- 07 Jun 2008, 01:37
Ajde da se vratimo na prvi post..
..primetio sam manje - vise onako kao na navijackoj osnovi..
..K'o Grobari & Delije.. znaju da su isti, ali eto, sada su drugih boja..
Nista ozbiljnije od toga, a inace, ljudi koji su u tom fazonu su po pravilu mnogo lose nastrojeni prema npr. Hrvatskoj.. zelim reci, to je taj modus razZzmisljanja.
..
Ali to primetih kod nekih ljudi sa kojima se zadesilo sasvim slucajno da prozborim po koju, tipa taxisti, neko na nekoj zurci koga vidim prvi, drugi put i sl, i to ne preterano veliki broj ljudi no u mom bliskom okruzenju bas i nema takvih trzavica. Ali ima par crnogoraca/ki, u blizem okruzenju
Originally posted by bananicaHmm.. dakle, netrpeljivost CG - SR..
na ovu temu me je potakao post u temi o ESC, gdje sam ja ispisao jedan svoj blam pred grupom turista, a neko odgovorio sa "To se zove CG turizam"
Dakle, tema nije tu da bi se raspravila konkretna situacija (kao sto sam tamo naveo, mozda i nije bila provokacija, mada je meni zasmetalo enivej), vec da razgovaramo uopste o netrpeljivosti izmedju ljudi iz SR i CG, i to konkretno na forumima gdje se okupljaju istomisljenici.
Pored ovog gay foruma, sretao sam to i na nasim, crnogorskim, i to bas nekim gdje se okuplja mali broj ljudi. Znaci, vec na neki nacin predstavljamo manjinu (ili smo gay, ili slusamo neku rijetku vrstu muzike, volimo neki odredjen, manje popularan zanr u umjetnosti..), i ipak smo skloni da ljude koji su "nasi" vrijedjamo, provociramo...
Kao sto rekoh, situacija se ponavlja kod ljudi iz obje drzave, i ne zelim da sad nikog posebno optuzujem...
..primetio sam manje - vise onako kao na navijackoj osnovi..
..K'o Grobari & Delije.. znaju da su isti, ali eto, sada su drugih boja..
Nista ozbiljnije od toga, a inace, ljudi koji su u tom fazonu su po pravilu mnogo lose nastrojeni prema npr. Hrvatskoj.. zelim reci, to je taj modus razZzmisljanja.
..
Ali to primetih kod nekih ljudi sa kojima se zadesilo sasvim slucajno da prozborim po koju, tipa taxisti, neko na nekoj zurci koga vidim prvi, drugi put i sl, i to ne preterano veliki broj ljudi no u mom bliskom okruzenju bas i nema takvih trzavica. Ali ima par crnogoraca/ki, u blizem okruzenju