su doneli korisnici foruma (secam se kako sam korigovao njegov prvi nacrt), zbog sopstvenih potreba, oni ga primenjuju i zbog njih postoji. Uostalom, svi znamo da neki korisnici imaju strozi, a neki blazi tretman, i da to zavisi od mnogo faktora ali da generalno nije nepravedno (npr. 150. statusova tema moze da zavrsi u smecu bez velike civilizacijske stete i niko se nece buniti, cak ni on sam, i ako bi se moglo terati mak na konac da li je zaista prekrsio Pravilnik).
Malo kucnog vaspitanja je pozeljno, kao i zadrzavanje makar zrnca dostojanstva u ophodjenju prema drugima, makar se radilo i o neistomisljenicima.
Radi se upravo o tome da, sve i da Modesty ima odlicne stavove, sa kojima bih mozda i mogla da se slozim, vise necu ni obracati paznju na njih, prvo jer ih brani prostackim jezikom, a drugi sto ni ne zeli da razmotri mogucnost da nije u pravu. Ako se ista kaze, odmah druge hranimo govnima. Dodjavola, svako moze da pise na forumu, ali neka ne ocekuje da ce se uvek i svako sloziti sa napisanim.
S ovim cu se sloziti.
I dalje mislim da je vladika idiot. I?
Pa misli sestro, da necu ja mozda da ga branim?!
Korisnikov avatar
By gorilica
Uhhh.
Jedino shto mene moze da izbaci iz takta je kada primetim kod nekog kompleks vishe vrednosti, a takvih na ovom forumu zaista ima dosta. Pa ko se nadje, nashao se. :sudija:
Mislim, chemu?
Korisnikov avatar
By AngraMaina
hahaha

pravilo foruma broj 1:

nikad nemoj da branis konzervativca, nayebaces i ti zajedno s njim :love:
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Wilhelmina

O kakvim ti lekcijama pišeš,demantiraš sebe...moja tema o nikolaju nije sadržala ništa antisemitsko i dali si toliko ograničena osoba da misliš da postoje apsolutno loši i apsolutno dobri ljudi.ja sam pisala njegove mudrosti,koje jesu mudrosti i ne dotiču se ničeg sličnog za šta me optužujete.

I dalje pišete samo o svojm antipatijama bez argumenata.

Što se tiče mojih moje impulzivnosti,neka neko nađe post gdje sam ja i jednom rečenicom prva nekog hejtovala i ja ću otići sa foruma.....nećete naći,zato što mi to nije u prirodi ali isto mi tako nije u prirodi da ćutim kad me neko zbog svoje ograničenosti i antipatije fejtuje.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Modesty
moja tema o nikolaju nije sadržala ništa antisemitsko i dali si toliko ograničena osoba da misliš da postoje apsolutno loši i apsolutno dobri ljudi.ja sam pisala njegove mudrosti,koje jesu mudrosti i ne dotiču se ničeg sličnog za šta me optužujete.
lepo rece zena.
I dalje pišete samo o svojm antipatijama bez argumenata.
i to je tacno.
Što se tiče mojih moje impulzivnosti,neka neko nađe post gdje sam ja i jednom rečenicom prva nekog hejtovala i ja ću otići sa foruma.....
cile, ne cackaj mecku :D
Korisnikov avatar
By Manon
AngraMaina, slozila bih se u svemu sto si ovde izneo
Korisnikov avatar
By Mars
Mars, merilo je uvek tamo gde je opusteno i naizgled nebitno. Tu se ljudi pokazuju u pravom svetlu.
Ja više cenim one kvalitete i osobine koji se pojave na svetlu nekog problema i ozbiljnije situacije kroz koje ljudi prodju.

Uvek je bilo više ljiudi sa kojima mogu da pijem i da se zezam, nego onih na koje mogu da se oslonim u svakom trenutku.
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Mars
Ja više cenim one kvalitete i osobine koji se pojave na svetlu nekog problema i ozbiljnije situacije kroz koje ljudi prodju.

Uvek je bilo više ljiudi sa kojima mogu da pijem i da se zezam, nego onih na koje mogu da se oslonim u svakom trenutku.
¸

Mars,mislim da ne pišete baš u savim istom kontekstu.Manon i ti.

I ti si apsolutno ispravno napisao,na muci se poznaju junaci ali ovdje nije riječ o tome.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa kontam da mora da smo se negde pogubili, jer mi je tesko zamisliv njen stav u praksi.
Na muci se poznaju junaci, da, onda Ne padne sneg da pokrije breg... i tome slično.
By жњ
Udobnost na forumu je obrnuto srazmerna dozivljavanju istog ozbiljno. :peace:
By Pending-For-A-Bending
Mrzelo me da citam, ali ako ni-za-koga drugog ovde, mogu da kazem da je osoba kojoj je jedini nacin da ostvari sebe upravo ovde na forumu: Simor. To je toliko negativna i sujetna licnost. Tuzno zaista. I vidim da kad nekog uhvati na zub... Yikes! Puno cool osoba sa foruma su bas otisli zbog njega.

Sa "momcima" sa pocetka teme se stvarno ne slazem, ali ne mislim da su toliko drasticni kao S'mor
Korisnikov avatar
By Manon
zalutala sam u kantu za djubre i ostavila ovde jos jedan komentar, ali posto je Modesty u sledecem postu napisala da se ne osvrcem vise na ovu temu, ja sam izbrisala

:opatica:
Korisnikov avatar
By Modesty
Ma pusti Manon ovu temu.....meni je ljepše i poštenije biti to što jesam nego moći i biti u stanju uzvratiti osobama kao što su pojedini,ta razlika među mene i njih ma čini ponosnom na sebe.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
жњ
Udobnost na forumu je obrnuto srazmerna dozivljavanju istog ozbiljno.
:up: .
Apsolutno se slazem sa tobom. Trebalo bi da negde da otvoris temu "Forumaski zakoni", "Forum za neupucene" ili "Dostizanje nirvane na forumu" :) .
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Nocturnal
Trebalo bi da negde da otvoris temu "Forumaski zakoni", "Forum za neupucene" ili "Dostizanje nirvane na forumu" :) .
:lol: glasam za :up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!