Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi

Imam sestrića (jednog u nizu sestrića) koji je pametnijih od svih ostalih iako je srednji.

Iako ga njegovi roditelji nisu forsirali kao njegovu braću, on je ipak meni najdraži i najpamentniji. Najranije je progovorio, nije bio preterano plačljivo dete koje plače bez razloga, noću je lepo spavao .. ma dete za poželeti!

Sve u svemu, sada ima tli i po godinice i oduševljava me svakodnevno.

Danas mi je pričao o ženi koju je video na TVu koja pravi figurice od plastelina, ali pošto nije upamtio ime uvek je govorio "ta švajcarica" ... onda sam ga pitao da li se ona zove Švajcarica ili šta? On kaže, ne ona je iz Švajcarske pa je zato Švajcarica.

Na to se nasmejem i kažem "Mislim da se ne kaže švajcarica već nekako drugačije .. švajcarka verovatno ..."

On odgovara pun sebe: "Ma jok. Ako se kaže nemac pa je njegova žena nemica, a švajcarac je pa je njegova žena švajcarica. Toliko dugo ideš u školu i to ne znaš, a ja ovako mali što ne idem u školu znam!"

Pre nego što samo otišao dao mi je dugme ... kaže da ga je našao u parku i da sad ima dva takva dugmeta jer izgleda da ih neko gubi ... jedno isto takvo je našao pre par dana pred kućom ... Da skratim priču, dao mi je dugme i rekao "eto jedno neka bude kod tebe a drugo kod mene, pa kad vidiš dugme ti se onda setiš mene pa mi opet ponovo dođeš. jel može?" ... naravno, odgovorio sam može :D

Jel se to meni čini ili su ova današnja deca nadprosečno pametna?
Korisnikov avatar
By Dina
Mislim da ima nesto i u tome da su nam draga ;)

I meni se moji kumcici cine najpametniji, naj, naj... bojim se sta ce biti kad bude moje dete/deca :lol: Pre neki dan sam bila na okupljanju gde je bilo vise roditelja... pa kad je krenula prica o njihovoj deci, pa o uspesima, pa sta ce dalje, pa... malo dosadno, ali cini mi se lep osecaj - zivot je pred detetom, sa puno mogucnosti. Kao da se ponovo prozivljava taj sopstveni osecaj kad se jos nije sasvim izvesno znalo kakvi ce uglavnom biti dani. Inace ti decji bisercici su posebno slatki, njihova razmisljanja koja jos uvek nisu prosla sva moguca oblikovanja. Pokusavam da se setim nekih bisera od mojih kumcica ali nista mi ne pada na pamet... Kad nesto bude javicu...
Korisnikov avatar
By Deksi
Ne bih rekao da su pametnija ali mnogo vise informisanija i inteligentnija od prethodnih generacija.
Definitivno brze kopcaju neke stvari i od odraslih ponekad.
Korisnikov avatar
By Hys.
Joj sto volim takvu milu decu :love:

Mislim da su deca informisanija, definitivno :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ima danas dosta dece koja su toliko bezobrazna i imbecilna da je to strasno i koje ne znaju nista drugo osim da igraju igrice po ceo dan...a ima na srecu jos uvek dece koja su malo drugacija i koja su draga i drustvena kao tvoj sestric.

Sve u svemu danasnja deca usled napretka tehnologije i dostupnosti informacijama su bolje informisana (uglavnom) nego verovatno mi kad smo bili deca ali to nema veze sa inteligencijom.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Nanny Ogg
Joj sto volim takvu milu decu :love:

Mislim da su deca informisanija, definitivno :)
Jao a da vidite Devokicinog sestrica... slatkis pravi :beba:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!