Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Angelina777Tu sad na scenu stupa i činjenica da smo mi na pijaci na tuđoj teritoriji, dok je taj seljak ispraksao veštinu manipulisanja svaki dan već godinama. On kod svakog pokuša da malo zakine, pa negde uspe, i onda vidi da je takvu osobu lako preći; posle vrši profajling potencijalnih žrtava među mušterijama.Originally posted by REIPa ok..onda je svaki seljak koji te ovajdi na pijaci za pare u fazonu forward thinking. Veruj mi, znam barem dva tri fantastična manipulatora sasvim prosečne inteligencije, ali s natprosečnom dozom bezobrazluka i beskarakternosti.Originally posted by Angelina777Zato shto manipulacija zahteva odredjeno znanje ljudske psihe, dobru percepciju i 'forward thinking', kako god se to kazhe na nashem. Chak i kada deluju glupo, to je najverovartnije maska.
No, meni nije jasno zašto se manipulacija vezuje sa neku haj inteligenciju? Ponekad je dovoljan samo bezobrazluk.
Originally posted by borissA sta je bilo sa onih 8 sa kojima si juce kontaktirao?
Bio sam danas ponovo u Policiji, na zalost, rekli su mi da moram ukljuciti jos nekoliko ili bar jos jednog ostecenog kako bi slucaj imao tezinu ...
Uspeo sam da saznam za dvoje ljudi iz CG i Bg, pa cu pokusati da ih kontaktiram ...
Originally posted by jukie
...Šta smo ono beše pričali? Da, i onda i mi i nesvesno vršimo profajling po izgledu seljaka na pijacama, koji nam se u ovom slučaju odbija o glavu jer vidiš mulca sa tupavom facom koji jedva ume da priča, a to on ustvari glumi da ništa ne zna, spustiš gard a on te zavrne na finjaka.
Originally posted by jukieLepo si Jukie objasnio za pijačni entitet. Tu je sve čisto. Seljak je seljak, onaj sa sela, mislim, što sebe naziva seljakom i uzgaja kokoši, svinje i ovce. Ali, postoje ljudi koji se bave istim "poslom", imaju isti mentalitet, a uvaljani su u kožne garniture, sa daljinskim upravljačem u ruci, lepi, nasmejani, obrazovani, dobrice naizgled, što kaže REI, reklo bi se da je "fin lik", a ispod te maske..da se naježiš. Inteligentan čovek naprosto zna da razlikuje dobro od lošeg, između ostalog. Ako i jeste inteligentan, recimo da je zao ili bar pokvaren do koske. Gledao si film "Očuh"?Originally posted by Angelina777Tu sad na scenu stupa i činjenica da smo mi na pijaci na tuđoj teritoriji, dok je taj seljak ispraksao veštinu manipulisanja svaki dan već godinama. On kod svakog pokuša da malo zakine, pa negde uspe, i onda vidi da je takvu osobu lako preći; posle vrši profajling potencijalnih žrtava među mušterijama.Originally posted by REIPa ok..onda je svaki seljak koji te ovajdi na pijaci za pare u fazonu forward thinking. Veruj mi, znam barem dva tri fantastična manipulatora sasvim prosečne inteligencije, ali s natprosečnom dozom bezobrazluka i beskarakternosti.Originally posted by Angelina777Zato shto manipulacija zahteva odredjeno znanje ljudske psihe, dobru percepciju i 'forward thinking', kako god se to kazhe na nashem. Chak i kada deluju glupo, to je najverovartnije maska.
No, meni nije jasno zašto se manipulacija vezuje sa neku haj inteligenciju? Ponekad je dovoljan samo bezobrazluk.
Inače prosečna inteligencija i znači da je taj neko po difoltu inteligentniji od bar polovine drugih. Ne mora da znači da seljaci na pijaci nisu inteligentni; pijacom se bave jer nisu hteli da idu u školu ili nisu morali jer znaju da imaju zemlju od koje će da žive (najgori problemi u školama su upravo visoko inteligentna deca; ili ih baš briga za kažnjavanje jer će ionako da uspeju u životu bez škole kao i Bil Gejc ili uspevaju da se provuku kroz okca na mreži smišljajući elaborate plans)
Šta smo ono beše pričali? Da, i onda i mi i nesvesno vršimo profajling po izgledu seljaka na pijacama, koji nam se u ovom slučaju odbija o glavu jer vidiš mulca sa tupavom facom koji jedva ume da priča, a to on ustvari glumi da ništa ne zna, spustiš gard a on te zavrne na finjaka.
Originally posted by borissO tome sam ti pričala, a ti si se naljutio.
Bio sam danas ponovo u Policiji, na zalost, rekli su mi da moram ukljuciti jos nekoliko ili bar jos jednog ostecenog kako bi slucaj imao tezinu ...
Originally posted by west end
...taj ce ti verovatno to naplatiti 40-50% sume koju ti 22cm duguje ....
Originally posted by west endIako nije zgodno govoriti negativno o sopstvenoj bransi, ovi saveti su potpuno na mestu. Svakakvog sveta ima, opreza nikad dosta. U svakom zitu ima kukolja, pa i medju advokatima.
chalu na stranu .......gledaj samo da ti ta advokatica ne uzme lovu neku unapred (ti advokati mogu da budu velika djubrad a Srbija je deponija za svakojaku djubrad&oloch),ne znam na osnovu cega ti je advokatica davala nadu ako ti duznik nije potpisao priznanicu
nemoj se odmah zaletati na 1 advokata ko som na buckalo,uglavnom svi advokati daju prevu konsultaciju gratis vrlo je vazno da steknes poverenje u advokata,pa zato bih ti savetovao da obidjes par advokata dok ne odlucis koga da izaberes.
Obavezno bih ti savetovao da ma kog advokata da si izabrao da pozoves advokatsku komoru i proveris da li je uopste registrovan/a,jer kao sto reko Srbija je deponija za svakojaku djubrad i oloch:potapsava:
Originally posted by mikeli
.....samo sto sam ja (skoro uvek) u paralelnoj vezi sa dva-tri tipa (sto u ljubavi, sto "sex" veza) pa ide life , ali u dusi patim, sto mi se bar ikako nije javio,. e necu vise stobom (mada kako izgledam on se uplasio, ali decko zna da otprilike znam gde cu ga naci (a i NS nije bog zna sta velik pa neiskljucujem mogucnost slucajnog prolaska pored nj)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!