Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Jao, sad me podseti neko...
Imala je jedna baka u knezu sto je prodavala... nesto.... I svaki put kada bih isao u klub uvece, i vracao se iz istog ujutru, ona bi tu sedela... Po kisi, snegu... :placko:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Mr.Ja
Jao, sad me podseti neko...
Imala je jedna baka u knezu sto je prodavala... nesto.... I svaki put kada bih isao u klub uvece, i vracao se iz istog ujutru, ona bi tu sedela... Po kisi, snegu... :placko:
:placko:
ne vide od suza....
Korisnikov avatar
By Adenim
Na uglu Cetinjske i Makedonske zivi klosar. Vrlo bolestan. Rekli su mi da je ubio ili mu je ubijena zena. Zbog toga se osamio i odvojio od sveta.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Nisam ishcitao celu temu pa ne znam da li je neko pomenuo...
...onu zenu bez ruku koja prosi uvek negde ispod hotela Balkan...
Tuzno...
Korisnikov avatar
By Adenim
Da li vi, koji zalazite u Skadarliju, kao i ja, obozavate onog dekicu koji je svojevremeno prodavao kikiriki iz ulicnih kolica, a danas nosi korpicu i prodaje ga u fiseku za 10 dinara?
Korisnikov avatar
By gneeebo
ovog sam sreo samo jednom, tako da ne znam koliko je gradska faca, ali bio je to vrlo poetican susret svejedno.

neki dekica, sed i bradat, pre nego sto je sreo mene i mog druga pricao je nekoj devojci kako je zapravo mrtav, i objasnjavao joj kako ima neke veze sa sokratom, koliko se secam. ubedjivao ju je da mu pipne ruku ako mu ne veruje da je mrtav, ona mu rekla da ne sme, plasi se ako je to istina. onda kada smo mi naisli, i nama je krenuo da objasnjava isto, pokazivao nam svoj dlan i dodirivao ga kao da bi time trebalo da nam bude sasvim jasno da je mrtav, rekao je nesto tipa kako ima dva srca, "jedno ne kuca, drugo ne dise", tako nesto... onda nas je pitao sta studiramo, ja sam reko da studiram pedagogiju, i tu je krenuo da nabraja neke nauke i discipline, sociologija, filozofija, kako je to sve humano - rekao je da je psihologija kraljica svih nauka - i dodao: a psihijatrija, psihijatrija ti je izmedju senke i prasine. to me je bas dirnulo. onda smo vec morali da krenemo na bus, i pitao je mog druga, a sta on studira, i ovaj mu u hodu odgovorio "a ovo moje je dosadno, menadzment i tako to" na sta mu je ovaj dekica sa sve ovakvim pokretom --> :deda: doviknuo: "crtaj decko, crtaj!"

:saksofon:
Korisnikov avatar
By Hys.
Psihijatrija je izmedju senke i prasine....:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!