Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

UPOZORENJE: Ako kojim slucajem pripadate vecini grupacije mladih poklonika elektronske muzike, i ako vam Bog nije podario blagodati VIP privilegija, pre sledece Tuborg zurke obavezno dobro operite ruke kod kuce i dobro se umijte jer na zurci to necete moci da uradite! Organizatori Tuborg zurke na kojoj je gostovao Erick Prydz su odlucili da zaobidju propise o minimalnim sanitarnim uslovima i nas obicne smrtnike lise osnovnog ljudskog PRAVA NA TEKUCU VODU.

Svi gosti su mogli da pisaju i seru ali su samo oni sa VIP narukvicama mogli i da operu ruke posle pisanja!!!
Korisnikov avatar
By colorado
To je zato sto je voda dobar provodnik struje, a tu ipak ima puno elektronske muzike. Mozda su oni mnogima ustvari zivot spasili!
Korisnikov avatar
By operativni kadar
A sta reci o gomili ljudi koji i pored jako puno montaznih wc-a pisaju po zidovim jer ih mrzi da cekaju na red? Konkretno se radi o sajmu. A ti hoces da peres ruke! :kolo:
Korisnikov avatar
By dungoll
hm... odakle ova ideja ? ja sam uredno pišao i oprao ruke i bez vip narukvice...

istina, ne idem da kakim na partiju, to je not kul.
:) :tehno:
Korisnikov avatar
By erkondisn
pa isti vrag je bilo i za novu godinu u istom prostoru :drama:

ja sam ponajvise siznuo sto sam cekao red milijarde godina, a jedini sam u tom wc-u i pisao :drama:

da ih jebo vip :mad:
Korisnikov avatar
By Paki
Jbg, ja nosio vlažne maramice, isplatilo se... :)

(... uzgred, Prydz je smoriooooo! :zid: ... Al' je zato Bukica Šejdica bila fantastikus :dance: )
Korisnikov avatar
By erkondisn
a jeeel... u ZG-u je (dan prije) imao jedan 10 minutni smor period, a ostatak je bio :dance:
i jos Pjanoo na kraju :eya: , samo sto nekako mi se cini da je sve relativno rutinski odradio, bez nekakvog zanosa. (navodno je ozvucenje bilo u pitanju)

na Exitu mi je prosle godine bio fenomenalan :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!