Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Ne verujem kakav je ovo forum, gomila lezbi, ja postavim link sa extra ribom i kolima u spotu, a nigde komentara... :pop:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Pa faca i nije nesto, al su zato kolaaaaaaaaaa...ups TELO :bale:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
@Zaljubljena
Faca joj u ovom spotu bzvz, ali zato u drugim.... da umres.... Samo ovaj mi se uklapao sa temom o kolima....

!Mr.ja
Htela i ja to da kazem, ali da ne ispadnem hejter....
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Evo da pitam, nije na odmet....

CE NEKO DA MI KUPI KOLA??????????????:shmi:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Hocu ja. Biraj model koji god zelis i boju...

(i dobijas garant, makar ja obisla sve prodavnice igracaka u BG) :) )
Korisnikov avatar
By scout_finch
ja moj auto tretiram kao clana porodice :lol:

ne stvarno,kad sam polozila,2003.,prvo sam vozila neku golf dvojku koja je bila visak (svi clanovi porodice su imali svoj auto),i desavalo mi se da kad odem negde na par dana,bukvalno mi fali i jedva cekam da ga vidim i vozim. cak i kad bi neko prokomentarisao da ke krsh,to bih shvatala kao licnu uvredu,iako ta procena nije daleko od istine.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
E, ja takav odnos imam prema mobilnom telefonu. Bukvalno isti takav.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Hocu ja. Biraj model koji god zelis i boju...

(i dobijas garant, makar ja obisla sve prodavnice igracaka u BG) :) )

Necu tako da se igram :durenje: ocu prava kola :rida:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Ja tako ne mogu, Ja kad negde putujem sebe uvek vodim sa sobom, tako da si ne mogu nedostajati...
Korisnikov avatar
By Island
i ja sam prilicno vezan za auto, ono brines se o njemu, strahujes da ga neko ne ogrebe, osteti... Kad vozis recimo nocu kroz neku pustaru ti nemas osecaj da si sam, ono, ti i auto ste zajedno i slicno.
Normalno je da se covek vezuje za stvari posebno ako su one prakticne i veoma korisne... Nije mi cudno da se Ameri slikaju pored svojih auta kao vlasnici kucnih ljubimaca pored svojih zivotinja. Nije to samo stvar prestiza ili drustvenog statusa. Mislim da su Turci najveci fanovi svojih vozila. Tako u taksiju ili minibusu (u privatnom vlasnistvu) mozes videti hrpu plisanih igracaka, zavesica, amblema, jambolija koje stite napred masku od sunca, cak i fotografija... smesno.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
!Mr.ja
Htela i ja to da kazem, ali da ne ispadnem hejter....

ne ne ... baš "Ja i moj auto" ... to je iz serije slika "Ja i moje kuče" ... "Ja i moj pimpek" ... "Ja i moja kuća" ... "Ja i moja kola" ... Ja i moja štala.." ...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Definitivno moraju da kompenzuju nedostatak necega svojim brzim kolima... tako pateticno i smesno!

E sada, ne bih ciljao odmah i rekao da je to bas svaki put velicina kurca... ali mozda i jeste!

Mislim i mene pali sex u kolima ali automobile ne podnosim i nikada se nisam preterano palio na njih... pfff meni je to jedna od stvarih koju svrstavam pod izraz "chemu to?! ... zar je bitno?!"
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Lakiboy_ns
Mada mislim da ih ove cene goriva sad malo j*bu pa im je prodaja novih kola dosta opala...pogotovo onih sa pogonom na cetri tocka koji trose boze sacuvaj.
ah jadni... 1 USD za litru goriva :giggle:
Korisnikov avatar
By .L O S T
stvar prestiza a i ega........

a svako voli svoja kola, ja ih obozavam :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!