Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Britanski publicista Nigel Cawthorne, tvorac brojnih bestselera koji se prevode širom sveta, otkriva homoseksualne afere znametnitih žena i muškaraca u knjizi "Ljubavni život lezbo i gej ikona".

Ova knjige je peta u serijalu "Intimni život slavnih" koja će se na kioscima naći 11. juna uz primerak "Večernjih novosti", a moći će da se kupi za 300 dinara.

Nigel Cawthorne upoznaje nas sa sudbinama mnogih muškaraca koji su, poput Oscara Wildea, ispaštali zbog svoje homoseksualnosti, dok su neki, kao Quentin Crisp, od toga napravili neverovatnu karijeru.

Prvi direktor FBI-ja, John Edgar Hoover, skrivao je svoju seksualnost, a otvoreno progonio druge homoseksulce, dok je popularni Lorens od Arabije umro jer nije mogao da se pomiri sa svojim seksualnim potrebama.

Iako kraljica Viktorija nije htela da poveruje da se takve stvari događaju u Engleskoj 19. veka, lezbejstvo je bilo tu još od šestog veka pre nove ere, kada je pesnikinja Sapfo pobegla na ostvo Lezbos.

Nigel Cawthorne otkriva nam lezbijske ljubavi kraljice Anne, kraljice Christine od Švedske, Virginije Woolf, Bessie Smith, Barbare Stanwyck, Eleanore Rossevelt, Anne Freud i mnogih drugih.

Više informacija na www.nigel-cawthorne.com .

YellowCab
http://www.gsa.org.rs/cms-run/index.php ... &Itemid=61
http://www.novosti.rs/code/navigate.php ... 2008-06-09
Korisnikov avatar
By gorilica
A hoce li biti neshto i o savremenicima ili su u pitanju samo istorijske lichnosti?
Korisnikov avatar
By ns.happy
to je kao sto su ''tajne srpskog dzet seta'' kod nas, e ovo je na globalnom nivou :giggle:
Korisnikov avatar
By Egmont
A ne, ovde sve lepo piše. Ko je tu koga kako kada gde. Trešerana duhovna mi hrana.
Korisnikov avatar
By anche
e ja bas planiram da kupim. volim da mi lg kolekcija knjiga raste :cigareta:
Korisnikov avatar
By Egon
koliko koshta?

i jel to vazhi samo za danas?
Korisnikov avatar
By Egmont
300 dinara u Borbinoj zgradi na oglasnom odeljenju Novosti. Štampani (prijavljeni) tiraž je 18.000. Stići ćeš da kupiš. :)
Korisnikov avatar
By Egon
jeeeeeste .. a shta ako dodjem tamo
i docheka me najveci "queer queue" od 18.000 queer dusha ...

`de bi lepshi poklon za rodjendan ... :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!