- 05 Avg 2008, 10:12
Joj uzas. Ja sam imala izvestan broj likova koji su me smarali, sve uradno zavedeni pod 'smarac taj i taj' u telefonu. Bio je jedan krajnje perfidan koji je violeo da me zove iskljucivo dok sam u roamingu, tj dok sam bila na ekskurzijama u Amsterdamu, Barseloni i Berlinu, pa sam skontala da mora da je znao da sam tamo, pa sam skontala da mora da je s faxa, jer me nije smarao dok sam bila u HR, ali i dalje nemam ideju ko bi mogao da bude, jer na faxu me zna oko 450 ljudi, ako ne i vise, al se nikom nisam zamerila (osim mozda onima koji su me muvali, pa ih odbila). Taj mi je sve u svemu pojeo oko 1000 dinara, dok nisam skontala da me zajebava (prvo sam mislila da me zove neko koga znam, ali me iz nekog razloga ne cuje).
Medjutim, hvala bogu, niko mi nije ozbiljno pretio.
Pre neki dan su me zvala neka deca sa sakrivenog broja i pitala "Da li je to zooloski vrt", a ja rekoh "Molim?" a oni meni "Opalim te golim", lmao. A onda sam im odbila poziv, pa su odustali. E jebiga, ono liko smo zajebavali s telefona na decjim rodjendanima, i trebalo je da mi se desi.
Medjutim, hvala bogu, niko mi nije ozbiljno pretio.
Pre neki dan su me zvala neka deca sa sakrivenog broja i pitala "Da li je to zooloski vrt", a ja rekoh "Molim?" a oni meni "Opalim te golim", lmao. A onda sam im odbila poziv, pa su odustali. E jebiga, ono liko smo zajebavali s telefona na decjim rodjendanima, i trebalo je da mi se desi.