Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by jukieNaravno da bih! I kad bih dohvatio tu zenu, na smrt bih je izlemao mojom Channel (valjda se tako pise) torbicom. Ipak su medvedi ugrozena vrsta.Originally posted by Big Bad BearČekaj da ti obrnem situaciju:
Nema sanse da mi se tako nesto desi. Nemoguce me je naci u satoru sa tri zene
Dakle, ti si u šatoru sa tri medveda, i u pola noći se pojavi žena i odvuče jednog u šumu. Da li bi trčao da ga spaseš?
Originally posted by jukieA ja cuo da treba da ga odalamis/ustines po njusci jer im je osetljiva ki u pasa pa ce pobeci.
od grizli medveda ne možeš da se braniš udaranjem; to pali samo kod američkih crnih medveda, koje treba da tučeš što više možeš (i kod puma, koje se zapanje što se uopšte braniš pa se zbune i pobegnu; i kod vukova, koji po difoltu napadaju onog ko beži a beže od onog ko napada). Kod grizli medveda jedino možeš mirno da ležiš i da se praviš da si neživi predmet, pa da izgubi interesovanje i da ode, što su njih tri i uradile.
Originally posted by J...Da li je neko čitao knjigu "Džinovski lav"? Tamo ima jedan divan opis kako su se dva preistorijska muškarca cele noći logorskom vatrom branili od horde najraznovrsnijih mesoždera. Životinje su se držale u grupama sa svojom vrstom ali na distanci od ostalih, i što je koja bila hrabrija, to je stajala bliže vatri. Kada bi vuci zaurlikali, šakali su se sklanjali u polumrak, ali su crveni psi hrabro istezali vratove. Svi su ustupali prvo mesto hijenama, ali one nisu želele da priđu previše blizu vatri, pa su legle i čekale da neko drugi načini prvi korak. Dve cibetke su mjaukale iz pomrčine. Najzad pristiže i jedan leopard. Zver čučnu ispred crvenih pasa.
Ja sigurno ne bih isla na kampovanje tamo gde ima medveda a i ako bih isla onda bih celu noc verovatno provela lozeci logorsku vatru i drzeci pripremljenu pusku pored sebe
Originally posted by m..
Jao ne znam, kad bih bila u satoru sa 3 zene, a medved dosao da jede, verovatno bih mu se ja ucinila kao najsladji i najlaksi plen, pa bi odlucio da o mene omasti brke. Inace ideju nemam, prvo sto cisto sumnjam da bih kuntala u shatoru pod jedan, kuntala u shatoru negde gde ima medveda pod dva, kutnala u satoru tamo gde ima medveda bez barem signalne rakete kao 'oruzja'. Jbg, kontam da kad bi me medved tako prenuo iz sna, prvo ne bih bila u stanju da reagujem zbog shocka, drugo sto mi je pritisak toliko nizak da bi mi trebalo bar 10 minuta da se osvestim kako treba. Pitaj boga, mozda bih i umrla od straha. Drugo bi bilo kad bi medved naleteo negde oko rucka, onda bih ga verovatno gadjala tiganjem ili sta mi vec padne pod ruku, nisam ja bas svoja kad me opere adrenalin, ono u krajnjem slucaju bih se drala ko nezdrava, a derem se poprilicno glasno, i mlatarala rukama i pokusavala da oteram mrcinu nekako.
U zivotu kad god mi je neko mlatio prijatelje, pa makoliko veliki i brojni bili, ja bih uletela (tako me je neki mamlaz sutirao u glavu krajem januara kad su njih 4 napali mog ortaka na sred ulice), znaci tu nema teorije da ne uletim, ono makar da razdvajam ili psujem. Medved je vec nesto drugo, ne obitavam medju njima pa ne mogu da predvidim njihove reakcije. Ali kontam, kad bi vec doslo do toga da medved hoce nekog meni bliskog da klopa, pa u krajnjem slucaju bih pokusala na bilo koji nacin da mu odvratim paznju s nesudjene vecere. nije iskljuceno da bih ga ganjala okolo shipkom od satora.
Onomad kad me je napao chopor kucica, i jedan od njih ujeo za nogu na malom Tashu, ja sam ih posle predano jurila okolo dobrih 5 minuta da ih podavim i gadno sam ih psovala dok se nisu razbezali.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!