Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by REI
Originally posted by Dirrty
Kada bi mi bilo postavljeno slicno pitanje, moj odgovor bi bio sledeci:
"Da li to ikoga treba da zanima?
Da li manje vredim sve i da jesam?
Da li imate neka smislenija pitanja da postavite, ili da ovaj razgovor zavrsimo odmah?"

Ne bih vikao na sve rupe... ali ne bih ni otvoreno negirao.
Pa neka misli ko sta hoce... a ko treba da zna, vec zna!
"dobro, dakle, da pishem da ste gay"...
:smeh:

Iskreno, ja bih rekao da novinari (sem Kuriraca) ne ugrozavaju taj deo privatnosti. Kada ste citali tekst ili videli fotke koje autuju ljude za koje smo 100% znamo da su bi/gej/lez?
By Çâðê_DUP
U Srbistanu? Pa, sačekala bih da odradim posao, čisto da me ne bi kočile budale, a onda kad bih stekla neke pozicije, sa najvećim zadovoljstvom bih se autovala, po mogućnosti na RTS-u. :shok:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne bih krila. Mada moju situaciju tesko objasnjavam LGBTI osobama, i cesto dolazim i kod njih na nerazumevanje, eto, ja i dalje ne bih krila, ni od bauka zvana "javnost".

A sto se tice porodice-pa jbt, znaju. Niti ih je "sramota od mene".Ko god da ima problem, iz moje okoline (a zaista, mozda je to neka random baba ili rodjak sa muzevljeve strane koji ne znaju, potpuno nebitni) toliko me zabole levo jaje.... :zev:

Slazem se sa anche kada si javna licnost, jbg, tako je. I najbolje prolaze oni bez previse kostura u ormanu, i pre svega oni koji se ne pravdaju javnosti, koji kazu-ja sam to sto sam take it or leave it. Oni koje stvarno boli uvo sta javnost misli-pogledajte javne licnosti koje su lejbelovane "ekscentricne" uglavnom zbog toga. Cak i najzuci tabloidi im ne mogu nista, jer to je "deo njihovog sarma"

Samodovoljnost i sigurnost u ono sto jesi i razorUzavajuca.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by mikka
Primetio sam ovde da se cesto sa negodovanjem posmatraju poznati likovi koje tvrde da su strejt, ali ima puno indicija u suprotnom smeru.
Ali Ako bi vas nesto lansiralo pravo medju javne licnosti, da li biste imali muda da priznate svoju sexualnu orijentaciju?
Prvo, sve i da me nesto lansira medju poznate/javne licnosti, sigurno me ne bi lansiralo na estradu (jer nema sta da me tamo lansira, moje pevanje zvuci ko maciji koitus u najboljem slucaju, a da se bavim politikom me ne zanima, ne na taj nacin), pa nesto sumnjam da bi se iko bavio mojim privatnim zivotom, jer sumnjam da bi to u slucaju nekog mog neizmenrog uspeha ljudima uopste bilo interesantno (prosto te neke discipline kojima se bavim nisu zahvalne za prezvakavanje u medijima, sve dok se ne desi neki ozbiljan skandal, a i tada se niko ne bavi necijim privatnim zivotom). Znaci meni zvuci krajnje nemoguce da se neko u medijima bavi mojim zivotom na taj nacin. E sad kad bi se desilo neko cudo pa da neko pokusa, ja im ne bih izlazila u susret ni na kom planu, prosto odbijala bih da govorim o bilo cemu sto se ne tice mog rada iskljucivo, a i kad bih morala sve bi to bilo veoma uvijeno. Nekako stvarno ne mogu da zamislim da moj privatni zivot bude stvar od javnog znacaja, ama ni na koji nacin. Mada sigurno ne bih lagala da sam strejt, nego bih prosto odbila da odgovaram na pitanja licne prirode.
Korisnikov avatar
By .L O S T
ko zeli biti poznat mora biti svestan da ce se znati i sa kim spava tako da to je nemoguce razdvojiti:redaljka:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!