Originally posted by abcd
zato sto me salecu isfrustrirani likovi kojima, eto BAS UVEK uvek smeta moja fotka sa sminkom....
Skloni ti lepo tu fotku sa sminkom sa gayromeo profila. Takve fotke postavljaj na MySpace, ili ovde na Forumu, medju nama koji znamo da je to vid tvog radoznalog duha, viseslojnosti i kreativnosti ( mada ni ovde, istini za volju , ne manjka autohomofobicnih persona koje sa otvorenim negodovanjem gledaju na sminkanje muskaraca ), a na taj gayromeo, koji ipak prvenstveno sluzi kao berza za sparivanje, meci samo svoje strogo jednoobrazne fotke.
Prilagodi se, znaci, zahtevima trzista. A nase trziste veli da imamo dosta homofobicnih pedera. Situacija je takva.
Na gayromeo, dodao bih, najvise dolazi klijentela koja, pored toga sto je homofobicna, nema ni vremena, jos manje senzibiliteta, a najmanje ima talenta za igru i zabavu. Tamosnji korisnici posle posla koji ih je verovatno iscrpeo, dodju na kratko na net da vide da li im se neko javio na oglas, da prelistaju slike momaka koji ih interesuju i ugovore susret, pa kad tebe vide sa sminkom, odmah pomisle " Ma, ovo je neka tetka ! "
Sminkanje ti i onako nije deo redovnog imidza, pa eto ti razloga vise da sklonis tu fotku sa gayromea, jer ti ocito ne vrsi pos`o tamo. Zasto bi, pitam ja tebe, zbog te slike propustio nekog mamlaza koji, iako je homofobican mamlaz, ipak ima odredjene kvalitete koji fino mogu da ti posluze za zabavu ?
A sad odgovor na pitanje iz ankete. Ako tetka znaci biti isfeminiziran i rospijast, onda nisi tetka.
Ima likova koji nisu isfeminizirani, ali su lajavi i rospijasti do zla boga. Za takve likove se ni u kom slucaju ne moze reci da nisu tetke. Ima cak i strejt tipova koji su po lajavosti, kokodakanju i tracarenju prave tetke.