Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
Slika
Durmitor je danas osvanuo pod snegom i to je prvi put da se ovo područje u julu zaodene novim belim pokrivačem.

Sneg je na području Durmitora padao u svakom mesecu osim u julu. Prema hidrometeorološkim podacima, sneg se spustio do ispod 1.800 metara nadmorske visine. Durmitor je visok više od 2.500 metara. To je iznenadilo ne samo turiste na Žabljaku već i meštane. Turisti su na Durmitoru imali priliku da, bar jedan dan, i letuju i zimuju.

U čitavoj Crnoj Gori temperature vazduha su opale na ispod 30 stepeni.

Izvor: Beta | 23.07.2008 - 17:46
Korisnikov avatar
By Berserker
WOW!!
Proshle godine 40 i kusur stepeni u julu, a sad ovo!!
Korisnikov avatar
By dungoll
zemlja se smorila pa luduje sa vremenskim prilikama :) :kisa:
Korisnikov avatar
By Vel boy
zapravo malo me chudi to shto govore da je ovo "prvi put" da je na Durmitoru sneg pao u julu. neshto mislim da je bilo jul-ova i pre s snegopadom na visokom vrhu Durmitora.

juche je u 14 h na vrhu Bjelashnice, koja je neshto niza od vrha Durmitora, bilo samo +2 C.
Korisnikov avatar
By dungoll
mislim da na durmitoru nije PADAO sneg, već da ga je bilo ( ostaje tamo snega često cele godine na nekim mestima) ali nije padao u julu :peace:
Korisnikov avatar
By Marvin
Eto... sada Gorci mogu da iskoriste onu foru "skoknite sa skijanja na more"...

Lepo :klap:
Korisnikov avatar
By dungoll
da - to mi je ćale pričao da je nekada radio u igalu na moru, pa na žabljaku na snegu :) :tehno:
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa da... ali ovo sad baš može kao vest da se iskoristi.

Plate Paris Hilton par miliona da to uradi... ili Andjelinu da druge blizance rodi jedno na snegu drugo u moru... i eto ti :)
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Marvin
Pa da... ali ovo sad baš može kao vest da se iskoristi.

Plate Paris Hilton par miliona da to uradi...ili Andjelinu da druge blizance rodi jedno na snegu drugo u moru ... i eto ti :)
:smeh:

ti si lood :dancing:

meni baš lepo vreme ova dva dana. milina jedna. :kisa:
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa šta? Vidiš da "rađa blizance po lokacijama- povoljno".
Ja da sam Gorac, ja bih to iskoristio...
Korisnikov avatar
By .L O S T
patoloski mnooogo mrzim sneg, cak i julu :sekirica:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
jao, ja sam danas vodio grupu gore.
Bilo je hladno do bola, i prokapavala je neka kisica. Snijega vec skoro da nije ni bilo.
U svakom slucaju, skijanje i na vodi i na snijegu u isti dan kod nas nije uopste fora, jer ukoliko se i zimska i ljetnja sezona odvijaju kako treba (sto se nazalost zadnjih godina ne desava) moguce je u drugoj polovini proljeca.

gosti su inace friknuli totalno od srece danas.
Moram da iskoristim priliku da se pohvalim da je nasa agencija (zahvaljujuci mojoj sinosnjoj intervenciji) jedina vodila normalno obucene goste gore, posto se izleti obicno kupe par dana unaprijed, a u drugim agencijama niko se nije sjetio da upozori goste. Trebalo je da ih vidite u japankama i sorcevima:giggle:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Vel boy

juche je u 14 h na vrhu Bjelashnice, koja je neshto niza od vrha Durmitora, bilo samo +2 C.
Ja tamo naucila da skijam :D

Enivejs, cini mi se '96. je sneg pao u BG sredinom aprila. Secam se da sam slavila rodjendan, i svi su dosli u kratkim rukavima ili vec necem, bilo oko 20 stepeni u podne, i onda je pao sneg, pa sam morala da nekako obucem vise od 10 ljudi. Neke jakne i duxerice mi se jos nisu vratile.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by m..
Enivejs, cini mi se '96. je sneg pao u BG sredinom aprila.
Sećam se toga. Timothy John Byford je pričao okolo kako je tada po prvi put video (i valjda snimio) slavuja na snegu.
Neke jakne i duxerice mi se još nisu vratile.
:friends:
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Marvin
Pa šta? Vidiš da "rađa blizance po lokacijama- povoljno".
Ja da sam Gorac, ja bih to iskoristio...
:lol:

...ali ista stvar je i meni proshla kroz glavu, pre neki dan. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!