Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Pending-For-A-Bending
Sta mislite o ovome? Da li ga imate ili ste na netu i ono sto ste u Real Life-u? Da li osobe cyber identitetom ispoljavaju ono sto zele da budu ili ono sto drugi zele? Da li se nekad na chatu pretvarate da ste neko drugi? Da li ste se nekad predstavljali kao osoba suprotnog pola? Sta mislite koliko ima fakera ovde na forumu?
Korisnikov avatar
By Zoe
Ajao, zar ne postoji bas, bas ovakva tema? Ne znam kako se zove, ali znam da je dozivela par strana, i cak sam ja pisala o svom "slucaju" :D
Korisnikov avatar
By Rei
REI je virtuelni identitet koji predstavlja mene bash onakvim kakav jesam. REI je prirodniji i od Nikole jer ce reci uvek shta misli, dok je Nikola inache veoma stidljiv i nesiguran.

I fejkiranje je deo interneta, pa mi nije strano :)
Mada REI ne fejkuje, to radi enxa, i u pojedinim sluchajevima i u manjoj meri Johnny Atos. Johnny to radi jer josh nije izgradjen koliko REI.

Lol neko ce sad pomisliti da nisam normalan.
Ki SashaVsSasha sam :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Kao *deni* iznosim svoje stavove i mišljenja koji su takvi i inače.
Ponekad mi se u glavi izrodi lik kakve živopisne gospođe, pa iskreiram poneku virtuelnu tetu. :blush:
Ali sve te tete su bile iskonstruisane na osnovu neke realne osobe iz mog okruženja, tako da nisu potpuno imaginarne.
:B
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja sad cak mislim da sam ja postavila tu temu..ili sam jako htela....

ali ko bi sad to pronasao...

...hlaefdige i ja delimo stavove...jedino sto je hlaefdige mnogo, mnogo, mnogo manje direktna u izrazavanju istih, mnogo manje srdacna prema ljudima (iliti sajber identitetima) i mnogo aresivnija kad joj se nesto penje na k***c....

..iliti..ne pada mi na pamet da se "isterivam" sa nekim preko neta...
Korisnikov avatar
By Dina
Ja znam gde je ta tema :D Ali nije potpuno ista. ;) Elem, znam da sam i tada pisala da se moj lik Dine poklapa otprilike sa mojim realnim likom u javnosti (jer je i ovo javno mesto). U stvari ja uopste ne razmisljam kako taj lik izgleda, jer pisem prvo sto mi padne na pamet, uzimajuci samo u obzir da ovo ipak cita vise ljudi. I tek sam skoro prihvatila da ljudi mogu imati i neki drugaciji nastup. Mada je meni najpribliznije kad neko pise slicno meni, tj. upoznala sam vise osoba sa foruma koji su isti u stvarnosti i na forumu. To mi je nekako najiskrenije, nekako ne moram da gatam u bob :gatara: kakva je ta osoba u stvarnosti. Nego procitala sam neke postove u kojima smo nasli/e zajednicke tacke, ta bliskost se onda (obicno) pokaze/nastavi i u realnom zivotu...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Big Bad Bear
Sta mislite o ovome? Da li ga imate ili ste na netu i ono sto ste u Real Life-u?
Jeste, jukie je i u Real life jastučko. Evo ovde se upravo odmara:
Slika
Korisnikov avatar
By Dina
Tek sad "ukljucih" moderatorski identitet :D pa jedan post zavrsio u dyr.

Dina, moderatorka Kafica
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Siguran sam da nisam drugachiji na netu, nisam od onih koji su prihvatili malogradjanski moralni kodeks. I u stvarnom zivotu sam pevao na sahranama i pljuvao krv, to sam radio i u cyber svetovima (posebno kada mi neki rogue dodje od pozadi, zabije mi ga a meni trinket na cd-u.):iskolacen:
Korisnikov avatar
By Hys.
Pokusavam bas da se setim de je ta tema, moguce da sam pisala na njoj :nerd:
Ista sam-mislim, svako ima malo drugciju percepciju iste osobe, tako da mogu mozda razlicitim forumasima malo drugacije da zracim uzivo;

Mislim da je Nanny/devokICA na forumu manje direktna u iznosenju svojih stavova, vise sklona diplomatiji, manje emotivna i definitivno pusifuter iz razloga jer ne volEm nit imam zelju nit vreme da se preganjam u sajber svetu-koliko je to besmisleno je sasvim jasno-bar meni, jel.

Nista od toga ne radim svesno, niti je to neko fejkovanje, jednostavno moj nacin izrazavanja mene u sajber prostoru.
Ok, lazem. Kad me neko iznervira na forumu SVESNO ne odgovorim :smeh:
A ponekad i odgovorim... :novine:
Ali samo ponekad :blenta:

Dok u "real life"....odgovara ne bi manjkalo, makar on bio i cutanje.
Korisnikov avatar
By KiWi

Naravno. Moj sajber identitet je moj ventil. U realnom životu nisam ni nalik Wangu.
Korisnikov avatar
By blenta
mislim da ne postoji tako neshto kao shto je sajber identitet
po meni
ako je neko fin ili ako je seljachina
taj je takav i uzhivo i na pijaci i u pozorishtu i na forumu

jedino shto smatram da je izvesno
a zarad toga mozhda i ceo taj fenomen nazovi "sajber identiteta"
shto su neki ljudi stidljiviji uzhivo ili im jednostavno nije lagodno da neke stvari kazhu koje svakako misle
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Nekako verujem da sam na forumu ja - ja.
Kako nas drugi citaju je vec druga stvar. Receno mi je da sam preko u2u prilicno drugaciji... To je opet ono - koliko pustamo druge da nam udju u zivot...
Iznosim stavove i misli onako kako bih ih izneo i u mom realnom okruzenju. Moguce da je jedina razlika ta sto se ovde ne preganjam na 5 strana da bih nekome nesto objasnio/ispravio krivu Drinu (zapravo, to retko radim i inace, kazem sta mislim i produzim dalje uglavnom...zavisi od osobe sa kojom pricam i od njenog odgovora...)

Slazem se da moras imati bar mali deo te cyber osobe vec u sebi cim je iznosis pred druge. I ne, ne mora da znaci da si i ti nekulturan seljak ili sta vec ako je to i ona/on. Ali maska zna da sraste, da postane deo tebe vise nego sto si zeleo, cesto izbija i kad nismo svesni toga.

Da li sam se na chatu predstavljao drugacije?
Pa naravno! Gde ces bolje zabave :evilgiggle:
Mada zavisi od startnog pitanja i mog raspolozenja tog dana...

I da, predstavljao sam se i kao zensko, ali na lesbo chatu.
Vrlo zanimljivo. Posebno kad sam dobijao i instrukcije od jedne forumasice.
No harm is done...kazem ko sam, eventually... :alien:
Korisnikov avatar
By Zoe
Dina, molim te ako znas daj nam link za tu temu; ja znam sta sam ja napisala i apsolutno je odgovor na pitanje autora ove.......pa moze da se spoji :peace:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!