Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zemunac
Najveća nagrada u istoriji srpske televizije - Kuća snova vredna 250.000 evra! Gledaoci širom Srbije videće na kraju serijala kako par običnih ljudi rešava najvažnije životno pitanje - obezbeđuje krov nad glavom.

Na TV B92 uskoro kreće serijal Kuća snova u kojem 12 parova tokom 3 meseca gradi svoju kuću snova. Na kraju serijala ostaje samo jedan, pobednički par, koji kao nagradu dobija luksuznu kuću vrednu 250.000 evra.

Tokom tri meseca trajanja serijala parovi će boraviti na gradilištu, u malom domu koji će im biti obezbeđen. Pored redovnih dnevnih aktivnosti vezanih za izgradnju same kuće, prema odluci producenata, parovi će biti uključivani i u neke društvene događaje, kao što su posete pozorištu, bioskopima ili utakmicama. Svake nedelje sa gradilišta odlazi po jedan par, a odluku o tome ko će to biti donose sami učesnici i gledaoci. Kada izgradnja bude gotova, Kuća snova biće luksuzan objekat u kojem će biti korišćeni obnovljivi izvori energije isavremena termoizolacija, ako i sistem za upravljanje otpadom.

Emisije serijala Kuća snova biće emitovane svakog dana, a gledaoci će moći da vide kako se parovi snalaze na terenu, sa kakvim se problemima suočavaju, kako međusobno sarađuju, ko je kome simpatičan ili šta su tokom dana naučili.

Slika

(sutra cu dati komentar na ovu temu :D )
Korisnikov avatar
By Zemunac
Aj ne mi kvari temu, dodji za jedno 10tak postova. :lol:
Korisnikov avatar
By horus.
Ne znam, ali meni taj show deluje skroz bzvz, ali ko zna, mozda bude ok...
By ~ Le Saint X ~
to je nesto na foru
americkog
complete make over

gde ruse kucu i onda grade novu i bolju...

shit
Korisnikov avatar
By bakalar
meni zvuci zanimljivo ...
a i gledao sam nesto na taj fazon, doduse na BCC-u bese valjda ...
Korisnikov avatar
By KiWi
Link: Kuća Snova! - Web Site i Forum

Slika

Kuća Snova je projekat produkcijske kuće Advantage i mnogih sponzora. Kuća snova je novi TV serijal, u kojem ce par običnih ljudi dobiti šansu da reši jedno od najvažnijih životnih pitanja, da obezbedi krov nad glavom. Njima ce pripasti luksuzna kuca u Beogradu, čija je početna vrednost 250.000 evra. Iako se na kraju serijala dodeljuje nagrada, Kuća snova nije nagradna igra. Zapravo, to uopšte nije igra.

Tokom tri meseca trajanja serijala, 12 parova živeće na gradilištu Kuce snova. Oni ce sami graditi svoj san radeći neke od najtežih gradevinskih poslova. Za to će prethodno biti obučeni i pravilno zaštićeni. Kamere ce pratiti sve učesnike tokom rada na gradilištu, a gledaoci će svakog dana na TV B92 moći da vide kako napreduje gradnja i kako se obični ljudi snalaze u ulogama pravih majstora. Svake nedelje jedan par odlukom gledalaca i ostalih učesnika, napuštace gradilište.

Gledate li i ko vam je favorit?
Meni su sada u startu favoriti Mirjana Boban i Dušan Glumac.

[size=0,5]NOTE TO ADMIN: Mislio sam da ubacim ovu temu u Kulturu i Umetnost, ali nema veze ni sa jednim ni sa drugim, pa sam je šorno ovde.[/size]
Korisnikov avatar
By .L O S T
Pa meni je taj show malo nezanimljiv, no mozda se i promeni:nerd:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by L O S T
Pa meni je taj show malo nezanimljiv, no mozda se i promeni:nerd:
Pa tek je u začetku ... ne možeš da očekuješ neko ludilo od tv programa kada još nisu počeli ni da grade. Kad se zalaufaju biće zanimljivo.
Korisnikov avatar
By Delete
Nisam gledala, mozda me zainteresuje kad bude u poodmakloj fazi. Btw, koji je rok za koji ce kuca biti gotova?
Korisnikov avatar
By decko
Nija nisam gledao, a nesto mi ne deluje interesantno. Kad sam prebacivao kanal video sam sanmo jedan sladak par koji je usao i to je to..
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Delete
Nisam gledala, mozda me zainteresuje kad bude u poodmakloj fazi. Btw, koji je rok za koji ce kuca biti gotova?
Pa verovatno tri meseca
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Delete
Tri meseca, tad je i kraj serijala.
Korisnikov avatar
By horus.
video sam u subotu uvece na blic i bio sam zgrozen...
ono je takvo djubre, te me cudi da se ne emituje na pinku...
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Originally posted by Zemunac
Emisije serijala Kuća snova biće emitovane svakog dana, a gledaoci će moći da vide kako se parovi snalaze na terenu, sa kakvim se problemima suočavaju...
I videli smo i prvi problem - jednu od devojaka je ujela zmija :lol:

Rano mi je za favorite jos nisam ih ni pratio nesto posebno ali cenim da svi koji nemaju decu mogu odmah da se spakuju i vrate kuci. :D
Eto, po tom pravilu glasanja po defaultu mislim da ce dugo ostati oni sa 4 klinaca.

Ne zvuci mi preterano interesantno za gledanje. Ali verujem da moze biti korisno, verovatno moze nesto i da se nauci o izgradnji.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by blabla-baby
I videli smo i prvi problem - jednu od devojaka je ujela zmija :lol:
Ček, ček, ček, kakva zmija na teritoriji Beograda?
Koliko se sećam, otrovne zmije su u Beogradu istrebljene 19xy godine (u npr. "selu Miljakovac"), a da bi te ujela neotrovna zmija treba namerno da uzmeš da joj guraš prste u usta. Mi smo se na Avali igrali sa jednim podebelim* smukom i ništa, a belouške su ispuštale neku smrdljivu tečnost, ali nisu grizle.
*nije baš bio debeo kao blavor, ali prilično voluminozan u odnosu na belouške. Krljušti su mu bile glatke kao pločice u kupatilu, samo žućkaste a ne bele.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Pa pametnjakovici su bas to radili :giggle:
Dobro, nisu joj gurali prste u usta ali su je jadnu muljali po rukama.
Nije otrovna (utvrdili strucnjaci), duga je nekih 15 cm...

Ma to mu dodje jos i dobro po narodnom verovanju, zmija cuvarkuca ;)
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by horus.
video sam u subotu uvece na blic i bio sam zgrozen...
ono je takvo djubre, te me cudi da se ne emituje na pinku...
zao mi je sto ovo moram da kazem ali je b92 postao vece djubre od pinka.
ako izuzmem vesti.. ostalo je :bljak: plati me da me je*es.. tako bi se trebalo preimenovati ime televizije.
By Dragonite
Ne sviđa mi se ovaj šou.

A otkud njima vremena da po ceo dan budu na gradilištu, ništa drugo ne rade u životu?

Šta će da se desi sa onima što ispadnu?

Očekujem da će naredni reality show da bude 12 ljudi koji se biju za parče 'leba.
Korisnikov avatar
By Marvin
Negledljivo to meni.
Probao sam 2 puta do 5 minuta...

Loše :down:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!