Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

"Tetka" ?

1) Da
8
26%
2) Ne
23
74%
Korisnikov avatar
By Kiborg
Od svih utisaka koje sam stekao, taj da si fem nisam, možda malo ona treća slika lica, zbog one kao gothic šminke, ali generalno ipak ne.
Korisnikov avatar
By horus.
da ne ponavljam ono sto je kiborg napisao...
Originally posted by Kiborg
Od svih utisaka koje sam stekao, taj da si fem nisam, možda malo ona treća slika lica, zbog one kao gothic šminke, ali generalno ipak ne.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Nisam stekao utisak sa tih fotki da si tetka.
Btw, sladak si :namig2:

Tekst u profilu je malko konfuzan `n` nepravilno napisan.

A `el mogu da glasam da si tetka samo zato sto si pitao da li si tetka? :giggle:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nisi ti tetka, ti si attention freak. btw, a zašto pitaš? :blenta:
Korisnikov avatar
By bakalar
zato sto me salecu isfrustrirani likovi kojima, eto BAS UVEK uvek smeta moja fotka sa sminkom.

i onda ja ko kreten krenem da se nerviram, jer sam totalno u tripu da moram svakome da udovoljim jer pedera jelte ima malo, onih koji se meni svidjaju jos manje, a onih koji ... jos manje ... i tako ja trazim neku magicnu formulu da se svima svidim, a ona naravno jelte ne postoji.

ili pak, postoji i podrazumeva da otvorim nekoliko profila, ne okacim fotke, i napisem nekoliko onih stereotipskih pricica (tipa: "ne fem, kurat, za povremeno vidjanje ..."), ali to ipak necu biti JA, i na kraju ipak kazem sebi bolje da me kontaktira jedan tip sa kojim mogu da se skapiram nego ...

kasno je idem da spavam
laku noc
:sleep:

p.s. verovatno me je vise razocaralo to sto imam profil mozda 2 nedelje, 818 ga je posetilo, a jos uvek ni jednog nisam upoznao (da ne pricam da nisam ni msn posteno razmenio)
Originally posted by blabla-baby
A `el mogu da glasam da si tetka samo zato sto si pitao da li si tetka? :giggle:
:saint:
Korisnikov avatar
By Stripi
nemoj se uzrujuvati a još manje se nemoj sa kojekakvim izfrustriranim kretenima objašnjavati zbog slika.
Roba je na prodaju-oćiš kupi-nećiš kupiš-izvoli il odjebi :kiss:
Korisnikov avatar
By KiWi

Unapred izvinjenje autoru, ali nemoguće je sa slike doznati da li je neko str8actiong ili fem. Ima ljudi koji na slikama ispadnu totalno macho ali su zapravo fem po držanju, ponašanju i govoru ...

I da jesi i da nisi, šta te briga, takav si kakav si :D

Ja sam se ranije zamarao tim pitanjima ... da li jesam da li nisam ... sada mi je totalno nebitno. A i ako me neko na chatu pita to obično odgovorim nešto poput "na takvo pitanje svi daju subjektivan odgovor koji nije relevantan, tako da neću odgovoriti"
Korisnikov avatar
By Rei
Ne.
Slika sa shminkom mi ne deluje tetkasto.

Ali imam zamerku shto ti je profil nepotpun tj malte ne svugde pishe 'no entry' shto je jako bzvz. Ljudi vole da znaju detalje pre nego shto se jave ili ti odgovore na poruku. Posebno onaj a/p/uni deo :)

Sredi to bre :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by abcd
zato sto me salecu isfrustrirani likovi kojima, eto BAS UVEK uvek smeta moja fotka sa sminkom....
Skloni ti lepo tu fotku sa sminkom sa gayromeo profila. Takve fotke postavljaj na MySpace, ili ovde na Forumu, medju nama koji znamo da je to vid tvog radoznalog duha, viseslojnosti i kreativnosti ( mada ni ovde, istini za volju , ne manjka autohomofobicnih persona koje sa otvorenim negodovanjem gledaju na sminkanje muskaraca ), a na taj gayromeo, koji ipak prvenstveno sluzi kao berza za sparivanje, meci samo svoje strogo jednoobrazne fotke.
Prilagodi se, znaci, zahtevima trzista. A nase trziste veli da imamo dosta homofobicnih pedera. Situacija je takva.
Na gayromeo, dodao bih, najvise dolazi klijentela koja, pored toga sto je homofobicna, nema ni vremena, jos manje senzibiliteta, a najmanje ima talenta za igru i zabavu. Tamosnji korisnici posle posla koji ih je verovatno iscrpeo, dodju na kratko na net da vide da li im se neko javio na oglas, da prelistaju slike momaka koji ih interesuju i ugovore susret, pa kad tebe vide sa sminkom, odmah pomisle " Ma, ovo je neka tetka ! "
Sminkanje ti i onako nije deo redovnog imidza, pa eto ti razloga vise da sklonis tu fotku sa gayromea, jer ti ocito ne vrsi pos`o tamo. Zasto bi, pitam ja tebe, zbog te slike propustio nekog mamlaza koji, iako je homofobican mamlaz, ipak ima odredjene kvalitete koji fino mogu da ti posluze za zabavu ?

A sad odgovor na pitanje iz ankete. Ako tetka znaci biti isfeminiziran i rospijast, onda nisi tetka. :) Ima likova koji nisu isfeminizirani, ali su lajavi i rospijasti do zla boga. Za takve likove se ni u kom slucaju ne moze reci da nisu tetke. Ima cak i strejt tipova koji su po lajavosti, kokodakanju i tracarenju prave tetke. :tetka:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
198 cm ? :love:

a sto se tiche te shminke...pa meni ona ne odaje utisak da si "tetka" samo sto ja ne volim taj fazon...tzv.alternativan...
By ~ Le Saint X ~
meni si okej...
nisam stekao utisak da si tetka

ali sam se iznenadio visinom

OMG!
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
zato sto me salecu isfrustrirani likovi kojima, eto BAS UVEK uvek smeta moja fotka sa sminkom.

i onda ja ko kreten krenem da se nerviram, jer sam totalno u tripu da moram svakome da udovoljim jer pedera jelte ima malo, onih koji se meni svidjaju jos manje, a onih koji ... jos manje ... i tako ja trazim neku magicnu formulu da se svima svidim, a ona naravno jelte ne postoji.

p.s. verovatno me je vise razocaralo to sto imam profil mozda 2 nedelje, 818 ga je posetilo, a jos uvek ni jednog nisam upoznao (da ne pricam da nisam ni msn posteno razmenio)
Znash kako, ako sada ne upoznash nikoga posle ovakvog ocajnickog reklamiranja onda se ubij...
By Çâðê_DUP
Bože, kako ste vi pederi ko neka razmažena deca (pardoniram na politički nekorektnoj upotrebi reči PEDER, ali glupo mi je da napišem gejevi, ako se neko žali, prepraviću)

Žališ se što ZABOGA 2 NEDELJE ČAK samo 818 pregleda. A šta mi devojke da radimo koje i nemamo gej romeo, niti mesto gde ćemo se reklamirati, sem nekih ex sajtova gde se dopisivasno sto godina, pregleda 200 za godinu dana, sem na gaydargirlsu gde ih ima kudikamo vise, a poruka 3 po godini dana. Čekaj malo, strpljenja. Javiće ti se sigurno neko, čekaj makar mesec dana da prođe.

Ili kad mi se gej žali da je ludo voleo momka, trebalo mu je čak 3 nedelje da ga zaboravi, mogu samo da se nasmejem. :party:

inače super su ti fotke i nisi tetka.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Angelina777
Bože, kako ste vi pederi ko neka razmažena deca (pardoniram na politički nekorektnoj upotrebi reči PEDER, ali glupo mi je da napišem gejevi, ako se neko žali, prepraviću)
:smeh:
Kako ja tebe obozavam !!!

@AFKA
Ne diraj nam naseg novosadskog Patrika Svejzija. Na jednoj fotki sa sminkom abcd stvarno podseca na Svejzija u filmu " To Wong Foo, Thanks for Everything! Julie Newmar ". :love:

Svi mi tokom zivota osetimo ocaj, dragi Afka. Pogotovo na ljubavnom planu.
Dugotrajna malodusnost i apatija su nesto cega se treba pribojavati :yes:
Korisnikov avatar
By Rei
ja imam 2735 pregleda za hmm pa sigurno vishe od godinu dana. :|
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by A.F.K.A.OB
Znash kako, ako sada ne upoznash nikoga posle ovakvog ocajnickog reklamiranja onda se ubij...
:up:

btw. sve fotke su vec bile okacene na forum, pa ono ... gresis.
Originally posted by *deni*
Patrika Svejzika.
To ni Google ne moze da pronadje :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by *deni*
Patrika Svejzika.
To ni Google ne moze da pronadje :smeh:
Iju, cico, evo hitam o`ma` da ispravim gresku u kucanju, grdna. Sta cu jadna, kad malo gledam forum, a vise u ogledalo i cupam obrve pred sutrasnji nastup.
:kosa:
Korisnikov avatar
By bakalar
;)

offtopic: niste raportirali kako je bilo u klubu u temi za novosadjane :wink2:
Korisnikov avatar
By *deni*
;)

offtopic: niste raportirali kako je bilo u klubu u temi za novosadjane :wink2:
Drustvo je bilo manje, odnosno nije nas bilo mnogo sa Foruma, pa mislim da to ne bi bilo interesantno sirim forumskim masama za citanje.
Na u2u cemo.
:hiphip:
Korisnikov avatar
By decko
Ne moram ni da gledam profil - nisi :)
Korisnikov avatar
By one of the people
ej,
nemoj da se brines kome se svidjas i to ..
budi ono sto jesi, radi ono sto tebi odgovara, zivot je kratak da ga zivis za druge. meni je samopozdanost toliko seksi - oni koji su udobni u svome telu i zadovoljni onim sto rade .. i tada obicno one ideje - ovakav tip ili onakav tip jednostavno padaju u vodu ... i tako ja nadjoh sebi decka koji uopste nije bio moj tip ....
anyway ... mozda i jesi tetka! but who cares!
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Angelina777

Ili kad mi se gej žali da je ludo voleo momka, trebalo mu je čak 3 nedelje da ga zaboravi, mogu samo da se nasmejem. :party:

svaki put padnem u iskushenje da ti kazhem da mnogo seresh
... al uvek odustanem ... ni sam ne znam zashto.

al sad ga stvarno pretera ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!