Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Joj uzas. Ja sam imala izvestan broj likova koji su me smarali, sve uradno zavedeni pod 'smarac taj i taj' u telefonu. Bio je jedan krajnje perfidan koji je violeo da me zove iskljucivo dok sam u roamingu, tj dok sam bila na ekskurzijama u Amsterdamu, Barseloni i Berlinu, pa sam skontala da mora da je znao da sam tamo, pa sam skontala da mora da je s faxa, jer me nije smarao dok sam bila u HR, ali i dalje nemam ideju ko bi mogao da bude, jer na faxu me zna oko 450 ljudi, ako ne i vise, al se nikom nisam zamerila (osim mozda onima koji su me muvali, pa ih odbila). Taj mi je sve u svemu pojeo oko 1000 dinara, dok nisam skontala da me zajebava (prvo sam mislila da me zove neko koga znam, ali me iz nekog razloga ne cuje).

Medjutim, hvala bogu, niko mi nije ozbiljno pretio.

Pre neki dan su me zvala neka deca sa sakrivenog broja i pitala "Da li je to zooloski vrt", a ja rekoh "Molim?" a oni meni "Opalim te golim", lmao. A onda sam im odbila poziv, pa su odustali. E jebiga, ono liko smo zajebavali s telefona na decjim rodjendanima, i trebalo je da mi se desi.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Predali prijavu u policiju. Prihvatili su, rekli su da ce doci ovih dana da jos porazgovaraju sa nama.

Paki, thx. :kiss:
By Çâðê_DUP
ako je govornica, ne mozes tu nista..policija se nece mnogo potresti, ali mozes da prijavis, cisto da imaju kao zapisnik, da kad i ako se nesto konkretnije desi, imaju zabelezeno.
Korisnikov avatar
By .L O S T
znam da je pre bila neka fora da prijavis u muriju i kad im ptt kaze broj sa koga dolaze pozivi oni odu licno da upozore...... mada to je od jaaako davno......
najbolje je da vi sami tu stvar resite....
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by KissQueen
Predali prijavu u policiju. Prihvatili su, rekli su da ce doci ovih dana da jos porazgovaraju sa nama.

Paki, thx. :kiss:
Ma ništa :mazi: ..... Ima da ih ganjate i pritiskate dok ne dobijete nešto konkretno (kao što ti napisah u prošlom postu)... ili ćete vi njima dati konkretnu prijavu Un. kontroli :)

Aj' pa javni šta je bilo, imaš moj broj... ili piši ovde :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by dungoll
može, podnesi policiji prijavu, prijavi brojeve, neka istraže ko je u pitanju, telekom će (očigledno su samo fiksni) posle policijskog zahteva za otkrivanjem identiteta morati da njima da brojeve, a oni će u skladu sa zakonom - moći da ti pomognu da podneseš zahtev za otvaranjem građanske parnicE protiv istih!
Tako je !
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by *deni*
Originally posted by dungoll
može, podnesi policiji prijavu, prijavi brojeve, neka istraže ko je u pitanju, telekom će (očigledno su samo fiksni) posle policijskog zahteva za otkrivanjem identiteta morati da njima da brojeve, a oni će u skladu sa zakonom - moći da ti pomognu da podneseš zahtev za otvaranjem građanske parnicE protiv istih!
Tako je !

:up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!