Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ne znam da li se u nekoj temi našla ova informacija, ali nedavno (pre mesec dana otprilike) je Heinz Mayo reklama u Engleskoj morala da bude povučena zbog negativnih reakcija potrošača.

Evo reklame:
''

Ima i onih od pre koje nisu zabranjene. Meni se npr. Campari-jeva reklama mnogo dopada, jer mi produkcija izgleda veća, sadržina je bolja, kao i muzika... Nekako mi je baš 10/10. Prosudite sami:
''

Naravno ima još toga...
Korisnikov avatar
By dungoll
ova druga reklama se uredno vrtela na kojekakvim nemačkim kanalima kada sam ja bio u nemačkoj!:mucka:
Korisnikov avatar
By unic0rn
haha sto je kul prva reklama.. cute
Korisnikov avatar
By dungoll
ali se oni niti drže za ruke niti šta, samo se čekiraju ??

:wtf:
Korisnikov avatar
By anche
:neznam: ja se slabo razumem u te gej stvari, al' evo marvinu se svidja :)
Korisnikov avatar
By anche
:trep:

funny gay commercial

ova isto. al' oni koji ne znaju svedski (kao ja npr.) mora gledaju tamo i procitaju komentare da bi razumeli o cemu se radi. meni se dopala.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ova treća je niš' posebno, kao ni prva. druga je zato fenomenalna. kako sam se tek oduševio kad sam čuo da je uzet čuveni chant iz Eyes Wide Shut! :love:

sećam se jedne odlične gay themed reklame za Smint, gde saobraćajac na motoru zaustavlja neki par u kolima radi kontrole. vozač auta uzima Smint i kad to saobraćajac skonta, u stilu sa njihovim sloganom No Smint - No Kiss, zažvali vozača kroz otvoren prozor auta naočigled njegove (valjda) devojke. naravno, obojica su skroz zgodni frajeri, pa je reklama dodatno zanimljiva. ;)
Korisnikov avatar
By Dzi
:cvetduga: III i IV su vrh brate.. :zastava:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
ovu svedsku sam videla pre jedno 2-3 meseca.. odlicna je ;) A deckic je presladak :love:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
evo još jedna. radio je Sam Bayer ("Smells Like Teen Spirit", "What Goes Around... Comes Around", "Working Class Hero"...). značenje možda nije skroz jasno na prvu loptu.

''
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
eeeee, dobra fotografija transformiše i najobičnije ljude. ;)
Korisnikov avatar
By dungoll
ali stvarnost je samo jedna, ili bar nekoliko njih paralelnih, ali - nije fotografija!:diplomac:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by 2Q2Bstr8
evo još jedna. radio je Sam Bayer ("Smells Like Teen Spirit", "What Goes Around... Comes Around", "Working Class Hero"...). značenje možda nije skroz jasno na prvu loptu.

''
Mozda je zbog doba dana, ali ja i dalje ne shvatam ovu reklamu...
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by Mr.Ja
Mozda je zbog doba dana, ali ja i dalje ne shvatam ovu reklamu...
Ni ja... sve ostale imaju neku poruku i radnju al ovo dodje ko neki film presechen na pola...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Mozda ima neke veze sa tishinom, kao onaj blu tut je toliko dobar da chak i navijachi ucute... Ne kontam.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
imaš tamo u komentarima objašnjeno. suština je da ta BT slušalica toliko dobro uklanja buku oko tebe, kao kad se nešto jako čudno dešava, pa ljudi odjednom ućute. zapravo se i dešava (ljube se dva tipa, je l'), ali naravno devojka koja telefonira toga nije svesna, pa je i cela ta tišina zapravo figurativna.

inače je reklama isto povučena, a fora je što su ovo zaista sve ragbisti, osim ta dva glumca koji se ljube. i niko na setu osim njih dvojice i te dve devojke nije znao šta će se dogoditi, tako da su rekacije ragbista potpuno iskrene. :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Ovaj sa majonezom je jako sladak...
ali mi je cela reklama bezveze jer ga tretiraju kao onog klinca koji pravi cipele
Jadan stoji tamo u kuvarskoj kapi i sve, rmbači i hrani celu familiju, i niko da se seti da ga spontano poljubi...
tipičan onaj patrijarhalni brak gde je jedna osoba breadwinner a druga besplatna služavka
a tupavo dete ne razlikuje muško i žensko pa ga zove mama :zacepi:
trebalo bi da se pokupi i da nestane iz tog stana dok se oni vrate
mogu da mu iznajmim moju kujnu da se smesti na neko vreme
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!