Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Draza je meni moja penzija, nego cela Srbija

1. Penzija
12
92%
2. Srbija
1
8%
Ovih dana se na sve strane diskutuje o buducnosti Srbije, polemise se o njenom prosperitetu i ulasku u EU, nagadja se kakvi ce sve bludni politicki brakovi da se izrode iz rezultata tek minulih izbora.
Na Forumu se dosta polemise i o gay aktivizmu, prozivaju se pojedini aktivisti, izrazava se nezadovoljstvo njihovim postupcima, tj. zamera im se da ne rade dovoljno u interesu svih itd.
Zato me interesuje da se iskreno izjasnimo, sta nam je draze:
( Buduca ) penzija ili cela Srbija ?
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By jukie
Znaš šta, da nisam pročitao originalnu temu gde si prvo izjavio ovaj citat, ne bi mi bilo sasvim jasno šta želiš da pitaš.

Mislim da bi mi u suštini bila važnija penzija, ali mi Srbija nažalost nije dozvolila da nakupim staž za tu penziju...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Meni je bitan ekonomski napredak, smanjivanje nezaposlenosti mogucnost putovanja i na kraju i mogucnost zaposljavanja ili studiranja bilo gde u Evropi....od penzije se ionako ne zivi, uplacivacu sebi u privatni penzioni fond :alexis:
Ili cu jednostavno da se ozenim bogato :D
Korisnikov avatar
By Delete
Ne kapiram sta pitas. Mis`im, ponudjene opcije za glasanje mi se nekako ne poklapaju sa onim sto si napisao u uvodnom postu.
Korisnikov avatar
By anche
bez srbije nema ni penzije, a ni penzije bez srbije.

zapravo je tacan odgovor: nema srbije bez penzionera (citaj: pups-a) :smilegrin:
Korisnikov avatar
By 2kune
ekhm... meni je ovo pitanje još dodatno teže za odgovoriti... :giggle:
Korisnikov avatar
By jukie
Dakle, ovo je offspin na priču o ženi koja se na Myspace ili Facebook posvađala sa nekim gejevima jer je inače pevala za dss koji su joj dali pare za to, pa deni hoće da pita da li je važnije raditi svoj posao za pare, iako ti je šef neko ko ne voli gejeve, ili je važnije imati principe...
doduše ovakva tema je već bila, kad bolje razmislim.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by jukie
Dakle, ovo je offspin na priču o ženi koja se na Myspace ili Facebook posvađala sa nekim gejevima jer je inače pevala za dss koji su joj dali pare za to, pa deni hoće da pita da li je važnije raditi svoj posao za pare, iako ti je šef neko ko ne voli gejeve, ili je važnije imati principe...
doduše ovakva tema je već bila, kad bolje razmislim.
Upravo tako. :fancyklap:
:vatroslava:

U jeeee, viđu rezultate anketeeee!!!! Svima je draža penzija od Srbije ....
Korisnikov avatar
By Rei
Daleko sam ja od penzije, a i kad malo razmislish, kad budem zreo za penziju, mozhda vishe nece biti Srbije :giggle:
Korisnikov avatar
By KiWi

nemam odgovor

šifra: privatna penzija
Korisnikov avatar
By m..
Ehm, meni je draze da docekam pristojnu penziju u Srbiji. Nekako ne mogu da izaberem jedan od dva ista odgovora.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Znate kako...
Sve i svako na svetu ima svoju cenu.
Naravno da svako i ima neka ubedjenja i moral i patriotizam i statijaznam, ali za odgovarajucu sumu - ne vidim zasto ne bi neko svoja osecanja stavio na stranu.
To sam rekla i kada je Maljkovic (Boza) navodno trebao da trenira Cibonu, i kada se pljuvalo po ljudima koji su pevali na trgovima za vreme bombardovanja i predizbornim mitinzima, kada i sama znam da bih bila najveci radikal... za jedno pet hiljada evra mesecno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!