- 21 Avg 2007, 16:03
Ovo pitanje postavljam, jer je moja komsinica, inace zena u 63 - oj godini, bivsa oficirusa, koja je od pokojnog muza pukovnika jos 1978. nasledila vojni stan od 65 m2 , izjavila tokom jednog vecernjeg komsijskog prela ispred nase zgrade da ne zali mlade ljude ove zemlje koji se zlopate i jedva dolaze do zglavnog posla, i navela primer jednog njenog kolege iz daktilobiroa drzavne firme u kojoj su zajedno radili sedamdesetih i osamdesetih godina prosloga veka, a koji je posle redovnog posla u drzavnoj sluzbi poslepodne kopao kanale, iako je imao zavrsenu Visu skolu. Kaze da je zahvaljujuci tom poslu, taj njen kolega kupio garsonjeru.
Za moju komsinicu je Visa skola, naravno, pojam, jer je zavrsila Osnovnu i daktilografski kurs.
Tako je ta moja komsinica, po imenu Vjekoslava, savetovala i nas mlade koji smo zavrsili " Vise i Visoke skole " da kopamo kanale, a ne da kukamo na drzavu i situaciju.
Sta vi mislite o ovom njenom predlogu i savetu?
Za moju komsinicu je Visa skola, naravno, pojam, jer je zavrsila Osnovnu i daktilografski kurs.
Tako je ta moja komsinica, po imenu Vjekoslava, savetovala i nas mlade koji smo zavrsili " Vise i Visoke skole " da kopamo kanale, a ne da kukamo na drzavu i situaciju.
Sta vi mislite o ovom njenom predlogu i savetu?