Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Seaman
Mislim da mogu dobiti dzabe one od 35e ali bolje da budem blizu. :D Da je bolje vidim. :yay:
:wow: Mazo kako mi je dragooooooooo :hug:

Sto me poCeti, nismo jos uvek kupile karte za kd lang!
joj.............jao........pa koncert je kada i planirani put....aaaaa
Korisnikov avatar
By Seaman
Nanny i ja sma presrecan.

Jedini je problem sto sam kupio kartu za njen koncert u Berlinu pa sad moram nekako da je prodam.:)
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
@Lunja

pa Robyn ce nastupati u Budvi kao Madonnina predgrupa ako mogu tako da je nazovem.. bas sam se obradovala kad sam videla :yay:
Korisnikov avatar
By Seaman
Da, ona je prati na turneji. :)

Malo sam se informisao o njoj, nisam bio upoznat sa njenom muzikom.:)
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
u meni je ona bas gotivna, skroz mi je bila opicena kad sam videla njen prvi spot, ja i drugarice smo mislile da joj garant nesto fali, pritom nakon zavrsetka spota i dalje nismo znali kog je pola..

tad se bila malo premaskirala doduse :P

ali odlicna je zaista :up:

duplo zadovoljstvo u Budvi :yay:
By Storm
Ne mogu da verujem da će da peva u Budvi. Pukla je.
:down:
Korisnikov avatar
By starky
Meni je katastrofa da pored Beograda,koji je centar jugo-istocne evrope(a i raskrsnica izmedju istoka i zapada),ona ide na Jaz da odrzi koncert.Kontam ja da su verovatno crnogorci dali vise para,i da je zeni samo to bio cilj,ali meni je sve to pomalo smesno,a malo vise me nervira( :prst: ) .Evo vec imaju problem sto avion sa opremom ne moze da sleti na Tivatski aerodrom...:giggle:
By Snow_Crystal
JEl zna neko dal postoji neka agencija u BGD-u preko koje mogu da idem na Madonin koncert.Nesto organizovano.....

U2U poruke pliz...:trampolina:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Storm
:njanja:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by starky
Meni je katastrofa da pored Beograda,koji je centar jugo-istocne evrope(a i raskrsnica izmedju istoka i zapada),ona ide na Jaz da odrzi koncert.Kontam ja da su verovatno crnogorci dali vise para,i da je zeni samo to bio cilj,ali meni je sve to pomalo smesno,a malo vise me nervira( :prst: ) .Evo vec imaju problem sto avion sa opremom ne moze da sleti na Tivatski aerodrom... :giggle:
Kakav avion sa opremom, a koncert 25 septembra. Jedino ako sleperi nisu dobili krila.

Jbg mozda jednog dana posjeti i Bgd, onako penzionerski. ;)
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Hton
Madonna će i zvanično nastupiti na plaži Jaz u Budvi, Crna Gora, 25. septembra 2008. godine. Karte će biti puštene u prodaju 11. jula u 10 časova po našem vremenu, dok će fan klub karte moći da kupi dva dana ranije, dakle 9. jula u 10 časova po našem vremenu.

Sajtovi na kojima možete kupiti karte su:

www.tickets.co.yu
www.biletservis.co.yu
www.eventim-yu.com
www.ticketline.co.yu
Mili, sta znaci to za fan klub.. jesam li i ja u njenom fan klubu, pa ja sam njen fan :)
By Storm
Originally posted by Seaman
Originally posted by Storm
:njanja:
Samo se ti smej, a ja sam iskreno zabrinut za perspektive umetnice.
Najpre saradnja sa Džastinom Timberlejkom, sada koncert na tamo nekom Jazu... šta će biti sledeće - koncert na planini kod Kusturice, duet sa Gogom Sekulić?

U svakom slučaju lepo se provedite, a ja ću pokušati da načisto ne raskinem sa Madonom.
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by Black Lady
Originally posted by Hton
Madonna će i zvanično nastupiti na plaži Jaz u Budvi, Crna Gora, 25. septembra 2008. godine. Karte će biti puštene u prodaju 11. jula u 10 časova po našem vremenu, dok će fan klub karte moći da kupi dva dana ranije, dakle 9. jula u 10 časova po našem vremenu.

Sajtovi na kojima možete kupiti karte su:

www.tickets.co.yu
www.biletservis.co.yu
www.eventim-yu.com
www.ticketline.co.yu
Mili, sta znaci to za fan klub.. jesam li i ja u njenom fan klubu, pa ja sam njen fan :)
sorry sto nisam bolje objasnio. Njen valjda oficijalni fan club-valjda se zove icon ili tako nesto. ali sumnjam da je njih nesto mnogo.
Korisnikov avatar
By Blady
ok.. svejedno nigde ne pise jos za ulaznice...
;)
Korisnikov avatar
By Blady
Ako neko nesto skonta, neka javi..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!