Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Machkodlak
Joj danas je toliko bilo vrucina napolju da sam u gradu trckarao od hlada do hlada kao lija koja ide do kokosinjca...
U jednom momentu nigde nije bilo hlada pa me uhvatila panika i morao sam da skinem majicu :D
Malo mi je bilo cudno ipak sve sto sam do sada video bile su majice i sorcevi a ja ko drvoseca go do pojasa :D
Obozavam leto ma koliko bilo vruce, ne sprmam se ja za njega nesto posebno ali me ono nekako promeni samo (ne mislim na potemjnenje koze)
Nekako delujem svezije i psihicki i fizicki :)
Leto mi je omiljeno doba...
I uvek bih izabrao najvrelije leto u odnosu na bilo kakvu blagu zimu :D
Korisnikov avatar
By Zoe
Mene moze obican suncan dan da "promeni" i oraspolozi, a mnogo velike vrucine da ubiju i ovo malo zivota u meni :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Ja sam... jako nenormalna danas... toliko sam prepaljena da mi vise stvarno nije dobro...
Korisnikov avatar
By Zoe
QDF, idi masturbiraj.......opet i opet ako treba :D
Korisnikov avatar
By Blady
Ali ljudi zar ne shvatate da je meni dosadno to da radim... kad neko moze to bolje da obavi... mislim, zadovoljim sebe, ali mi je muka da se zadovoljavam.... ah.... :evilgrin:
Korisnikov avatar
By Dzi
... ljudi kod mene trenutno pada kisa i uzasno grmi ne mogu sad da razmisaljavamm o tome... :grom: :uplasen:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Nikako,samo ga cekam..uvek sam u dobroj formi,zategnuta cele god-ne kapiram to treniranje(bilo cega) 4meseca pre sezone...
U solarijum ne idem,em sto nije zdravo em od prvog sunca potamnim kao nigroU(ne ismijavam crnce,tako mi samo doslo da napisem jeb... )
Korisnikov avatar
By sweety
...planiram da je skidam i jebem u slanoj morskoj vodi..:dvaprsta:
By Dragonite
Trebalo bi da se nakanim da odem do solarijuma. To je uglavnom to.
Korisnikov avatar
By horus.
danas sam bio u meku sa paris... da nastavim? :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Pripremam se sve vise i vise..... :dropdead:
Korisnikov avatar
By sofia
brojim sitno do odmora

027 :cheer:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Poshto ovde leto doci nece kako je krenulo, ne pripremam se, haljinice ce ostati u kesi ispod kreveta a iz trenerke necu izaci :( a more, pa kako prognoza kaze bice kishe i tamo...opet smrzavanje :( nemam srece...ali odmor je odmor, ima da zivim na sladoledu, chokoladi iiiiiiii ljubavnim lez romanima eto :kosa:
Korisnikov avatar
By Zoe
Kako nece biti toplo, pakao je...........:vruce:
Korisnikov avatar
By Blady
Bas mi je lepo dok se topim... ;)
Korisnikov avatar
By Insorcer
Ne izlazem kozhu direktnom sunchevom zrachenju :sudija: . ... sinteza D vitamina se obavi i pod dejstvom UV zraka iz difuzne svetlosti; dakle koliko "uhvati" to mi je :D

Ne volim leto, ne volim vrutjinu, ne volim letnju garderobu... na more ne idem, ni na "shtrand" tako da ne moram posebno da se pripremam za leto:giggle: . Ionako ga provedem kukajutji shto je zima proshla i shto sledetja nikad' da stigne :vezan:
Korisnikov avatar
By Zoe
Hehehe, ja volim letnju odecu, dobre su mi crne kombinacije sa kratkim ili bez rukava jer ruke i narukvice dolaze do izrazaja, a sto se tela tice, ja sam odavno resila da ga necu doterivati, iako bi sad vec trebalo poceti.........JOK JA :sladoled:
Ne samo crne kombinacije; uospte uzev, volim kada nemam previse odece na sebi, tu razgolicenost, jer mi pruza SLOBODU POKRETA......... :) A svakako da leti nosim malo zivlje boje, ali MALO.......... :wow:

Solarijum je jos jedino sto me jos drzi, ali i to jedva.............kukam i prenemazem se kao neka baba tamo, te smeta mi sto je prevruc, te smeta mi kosa (pa moraju da trce svaki put po neku zakacku za mene, ali posebnu-vecu.........ma smorcina sam zesca), te termini su popunjeni bas oni koji meni trebaju...........ufff.........Tezak zivot :vruce:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Kakav crni solarijum... radje bih se napio npr. etidijum-bromida pa da ne chekam efekte kumulativnog dejstva uv zraka na genetichki materijal :D

Problem je shto niko pre odlaska u solarijum ne radi tzv dozimetriju, te odredi vreme i intenzitet zrachenja koje bi mu nanelo minimalno shtete a maksimalno koristi.

Pakita bi o tome svakako vishe znao retji, ja imam samo tehnicharsko znanje fizikalne terapije (i to kljakavo-teorijsko), on je to ozbiljnije prouchio :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Solarijumj, depilacije, pilinzi, skidanje na siroko i naveliko, paznja na kg maximalno, punoooooo vode za lepu kozu i tako.. Sve sto jedna cica radi. :zen:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Kako vreme odmice, sve mi se vise cini da se necu skidati uopste. :kesa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!