Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Daliborka
AngraMaina, taj intelektualni Guliver, ta gromada od kapaciteta - obrazovan , svetski covek....

stavio je moje reci u svoj potpis...
:radosnice:

Ja, kao relativno neobrazovana i zena koja je u zivotu imala malo prilika za naobrazu i putovanja, moram da priznam da sam jako polaskana i srecna...
:radosnice:
Ljubi te majka, Angra..
:radosnice: :mama:
Korisnikov avatar
By dungoll
laki, divan ti taj avatar (supozabli det it iz ju nejked , overlaping jor dženitelija vid a laeptop):smilegrin:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Prestanite da se sprdate, da vam sad ne bih dupeta ushila ( oprosti mi , Bozhe, na prostim rechima :molise: ) .
Ova tema je ozbiljna.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
evo da vam ne ostanem duzan, mila daliborka- zeleo bih da vam se posebno zahvalim na ovoj temi kojom mi iskazujete ovu veliku pocast i da odgovorim sa svoje strane da ste vi zavrsili onu najvazniju skolu - skolu zivota, i da ste mudrost kabineta nadoknadili svojim bogatim zivotnim iskustvom, na kojima vam mogu pozavideti mnogi mladi participanti ovog foruma, te da nemate za cim da zalite.
ljubim vas u vase snazne, a ipak tako nezne i delikatne, mesarske rucice.
srdacno vas,
AM
:love:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by AngraMaina
evo da vam ne ostanem duzan, mila daliborka- zeleo bih da vam se posebno zahvalim na ovoj temi kojom mi iskazujete ovu veliku pocast i da odgovorim sa svoje strane da ste vi zavrsili onu najvazniju skolu - skolu zivota, i da ste mudrost kabineta nadoknadili svojim bogatim zivotnim iskustvom, na kojima vam mogu pozavideti mnogi mladi participanti ovog foruma, te da nemate za cim da zalite.
ljubim vas u vase snazne, a ipak tako nezne i delikatne, mesarske rucice.
srdacno vas,
AM

Hvala svima na ucescu u temi, kao i Tresh Girl na izboru vesele numere.
Sve vas ljubi mesarka i dama
Daca.
:)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Tresh-grl
Hajdee maaala igraaaj kao ciikiiitaa! :peva: :dancingfever:
:angramaina:
''
Korisnikov avatar
By Mars
Teta Daco, ja sam upravo kroz taj potpis čuo te vaše reči, I HVALA Angra Maini na tome, jer bi mi to inače promaklo.

Veliki pozdrav vama i njemu!
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Marvin
"intelektualni guliver" :smeh: :smeh:
"gromada od kapaciteta"

:smeh:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
nego, da ne bude zabune, posto su neke zlobnice (grc. la usurpadora) insinuirale da se nesto erotski kuva izmedju mene s jedne strane i gdje mileusnic s druge, duzan sam da dodam: nista od toga! nase uzajamno divljenje i postovanje nije vezano za seksualnu intimu, vec za citanje postova, a i tehnicki je neizvodljivo s obzirom na to da mene erotski zanimaju mladji muskarci, a gdju mileusnic starije zene
Korisnikov avatar
By Mars
I sada će insinuacije da prestanu.
Korisnikov avatar
By Mars
Gle, i ti dobio smajlija!
Samo ja nemam smajlija!
By biotherm
auuu, bas si srecna... podeli nam cevape, kobasice, i sl... :D
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by AngraMaina
nego, da ne bude zabune, posto su neke zlobnice (grc. la usurpadora) insinuirale da se nesto erotski kuva izmedju mene s jedne strane i gdje mileusnic s druge, duzan sam da dodam: nista od toga! nase uzajamno divljenje i postovanje nije vezano za seksualnu intimu, vec za citanje postova, a i tehnicki je neizvodljivo s obzirom na to da mene erotski zanimaju mladji muskarci, a gdju mileusnic starije zene
Tako je.
To nam je hvale vredna zajednicka osobina - Pristojni smo ljudi koji ne gaje raznorazne perverzije ( veoma siroko rasprostranjene u poslednje vreme ), nego imamo zdrave seksualne nagone, u skladu sa uzrastom, obicajima i redom.
:balerina:
Korisnikov avatar
By *deni*
Hmmmmm... Ubiste se ovde objasnjavajuci da izmedju vas ne postoje erotske varnice... Pravdate se, pravdate, verovatno ne bez razloga...
A lepo vam ljudi savetovali da uzmete sobu... Provalili su vas...
Ne znam, bilo bi zgodno videti makar jednom kako jedan gay taslachi babu. :lol:
Bas bi bilo interesantno i nesvakidasnje.
:lol:
:deni:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!