Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Mnogo volim ljude koji znaju da se glasno obraduju kad ugledaju neke stvari ili ljude. A Vi? :sunce: Ko ili sta ume jako da Vas obraduje?

Eto, obradovao sam se kad sam video kako se Venus obradovala tituli u Vimbldonu. Dobro, znam da je ovo ekstremno radovanje ali mene je potpuno odusevilo:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c-oWpCbd ... re=related[/youtube]
Korisnikov avatar
By svejedno
Ah, Sune, pa nisi zaboravio da imam dajl ap valjda?

Koliko traje klip?

..

Inace, da i mene razveseli kada vidim neciju iskrenu srecu :)
Korisnikov avatar
By Hys.
U porodici imam jednu osobu koja ume divno da se raduje. To je moja mama:)

Ona uvek kaze-"Sta ce covek koji ne ume da se raduje i da to pokaze? Zar to nije najlepsi dar?"

Ona zaista UME da se raduje, i najmanjim stvarima, da se smeje, skakuce, oci joj sijaju-bukvalno kao dete, i bilo ko u njenom prisustvu bude nekako obasut tom cistom lepom energijom :meda:

Ne jednako kao ona, ali vise od nekih, umem da pokazem kad se obradujem, nekad cak i tapsem kao mentolce :blush:

Moj suprug ne ume da pokaze radost kao moja mama i ja, ali zato kaze kako mi umemo da se radujemo i da je to mnogo lepo i da ga ispunjava samo nas da gleda :)

Mislim da kad vidimo ljude koji pokazuju radost ocigledno nekako se i nama ispuni srce.
Znam da kad smo ja i mama u tandemu, i radujemo se necemu, niko ne ostane ravnodusan, pa makar se samo zarumeneli i smesili gledajuci nas :grouphug:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by svejedno
Ah, Sune, pa nisi zaboravio da imam dajl ap valjda?

Koliko traje klip?

..

Inace, da i mene razveseli kada vidim neciju iskrenu srecu :)
3 minuta i 40-ak sekundi. Po meni je ovo prava mini predstava. Koji izliv osecanja! Od dobijenih poena, preko trenutka pobede kada se na njenom licu vidi bol i tuga, pa preko histerije od radovanja. Nikako da stane. :love:
Korisnikov avatar
By svejedno
Trebace mi onda oko pola sata da bih ga video..stavicu da se ucitava kada se vratim drugom kompu ..
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Nanny Ogg
U porodici imam jednu osobu koja ume divno da se raduje. To je moja mama:)

Ona uvek kaze-"Sta ce covek koji ne ume da se raduje i da to pokaze? Zar to nije najlepsi dar?"

Ona zaista UME da se raduje, i najmanjim stvarima, da se smeje, skakuce, oci joj sijaju-bukvalno kao dete, i bilo ko u njenom prisustvu bude nekako obasut tom cistom lepom energijom :meda:

Mislim da kad vidimo ljude koji pokazuju radost ocigledno nekako se i nama ispuni srce.
Znam da kad smo ja i mama u tandemu, i radujemo se necemu, niko ne ostane ravnodusan, pa makar se samo zarumeneli i smesili gledajuci nas :grouphug:
:love: Ovo mi je mnogo lepo sto si napisala. To glasno, iskreno radovanje i obradovanje mi govori o osetljivosti bica, o tome da su dodirljiva.

svejedno, ne moras, nije hica. :) I da ovde napisem: citava ova Venus predstava ima pozadinu. Pre svega, njena sestra je umrla (videces da su joj mama i jedna sestra u crnini), a ona je kao slabo rangirana nositeljka na turniru osvojila titulu.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Nanny Ogg
U umem da pokazem kad se obradujem, nekad cak i tapsem kao mentolce :blush:
Ovo radi i moja shvestra :)
Moj suprug ne ume da pokaze radost kao moja mama i ja, ali zato kaze kako mi umemo da se radujemo i da je to mnogo lepo i da ga ispunjava samo nas da gleda :)
Ovako ja.
Korisnikov avatar
By Hys.
I moj tata, isto.

Mah, lavovi :novine: :namig2: :giggle:
Korisnikov avatar
By *deni*
Obraduj me, Obrade
pa preskoci ograde
Ako neces, Obrade
drugi ce da odrade...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
znam da se bukvalno bacim u zagrljaj nekim ljudima kada ih sretnem! to mi je potpuno fantastican osecaj....

...uglavnom mi je krivo sto ne umem da pokazem koliko se radujem poklonima....e tu sam bas idiot...
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Joj, ja bas znam da se radujem - cichim kao mish :sweet: , masem rucicama i skakucem... :meda:

I tako iskazujem radost i za najmanju stvarcicu, dogadjaj ili gest koji me dirne.. :blush:

Ljudima to katkad zna da bude smesno, ali eto... Ja sam i dalje iznutra kao dete... :lizalica: :sladoled:
Korisnikov avatar
By Khons
ume da me obraduje sve shto je iskreno, od srca. skachem, cichim, grlim, opet skachem....

ne volim ljude koji se uvek hvataju samo za ono negativno, koji ce od jednog lepog i jednog ruznog iskustva pamtiti samo ono ruzno....a takvih je mnooogo

ja kad patim, patim. a kad se radujem RADUJEM se
Korisnikov avatar
By IriS
ja sam od onih koji ne umeju da sakriju emocije, čak ni kad to žarko želim. (ovde pre svega mislim na emocije koje ne želim da pokažem, a tu nikako ne spada radost).

kada se obradujem, često se ponašam kao malo dete (nešto slično kao Vanillica), uvek ispuštam neki zvuk (različite zvuke), :peva: skakućem :eya: i klepećem ručicama :klap:
a pošto se radujem svakojakim sitnicama, ovo, gore pomenuto ponašanje, se dešava bar jednom dnevno :D

@Venus :love: kao da su joj ubrizgali dozu adrenalina dovoljnu za godinu dana :)
By Swanheart
swanimir se raduje sitnicama najvise...
evo danas je swanimir vrisnuo od srece kad je video da je polozio kolokvijum :lol:

:ko o cemu baba o ustipcima:

:lizalica:
Korisnikov avatar
By Blady
Obradujem se kad sam srecna.... :D
Obradovao me je moj rodjendan :)
Korisnikov avatar
By geeky_dork
mene stvarno svasta moze da obraduje,ali retko kad to bilo ko moze da primeti,posto dosta suzdrzano reagujem,ne zato sto tako hocu vec nekako ne umem drugaije.ali zato imam drugarice koje padaju u nesvest za svaku stitnicu,i to mi je jako zabavno za posmatranje.
ali kad dam kos ili gol ili pobedim brata u bilo cemu,onda ne mogu da se smirim od radosti:gubitnik:
Korisnikov avatar
By Momo
Meni je keva uvek govorila da mi kupuje poklone samo zato sto znam da se radujem.

Umem jako da se obradujem za sitnice, ne skacem i ne vristim ali se vidi na kilometar da sam srecan, mozda zato sto u tim trenucima pricam ko navijen...
...ali isto tako znam mnogo da se skenjam ako mi neko nesto obeca pa ne ispuni...
Korisnikov avatar
By Deksi
Desava se da se zaista obradujem a cak i kad se to desi nikad se ne bi reklo po meni....ne umem to da pokazem...
Korisnikov avatar
By foolish
obradujem se nekim sitnicama i glupostim, ali to tako sto ispustim totalno neartikulisan usklik i razvucem osmeh preko cele face...

pre par dana sam se tako obradvao kad sam video da radi mek na terazijama! sve prolazim pored njega, gledam ga i smeskam se ko kreten :D
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja se obradujem kao malo dete.........svemu i svacemu.......glasno, radosno, ne krijuci emocije i ne suzdrzavajuci ih :yay:
Ponekad me neko cudno pogleda, ali mene to nista ne pogadja, ja se radujem! :)

Retko vidjam ljude koji otvoreno pokazuju svoje odusevljenje necim, ali kada to vidim, i ja se sva ozarim :D
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Ju, koliko histericnih radovana :P
Samo ponovni susreti znaju toliko da me obraduju pa da skacem od srece, poletim u zagrljaj...
Skoro je to bio slucaj sa drugaricom koju dugo nisam video a bili smo jako bliski. Izlazio sam iz busa, ona na stanici, bukvalno smo viknuli i poleteli jedno drugom u zagrljaj koji je potrajao uz svo ono kliberenje...
Best part - osvrnemo se oko sebe a neka zena sa osmehom od uveta do uveta nas gleda, bas se videlo da je nasa radost obradovala nju. :sweet:
Ima jos par osoba sa kojima je svaki susret takav. Sa nekima jer se retko vidjamo a sa nekima jer nam je, prosto, tako lepo da se grlimo, cvrkucemo i mazimo :)
Volim i da over do it ili da "odglumim" radost pri sastanku. Mozda los izbor reci... Volim da se blesavim pa da skocim u vis i lupim petom o petu bez obzira da li smo u zabacenoj ulici ili na sred Kneza :giggle:
Naravno da i tudja radost zna da me obraduje. To ispratim sa sirokim osmehom uglavnom, mada znam i da pustim koju suzu - bilo je i takvih reakcija. Zavisi od inteziteta, samog dogadjaja...
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Pre par dana sam se strasno obradovao kada sam video da mi je izasao novi deo tocka vremena :eya:
By Bombina
sunce ,e mojim zakasljenjem kilometrima po kilometrima -ne stigoh da citam suncokrteticin temu obradovanje,juhu eto ja uhvatim misem i da moracu skoknemo svi mi imaju svoj neutralisani iznanedjenja
Korisnikov avatar
By svejedno
Evo sad sam video klip kod drugara.. stvarno se dugo radovala & skakutala & joy-ovala..

...

Lepo :)
Korisnikov avatar
By horus.
reakciju je tesko videti na mom licu, iako se odusevim nekim stvarima/ljudima... barem ja mislim da je tako... :hmm:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Bombina
sunce ,e mojim zakasljenjem kilometrima po kilometrima -ne stigoh da citam suncokrteticin temu obradovanje,juhu eto ja uhvatim misem i da moracu skoknemo svi mi imaju svoj neutralisani iznanedjenja
:hug: Bombina svratila na temu :yay: . Ako ko zna da se obraduje, onda si to ti! :cvece:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!