Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Diskusija o HIV-u, podrska, iskustva...

Moderatori: IriS, Moderators

hiv status

negativan
67
85%
pozitivan
5
6%
ne znam, plashim se da se testiram
7
9%
Korisnikov avatar
By bothways
Stiglo danas najnovije -- nereaktivan.
By gotit_hpoz
Otisao sam kod proktologa zbog hemoroida (bojao sam se da necu dobiti rak pa sam rekao bolje da mi kaze da sam + nego da imam rak)....
Zelja mi se ostvarila...ispostavilo se da nemam hemoroide vec sifilis...pa sam radio testove na sve ostalo pa je i hiv test izasao pozitivan...
Reakcija?! Skoro je nije ni bilo...razmisljao sam o tome da sam mozda mogao pozeljeti nesto drugo umjesto hiva ...lol
Seksualno sam aktivan skoro 30 godina i bilo je svega tu...u zadnje vrijeme i droge koja ti da ono dodatno da si dozvolis raditi stvari koje trijezan ne bih - sto bi rekli da budes pohotna kujica, drolja etc.. i naravno u takvom elementu "iz povjerenja das i BB" i eto...i have joined the club!
Imam neke prijatlelje koji su isto poz pa sam uz njih nekako vidio da se da zivjeti normalno svi su cak u vezama i to sa neg neki su cak i ozenjeni...Sto kaze moj cimer netko ima secer, netko anginu a netko hiv. Danas zaista nije smak svijeta...povjerio sam se nekolicini ljudi svega i to je to. Familija ne zna i ne treba znati...dalje cu vidjeti kako ce se ovo razvijati....
Ali evo odgovora: Vazno je na kraju biti optimista i pozitivan jer + i + mozda daju -
Lijepi pozdrav iz susjedne vam HR...

p.s. sad sam procitao sto sam napisao, prije nego kliknem "posalji" pa sam mozda lako ostavio dojam srece...nisam sretan da se razumijemo niti sam zelio doci u ovu situaciju...ali zelim reci da povratka nema zato je bolje cim prije prihvatiti i krenuti dalje jer zivot ti i dalje tece...sto kazu za prolivenim mlijekom se ne place...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!