- 11 Nov 2008, 21:40
Lindvormova celjust, glavna kapija i sklopka Angelininog doma se otvorila pustajuci srebrnastoslinastu pljuvacku na svoju novu zrtvu, nama dragog forumasa Mackodlaka. Ispricacu vam sta se desava u ovom trenutku, ovom divnom dlakavom macku, koga je zgrabila ta zver, to razjapljeno vaginalinino meso pepuno zuba. Nasa maca se koprca dok iz vaginaline izlazi magma i lava, preteci da potopi citav znan i neznan svet. Banland ce se izliti na forum"- bila je poruka koju sam primio ovoga jutra nakacenu na banderu u sarinoj medji. "Moras me spasiti od zle banane"-pisalo je slovima koji su podrhtavali kao dildoove zile. Dusa mi se raspala na tri dela, a srce iskocilo kroz grudi i otkotrljalo se medju japanske kuglice, dok brisem znoj sa cela i odajem Mackodlakove muke, ne bi li izbegao zlohudu sudbu koja stedi najgore, a forsira najbolje predajuci ih iskusenjima.
Iskreno, ne znam sta da radim. Andjelina zlom bananom iz fotelje kontrolise mackodlaka koji se krece onako kako banana naredi, dok hoda, dok spava, dok misli..
Udara ga zlom bananom po jajcima, te danonocno tvrdo mraci i mesecari. Pije krv na svaka dva sata. U njemu se budi lezbejka, odskrinuvsi vrata Mackodlakovog dlakavog torzoa, provirila je i polako, sasvim polako se iskrada, postajuci i sama igracka u rukama ovog prorockog zla, ove Demonline koja kontrolise lezbejke pistoljima na vodu, vozeci fantomski autobus 777 koji svi pravi dvojkrugashi imaju prilike da vide nocu, pod punim mesecom kako vijuga okorelim asfaltom Beogarda.
Pomozite Mackodlaku. telefon: 0600 333 222
by Y666
Iskreno, ne znam sta da radim. Andjelina zlom bananom iz fotelje kontrolise mackodlaka koji se krece onako kako banana naredi, dok hoda, dok spava, dok misli..
Udara ga zlom bananom po jajcima, te danonocno tvrdo mraci i mesecari. Pije krv na svaka dva sata. U njemu se budi lezbejka, odskrinuvsi vrata Mackodlakovog dlakavog torzoa, provirila je i polako, sasvim polako se iskrada, postajuci i sama igracka u rukama ovog prorockog zla, ove Demonline koja kontrolise lezbejke pistoljima na vodu, vozeci fantomski autobus 777 koji svi pravi dvojkrugashi imaju prilike da vide nocu, pod punim mesecom kako vijuga okorelim asfaltom Beogarda.
Pomozite Mackodlaku. telefon: 0600 333 222
by Y666