Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by blenta
jedna ima 5 a druga 8 god

Nasla sam tekst ove zene koja prica o dokumentarcu i razlozima za sisanje i tu navodi da su pogresno navedene godine u medijima:

http://www.themothermagazine.co.uk/extr ... eding.html

"We chose to let our daughters wean themselves when they were ready. They both weaned at a similar age. Bethany was seven (despite stating on the documentary that she was five) and Eliza was a couple of months shy of her eighth birthday. Bethany drew huge media attention by the fact she requested to breastfeed for a 9th birthday present."
Korisnikov avatar
By Rei
Well, umm, ako nije morbidno dojiti trogodishnje dete, zashto bi bilo morbidno dojiti osmogodishnje dete. Na kraju krajeva moguce da je u pitanju samo navika, deca navikla da sisaju, mama navikla da daje, ne mora nuzno iza toga biti nekakva seksualna agenda.
Verujem da bi i psiholozima bilo teshko da objektivno procene koliko je ovo loshe za decu, ako je uopshte loshe.
Nemojte misliti da branim zhenu, mislim da je trebala prestati davno, ali kad vec nije, jbg. Ko sam ja da donosim bilo kakve zakljuchke na osnovu petominutnog videa.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by REI
Well, umm, ako nije morbidno dojiti trogodishnje dete, zashto bi bilo morbidno dojiti osmogodishnje dete. Na kraju krajeva moguce da je u pitanju samo navika, deca navikla da sisaju, mama navikla da daje, ne mora nuzno iza toga biti nekakva seksualna agenda.
pa ne mora. ja rekoh da meni tako deluje, ali rekoh i da ne mogu da govorim o njenim motivima jer je ne poznajem. samo mi ne deluje verovatno da su ti motivi "neću deci da uskraćujem ukusno mleko, ona sama treba da prestanu kad to budu htela" kao što je rekla. dete se, kao što znamo, uči da počne da jede čvrstu hranu, isto kao što se uči da govori, piša u nošu umesto u gaće i tome slične stvari. naravno da ga ne možeš pustiti da "samo odluči" kad će da počne da radi sve te stvari.

btw, dojiti trogodišnje dete je takođe kretenski.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
iako nisam neki silni vjernik, imam trip da za sve ovo sto citamo o nevjerovatnim bolestima i izopacenim tripovima u poslednje vrijeme postoji samo jedno rjesenje - smak svijeta.
sto je najgore, ponekad imam trip i da ce da bude uskoro.
:sigh:
Korisnikov avatar
By Hys.
Zanimljivo mi je to apsolutno nista ne moze da se uradi kada je ovakav slucaj u pitanju zakonski, to je tacno prostor koji je "siv"neka granica koja je i samim ljudima nejasna tacno gde pocinje.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hmmm chduno... VRLO CHUDNO! Ne znam prosto shta da mislim....

A vidite ovaj komentar na tom snimku:
"Oh im not homophobic, I have a few gay friends actually but I don't agree with an intimate relationship between two males or two females. Because it is sick.".
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by REI
pa ne mora. ja rekoh da meni tako deluje, ali rekoh i da ne mogu da govorim o njenim motivima jer je ne poznajem. samo mi ne deluje verovatno da su ti motivi "neću deci da uskraćujem ukusno mleko, ona sama treba da prestanu kad to budu htela" kao što je rekla. dete se, kao što znamo, uči da počne da jede čvrstu hranu, isto kao što se uči da govori, piša u nošu umesto u gaće i tome slične stvari. naravno da ga ne možeš pustiti da "samo odluči" kad će da počne da radi sve te stvari.

btw, dojiti trogodišnje dete je takođe kretenski.
:up:
Slazem se sa Adenimom.
Mada na snimku se vidi da jedu i cvrstu hranu, tj neke bobice... A ova jedna je i prestala da sisa... :hmm:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
jedan od komentara sa youtube-a:

I saw that whole show and for some bizarre reason both of those girls think that when they reach puberty and grow breasts they can nurse from themselves. You'd think that their mother would have informed them that's not the case!

:shok2:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Evo bas sad sam se konstatovao sa kevom...u ovom slucaju u stvari u svakom slicnom je moguce da ona ima mleko posto ima dve mladje koje doji...sto znaci da joj mlecne zlezde fatasticno rade mada to moze biti ne opasno ali fatalno za kasnije ako bude radjala...No tema je drugo...postoji mogucnost da je devojcica skrbna da nekazem ljubomorna na svoje dve mladje sestre te se tako i oseca ... da se nebi osecala odbacenom maqjka joj pruza ostatak uzitka...inace ona mora prvo da nahrani prve dve a za ovu stariju sto ostane...Nad am se da ste svatili sta sam hteo ovim textom reci...
Korisnikov avatar
By Dzi
..u al je ovo uvrnutooo :lood: :lood: .. odakle joj mleka?
Korisnikov avatar
By Blady
Meni se to ne svidja.. ne vidim poentu zasto to raditi toliko dugo... predpostavljam, da dete treba vec da se okrene ka drugim stvarima... mislim sisati, toliko dugo... nema mi smisla..
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Da, mlecne zlezde proizvode mleko dok god se ono 'trosi', tako da ne stoje price kilavih majki (i moje, izmedju ostalih) da postoje zene koje mleka nemaju nakon porodjaja. Imaju ga, ali nece da same potpomognu produkciju time sto ce koristiti pumpice ili se samostalno 'musti', na kraju krajeva.

:neznam:

Imam nekako pomesane utiske o deci koja sisaju i sa osam godina, mada sam sretala ljude koje su majke dojile i sa tri, cetiri, pet godina. Uglavnom se radi o overprotective roditeljkama. Ne volim ni tu odrednicu u roditeljstu da deca tako zele. Postoje decije zelje kojima se ne treba povinovati. Opet, to niti su moja deca, niti sam ja povezana sa njima na bilo koji nacin, ali samo mogu da pretpostavim kakvu bi torturu dozivela da njihovi vrsnjaci znaju sta one rade...
Korisnikov avatar
By Manon
mislim da nesto nije u redu sa majkama koje doje decu duze od godinu dana. Vec sa nekoliko meseci se uvodi cvrsta hrana a vec posle sest se formiraju obroci. Sve sto je duze od godinu dana kad dete dobije zube je neka poremecenost kod majke. Ako je normalno da dete sa dve godine sisa onda sto ne bi bilo normalno da sisa i sa 22. Kod zivotinja nema tih poremecaja. majka tacno zna i odbija mladunce cim ono pocne da dobija zube.
Korisnikov avatar
By Zoe
Mleka ima sve dok majka doji, vec je nekoliko ljudi odgovorilo na to.......... :roll:

Inace, mislim da majka svakako ima psihickih problema, jer je ovakvo ponasanje neprirodno.(konsultovacu se sa kolegom bas da vidim sta on ima da kaze na ovo)
Korisnikov avatar
By Vespertine
Chim sam video temu, ovo mi je palo na pamet :evil:

''
Korisnikov avatar
By m..
Meni je ovo heavy. Jbt pa imala sam 4 godine kada sam potpuno svesno geldala u sise golih zena u Startu. Mada, zajebi tu erotsku komponentu. Meni je bolesno sto majka insistira na takvom zavisnom odnosu. Mislim, zavisnom u tom smislu, sto oni tu potrebu mogu da zadovolje samo kod nje, a njoj to ocigledno odgovara. Jbt, ja nikad ne bih svoje dete dovodila u takvu situaciju, vec ga ucila kako da bude nezavisno i samostalno.
Korisnikov avatar
By m..
Btw, znam neke price o raznim babama i dedama koji su sisali do 6-7 godine, sve nesto po nekim selima, sve neka sirotinja.
By J...
Originally posted by m..
Btw, znam neke price o raznim babama i dedama koji su sisali do 6-7 godine, sve nesto po nekim selima, sve neka sirotinja.
Koliko znam, to je ranije bio jedini oblik kontracepcije, jer zena dok doji ne moze da ostane trudna.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Nisam citala sve postove, mrzelo me iskreno..

Pa, meni je i inace gadno kada zena u autobusu izvadi sisu da doji dete, kao da ne moze da saceka 15min. da dodje kuci ili se skloni negde i to obavi, kao da ce to dete umreti od gladi ne daj Boze i onda smo svi osudjeni da vidimo njenu sisu hteli ne hteli..

Deca sama treba da odluce kada ce da prestanu sa uzimanjem majcinog mleka?
Hm.. Deca se dojenjem povezuju sa majkom, osim toga sto ima i zdravstvenih razloga za dojenje.. I koje ce dete samo da prekine tu neku vezu sa majkom kada vec ima 8god.? Ni jedno. Ona je to trebala da okonca kada dete odraste, tipa 1-2god. od kud znam.. Sta ce sada da ih doji do 15. god.?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!