Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Diskusija o HIV-u, podrska, iskustva...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2454063#p2454063]Popeye napisao:[/url]ahahahahahah, otvorio je topic i na gay.hr-u :pucaodsmeha:

http://www.gay.hr/forum/viewtopic.php?f=17&t=14156" target="_blank
Jooooj... :facepalm:

Konkretan odgovor: U svakom slucaju ti fali psiholog (mozda cak i psihijatar), ali mene sada interesuje da li ovako panicis i za raznorazne druge bolesti/infekcije/moguce katastrofe? Postoje stvari mnogo gore i uzasnije od hiv-a na ovom svetu sa daleko vecom verovatnocom da te zahvate. Razmisli o tome.
Korisnikov avatar
By stefan19
Sansa da na taj nacin zakacis HIV je isto tolika kolika da mene pogodi kometa na putu za teretanu sutra u 7 ujutro.
Paranoises bespotrebno.
Prvo ako si imao zasticen odnos sa tim deckom onda nemas cega da se brines.
Drugo u vezi French kissing-a, za prenos hiva je potrebno da obojica krvarite (tipa rane, rasklimani zubi u ustima) pa da dodje do direktnog kontakta krv/krv i prenosa infekcije. Sem toga, pljuvacka sadrzi enzime koji deaktiviraju virus. Mislim koja je sansa da je i on imao rane u ustima a jos da ima HIV? Manje od 5% u svim rizicnim grupama (gay/bi ljudi, iv narkomani, i td.) imaju HIV anyway.
Tripujes se bespotrebno da ti odmah ja kazem.
Kondom koji ubija HIV

Brojni testovi su pokazali da je VivaGel kondom efikasan u deaktiviranju 99,9 odsto ćelija virusa HIV, herpesa i slučajeva humanog papiloma virusa.

Australijska kompanija "Starfarma" napravila je antivirusni VivaGel, koji je dizajniran tako da se lubrikant, koji sadrži kondom, bori protiv seksualno prenosivih bolesti.

Proizvod je dobio sertifikat nadležne australijske organizacije Australian Therapeutic Goods Administration, što znači da će kondomi uskoro moći masovno da se proizvode.

Ovi kondomi, prvi takve vrste, verovatno će moći da se kupe u prodavnicama već narednih meseci.

VivaGel je lubrikant koji se nalazi na kondomima, a koji inače sadrži 0,5 odsto astrodrimer natrijuma, antibakterijske supstance specijalno dizajnirane za uništavanje HIV virusa.

Stručnjaci tvrde da će ovi kondomi sprečiti zarazu HIV virusom i drugim polno prenosivim bolestima i istovremeno pružiti zaštitu od neželjene trudnoće.

http://www.021.rs/Zivot/Ljubav-i-sex/Ko ... a-HIV.html" target="_blank
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Upravo. :lol:

Mada, tipujem da je to do novinara/prevodioca/koga-god ko je pisao tekst, VivaGel hvale okolonaokolo.
Korisnikov avatar
By bern
kakav članak... a i sama ideja...
Korisnikov avatar
By 2kune
najbolji potrošač... kupci više ne postoje...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!