Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By жњ
Slika

EXAMPLE A: Hair Whorl (Men)
Gay men are more likely than straight men to have a counterclockwise whorl.
Photographs by Mark Mahaney

Slika

EXAMPLE B: Thumbprint Density (Male)
Gay men and straight women have an increased density of fingerprint ridges on the thumb and pinkie of the left hand.

Slika

EXAMPLE C: Digit Proportions (Female)
The index fingers of most straight men are shorter than their ring fingers, and for most women they are the same length or longer. Gay men and lesbians tend to have reversed ratios.

Slika

EXAMPLE D: Hand Dexterity (Male)
Gay men and lesbians have a 50 percent greater chance of being left-handed or ambidextrous than their straight counterparts.

vise na adresi http://nymag.com/news/features/33520/
Korisnikov avatar
By blenta
prvo-nemam ni jednu varijantu
drugo-pojma nemam
tretje-iste su mi visine kazhiprst i domali
poslednje-ambidextrik sam
Korisnikov avatar
By djo
je**s ti ovu nauku :smeh:
Korisnikov avatar
By Rei
Pa ja sam str8 :puzzle:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by REI
Pa ja sam str8 :puzzle:
Originally posted by bojandjo
je**s ti ovu nauku :smeh:

ili to gore navedeno

ili otkad je tata zavrnuo tush pocheshe da ti se menjaju proporcije prstiju na shakama
hmmm
:alikako:
By жњ
Slika

a vidis, ja bi pre rekla da je ovaj desnoruki gay jer je izdepiliran :P
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Znaci, nisam strejt.

Taman me je uplasila ona knjiga, ko zna mozda me je neko dirao kad sam bio mali, ali priroda je ucinila svoje... Moj index je veci od mog ringa. :D
Korisnikov avatar
By BellyButton
Po svim ovim parametrima sam str8...
Nonsense... :cigareta:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Hm, a da se nisu oni zaHebali - pobrkali levu i desnu stranu?
Korisnikov avatar
By Pipin
Za ono s kosom pojma nemam, ali po ostalom sam hetero. Strašno!
Izgleda da su ipak zamenili strane.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Samo da se pohvalim - moj gaydar je znacajno napredovao. :D

Saznao sam da je lik koji mi se svideo pre dve - tri nedelje gej, a bio sam ubedjen da je hetero, i da ce ponovo biti uzalud...

I to ne samo da je gej, vec je i bogat gej. :smeh:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by жњ
Slika

EXAMPLE C: Digit Proportions (Female)
The index fingers of most straight men are shorter than their ring fingers, and for most women they are the same length or longer. Gay men and lesbians tend to have reversed ratios.

Ovo sa dužinom prstiju ima veze sa hormonima u organizmu. Bila je na RTS2 pre par godina emisija u kojoj su istraživali da li odnos dužine ova dva prsta ima veze sa izdržljivošću čoveka.

Naučnici su postavili 10 ljudi slične građe da trče trku na 100 metara, premerili im prste i kladili se da će pobediti onaj koji ima najduži prstenjak i pobedio je. To, po njihovim istraživanjima zavisi od količine testosterona u organizmu.

Samo mi nije jasno .... Ako neko počne tranziciju iz jednog pola u drugi, da li mu se taj odnos menja? To bi bilo nezgodno.

Inače, meni su ta dva prsta iste dužine, i mojoj mami i mojoj sestri. Znači, bisex :D
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Wang
Samo mi nije jasno .... Ako neko počne tranziciju iz jednog pola u drugi, da li mu se taj odnos menja? To bi bilo nezgodno.
Mene je uvek kopkala ona priča da kada prasići pobegnu u šumu pa podivljaju, glava im postaje duguljasta kao kod pravih divljih svinja (tj. ne njihovim potomcima u sledećoj generaciji, nego baš njima, oni se menjaju fizički, kao kod nindža kornjača). Anyway u emisiji na National Geographicu su objasnili da bukvalno glava prasićima koji žive u prirodi počinje da raste u dužinu umesto u visinu, a ako ih dovoljno brzo uhvate i vrate u svinjac onda ponovo počinje da raste u visinu. Imali su i neke lobanje na kojima su pokazivali.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by jukie
Mene je uvek kopkala ona priča da kada prasići pobegnu u šumu pa podivljaju, glava im postaje duguljasta kao kod pravih divljih svinja (tj. ne njihovim potomcima u sledećoj generaciji, nego baš njima, oni se menjaju fizički, kao kod nindža kornjača). Anyway u emisiji na National Geographicu su objasnili da bukvalno glava prasićima koji žive u prirodi počinje da raste u dužinu umesto u visinu, a ako ih dovoljno brzo uhvate i vrate u svinjac onda ponovo počinje da raste u visinu. Imali su i neke lobanje na kojima su pokazivali.

Wow. Zanimljivo :D
Korisnikov avatar
By .L O S T
mislim isto sto i wang oko ove duzine prstiju

ostalo je, najblaze receno, smesno:alikako:
Korisnikov avatar
By Dina

Ovo sa dužinom prstiju ima veze sa hormonima u organizmu. Bila je na RTS2 pre par godina emisija u kojoj su istraživali da li odnos dužine ova dva prsta ima veze sa izdržljivošću čoveka.

[/font][/size]
Kod mene su hormoni u granicama normale ali je testosteron na gornjoj mogucoj granici a estrogen na donjoj. Sto se prstiju tice kaziprst mi je duzi od domalog, to se valjda uklapa sa hormonalnom slikom ;)
Korisnikov avatar
By m..
meni su prsti iste duzine, ostalo zavisi od polozaja sake i prstiju.
zvrk mi je ccw, al mislim da je to do nehajnog feniranja.
imam dve leve ruke :D , salim se, desnom pisem, levom zakopcavam dugmice, nije bas nevesta al je rukopis na nivou deteta 1. osnovne, jer je nikad u tu svrhu nisam ni koristila.
sto se ovih nabora na prstima tice, sitni su na svim prstima.

sto se mene tice, ja sam gay.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Dina

Kod mene su hormoni u granicama normale ali je testosteron na gornjoj mogucoj granici a estrogen na donjoj. Sto se prstiju tice kaziprst mi je duzi od domalog, to se valjda uklapa sa hormonalnom slikom ;)

Tako i treba. To je normalno kod žena.

Trebalo bi sprovesti istraživanje (možda čak i ovde na forumu) da li odnos dužine kažiprsta i prstenjaka ima veze sa feminiziranošću kod muških i muškobanjastosti (wow, koja reč) kod ženskih članova foruma :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!