- 09 Jul 2006, 15:42
Ali da je ucio bilo sta o genetici/biohemiji (tj. da je znao o cemu prica) znao bi da ne postoji pozitivan molekul bilo koje nukleinske kiseline, pa ni RNK. I to navodi na zakljucak da je evenutalno uzeo sestrinu/bratovu knjigu i pretpostavio da + znaci pozitivno naelektrisanje.
Originally posted by KiborgBas tako.adrenaliniEh, da je izostavio ovo "naelektrisana" još bi i bio u pravu.
sadrze 2 molekula rnk i to pozitivno naelektrisana
Ali da je ucio bilo sta o genetici/biohemiji (tj. da je znao o cemu prica) znao bi da ne postoji pozitivan molekul bilo koje nukleinske kiseline, pa ni RNK. I to navodi na zakljucak da je evenutalno uzeo sestrinu/bratovu knjigu i pretpostavio da + znaci pozitivno naelektrisanje.
S obzirom na ono gorenapisano, ni meni ne deluje da je cuo za HTLV.adrenaliniMožda je to nešto pobrljao sa HTLV-om (vrlo retka stvar, ne deluje mi da je ?uo za to) ili onkogenim virusima koji se dovode u vezu sa leukemijama/limfomima (EBV npr.) Tako da možda i nije baš toliko besmisleno.
...virus leukemije...
Ne verujem ni ja u teorije zavere (mrzi me da objašnjavam) i mislim da ?e lek kada bude proizveden da bude i upotrebljen.Ako i kad... da. Slazem se.