Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Lakiboy_ns
Zoe ribo Mimi se pozdravio preko svoje oprostajne teme jos pre 3-4 meseca ali tad tebe nije bilo na forumu pa si to propustila.
Evo teme http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=31437

Mislim da je on diplomirao, verovatno se odmah i zaposlio pa nema vise vremena i zivaca da se za*ebava ovde po forumu.

E, bas ti hvala....... :shake:
Znala sam da ce neko znati........

I, da-dobro si zapazio da mene tad nije bilo ;)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Zoe
Mozda je moje secanje izromansirano netacnim utiscima, koje sam sama prisila i proizvela za Mimija, ne iskljucujem tu mogucnost naravno, ali cim ja njega ovde pominjem, znaci da je bas imao higlights kod mene, te i otvorih temu. :nokti:

Sad ce jos biti premestena u Trac, sto mi nije bila namera :doh:
Emica jeste imao divnih momenata, posebno na temama koje nisu inspirisane drustveno-politickim desavanjima u Srbiji, tako da su itekako imala materijala da ga svrstas u interesantne i drage korisnike.
Sto se samog korisnika tice, smatram ga dovoljno inteligentnim da zna kakvo je bilo njegovo ophodjenje prema ostalim korisnicima, tako da ga ja necu komentarisati. Ni pozitivno, ni negativno. Ali se nadam da ce nas posetiti ako mu to vreme dozvoli.

I da, wb Angelina777. Time ne mislim nista lose, naprotiv. Dobro je videti tvoja razmisljanja sa novijim datumom iznad.
Ako se ne varam, opet nam je tu i the1whowished...
Mozemo celu temu da otvorimo povratnicima :yay:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Zoe
Originally posted by Lakiboy_ns
Zoe ribo Mimi se pozdravio preko svoje oprostajne teme jos pre 3-4 meseca ali tad tebe nije bilo na forumu pa si to propustila.
Evo teme http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=31437

Mislim da je on diplomirao, verovatno se odmah i zaposlio pa nema vise vremena i zivaca da se za*ebava ovde po forumu.

E, bas ti hvala....... :shake:
Znala sam da ce neko znati........

I, da-dobro si zapazio da mene tad nije bilo ;)
Nema na cemu ribo :D
Pa primetio sam (zamjetio) da te u tom periodu nije bilo mesecima :friends:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!