Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By decko
Volim jesen i kisu samo mi ne prija uvek kad sam u sjeb mood-u (like now) :sigh:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Iskreno, jebala te kisha, nigde ne mogu da mrdnem iz kuce! Plus shto je skochozapizdljivo napolju! :D
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Meni je ovo leto bilo divno... Plesali smo salsu i tango na mestu koje podseca na Kubu, bili cesto na Adi, bilo je tu i jedno nocno kupanje, jedno veliko pomirenje kod jezera, noci su bile vrele i divne...

Prodje leto, jbg! :bye:

Juce mi je definitivno postalo jasno da je leto gotovo. Jesen dolazi u velikom stilu, i letnje carolije nestaju. :rida:

S obzirom da mi jedino preostaje da cekam sledecu godinu i sledece leto, odlucila sam da uzivam u kisi. Ne, nije mi prijalo i to sto je bilo jebeno hladno uz kisu :grom: , ali kisa i barice...

Dok smo isli po gradu, ja sam plesala po kisi (bilo je oko ponoci, nije bilo skoro nikoga u Knezu), pevala "Singing in the rain" i "Umbrella"
sljapkala po baricama i barama i isprskala sve oko mene.

We had fun, pa sam lakse prihvatila cinjenicu da dolazi jesen. :grom:
Korisnikov avatar
By Deksi
Super je vreme...malo je osvezilo thanx god...nadam se da kad se razvedri temperatura nece rasti previse....bar dok ne odputujem negde na odmor :bubbles:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
jao al ja mislim da sam redaj primer debilne osobe koja obozava kkishu:zid:
volim da setam po kishi,naravno pod kishobranom:roll:
volim da sam u stanu..i svetlo priguseno..u sobi toplo i neka rpediwna osoba pored meni slusamo kako kisa rominja..ex:elvis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!