Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by J...

Meni su uglavnom smesni. :smeh: a ponekad su i zalosni. :ozbiljan: ali na zivce mi ne idu nikad :nokti:
Korisnikov avatar
By Blady
Mislim da je Tresh i njenu kevu tukao taj lik...
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by Black Lady
Mislim da je Tresh i njenu kevu tukao taj lik...
pa da...a ljudi se odmah primili da je tresh tukla majku...svi smo mi ovde svetci :andjela:
By Tresh-grl
Rekla mi je skoro da slusam vulgarnu i u najmanju ruku lezbejsku muziku jer mi je na kompu celo popodne picio Dj Antoine i ona pesma Work your Pussy

A meni je bas cool

''

najachi mi je onaj deo od 15sekunde gde krece kao

Funk in to the spid spid SPID SPID SPID SPID SPID :yay: :dancingfever:
Korisnikov avatar
By mirth
Moja je prosla sve faze sem onih toplotnih udara i napada smrzavanja. Jedan dugogodisnji PMS, strasno. Poslednjih par meseci je npr. jako nervozna i razgovor sa njom ume da bude poprilicno hodanje po jajima. No, vidim da tata i brat lepo izlaze na kraj sa tim (ja nisam tu pa onda ni nema potrebe za nekim narocitim prilagodjavanjem). Imaju razumevanja i samo "preskacu" preko neprimerenih reakcija i to se pokazalo kao najbolji nacin za hendlovanje, jer nakon pet minuta obicno sve bude opet ok. Jako joj je tesko, u svakom slucaju, a pritom nije neki tip koji mnogo prica o tome kako se oseca ili trazi posebnu paznju, ali vidi se da se bas muci. Grozna stvar taj klimaks, mnogo grozna. Uzasno je biti zena. :(
By J...
Originally posted by mirth
Grozna stvar taj klimaks, mnogo grozna. Uzasno je biti zena. :(
Imaju i muskarci klimaks. Tek oni znaju da tada polude. :alexis:
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by Tresh-grl
Moja je glupaca u svakom slucaju i tek sad se dokazuje koji je debil zena.
Cas pukne cas ima izlive neznosti.

Danas smo pile kafu i pricale nesto i rekla je kao razlog zbog kog ona zivi smo ja i mojpolubrat (koji je pritom pobegao za kanadu i svercuje duvan)

Mislim se zeno ako smo mi tebi razlog zbog kog zivis i budis se ujutru idi i ubi se :whatever:

a meni moja majka branila da se bavim sportom...

samo da ona zna cega sve ima....

ontopic..
moja je u klimaksu valjda, red bi bio, ima godina.. ali ja to ne provaljujem..
je l` to zato sto se ne drogiram?
:hmm:
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by J...
Imaju i muskarci klimaks. Tek oni znaju da tada polude. :alexis:
Joj, znam. :hypno: No, meni se iz moje zenske perspektive cini da ti njihovi klimaksi mnogo vise muce njihovu okolinu nego sto se oni sami nesto neverovatno pate... :neznam:
Korisnikov avatar
By shishmish
bolje mi vise da ne ulazim na ovu i ovoj slicne teme...

idem da se cudim negde...
:colorado:
Korisnikov avatar
By Modesty
Znaš šta sam ja skontala,pošto je po svjetskoj zdravstvenoj organizaciji,narkomanija izlječiva bolest a klimaks ne ne tretira kao izlječiv ili neizlječiv,to je stanje a ne bolest,za koje praksa pokazuje da je uglavnom neprolazan...najbolje bi bilo da ti odeš na liječenje,pošto su ti veče šanse,kako gore navedoh i vas dvije posle lijepo živite u miru, a ne kao sad;čerka narkoman,parazit i namučena majka koju još uz počinju jebat i hormoni.
Korisnikov avatar
By Modesty
Da li su tebi sva ova pljuvanja i kritike harana bolesnom umu?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!