Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Više puta sam čula izraz da je neko težak 'kao crna zemlja'. Jasno je meni da se pod tim misli na težak karakter, ali me veoma interesuje šta vi smatrate pod ovim i kako doživljavate takve ljude.
Korisnikov avatar
By Val
Mislim da je vreme da me upoznash kako bi ti taj pojam bio docharan Live! :sigh:
Korisnikov avatar
By maka
"kao crna zemlja" ..uglavnom jako tvrdoglavi,zadrti ljudi.. sa kojima ne mozes da napravis kompromis i slicno..
Korisnikov avatar
By Val
Not really. Teshka sam samoj sebi. Drugima ponekad. Mislim da "teshko" mozhemo poistovetiti sa "komplikovano"...ili? :nerd:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
covjek pored koga 2m zemlje izgledaju kao blagoslov u poredjenju sa bavljenjem istim...
valjda..:)
Korisnikov avatar
By IceBerg
covjek koji je rodjen za kamenolom!!! moze sam da smrvi kamen... u prenesenom znacenju....

mislim, iz svog nekog ugla i iskustva, da su to ljudi koji su puni komlexa... skucenih vidika i znanja... ljudi koji mrze samog sebe zbog toga kakvi su pa umesto da se menjaju oni to prenose na druge... tako shto ne daju na sebe, sto bi se reklo... ljudi koji su isprazni i za koje svesto drugi rade je glupo, bezveze, bezvredno a sami nisu nikad neshto uradili... cak i ako su prividno uspesni... to nije uspeh nego zelja da budu oni i samo oni...

ljudi od kojih predjem ulicu... ako ih vidim u lokalu menjam ga pod hitno... ukoliko me zaustave, zurim... kad me zovu... nisam dostupan!!!
Korisnikov avatar
By coka
Najopstenije tvrdoglavi ljudi... Moja ok drugarica je takva i trebalo mi je dosta vremena i muke da naucim da ne pokusavam da joj dokazem da nije u pravu :giljotina:
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by maka
"kao crna zemlja" ..uglavnom jako tvrdoglavi,zadrti ljudi.. sa kojima ne mozes da napravis kompromis i slicno..
Potpisujem
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by Modesty
Originally posted by maka
Potpisujem
i ja :) mene moj bivši često oslovljavao u tim situacijama sa Alo, Trepča! :D
(jer ja sam težak - ponekad - kao crna zemlja iliti kao Trepča)
By J...
Ljudi sa jako ukorenjenim navikama koje ne mogu niti zele da promene. Oni koji svoje misljenje i principe nikad ne preispituju, zbog cega im nedostaje objektivnost.
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by avalon
Tvoj bivsi nema pojma :lizalica:
:) ti ga i ne poznaješ :D
mada istina - nema pojma :D
Korisnikov avatar
By Modesty
J... je baš dobro opisala
Da budem iskrena,nisam ni ja baš laka osoba ali sam dosta radila na sebi i jedina mana mi je što lako planem ali me brzo i prođe....posle sam ko bebica(samo ako su u pitanju dobronamjerni ljudi) tad mi je tolerancija na zavidnom nivou.
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by dungoll
Originally posted by avalon
Tvoj bivsi nema pojma :lizalica:
:) ti ga i ne poznaješ :D
mada istina - nema pojma :D
Ma taj tvoj ex (d)brka pojmove :giggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!