Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Za neupućene: pre neki dan je otvoren olimpijski bazen na Košutnjaku (otvoreni olimpijski, zatvoren balonom). Izuzetno mesto za okuplanje i opuštanje. Nema termina, radi od 7 do 19. Ulaz 250 dnevno, za studente 180 tj. oko 15o za mlađe od 26g. Mesečna 3000, za studente 2500.
Svlačionice ODVOJENE (muška, ženska) i zajedničke ( nema kabina - svi zajedno). Tuševi u svakoj svlačionici, zaklonjeni zidom, nema gužve, 90% kupača se skroz skida pri tuširanju... česte akcije. :dancing:
Voda čista, svuda veoma toplo, uključujući vodu... Extra bazen!!!
Da li je neko od vaš redovan tamo i kakvi su vaši utisci?
Korisnikov avatar
By Horcrux
Tek stigao na forum i ovo je prvi post?

Slika

Seems legit.
By jork
? Pa moram sa nečim početi. :D
Nisam sigurno iz uprave bazena. :)
Ovo je dovoljno velik forum tako da svako može da se pronađe u njemu i da komentariše shodno postavljenoj temi. Tražio sam nešto o bazenima i videh da se slabo diskutuje o tome.
Kome je ovo zanimljivo - dobrodošao. Koga ne zanima - pa zar stvarno nema zanimljivog mesta na forumu?
Izvini, ali mislim da treba da dikutujemo samo u okviru teme, da ne postavljamo ''prazne postove''.
Korisnikov avatar
By nsc
Ovde je obicaj da se novajlije docekaju na noz (moje iskustvo od pre 5 god) kao i da se teme koje ti nisu interesantne banalizuju, spamuju itt
Ne daj se uzbudjivati ni potresati
Dobrodosao
Korisnikov avatar
By nsc
a ko je rekao da moras plivati, obidjes krug i odes da se tusiras pa ispocetka
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Pa možda previše banalizujem stvari, ali meni je prva pomisao vezana za bazen plivanje. Ovo ostalo je lepo, ali ne moram da se maltretiram do bazena zbog toga.
Korisnikov avatar
By RetributioN
Česte akcije? Je l' misliš na prcanje ili popust na ulaznicu?
Kad mi se ide da plivam obično odem na zatvoreni bazen SC Košutnjak ili najbliži u datim trenutki.
By Sixto
Ne mogu ja ove aktiviste i agitatore, kupce fejsbuk naloga "Smrtna kazna za silovatelja Tijane Juric", promotere bazena, teretana, pena partija i ostalih "iventa"...
Na što precizno misliš pod tim česte akcije ? I da li je, glede svega, prioritet nasađivanje na neku usputnu đoku ? :ozbiljan:

Noctise mogu te ja naučit nekom prigodom. Ubacim te iznenada u vodu i kažem: mrdaj rukama i nogama, hajde, hajde, ne budi pizda... :hug:
Korisnikov avatar
By nsc
Maš' ručicama, maš' ručicama, e jeb'ga
Korisnikov avatar
By Anhedonie
koliko je mesecna za studente? to mi je na 5 minuta pesaka od kuce pa bih mogao ponekad :lizalica:
Korisnikov avatar
By RetributioN
hiljadu i šesto dinra (info od maja), nadam se da nije skočila cena.
isto si pitao i ja ti rekao pre nekog vremena. nemoj da se zakopaš opet i ne odeš.
By Kragi
Ali, vecina se skroz skida kad se tusira :krezavi:

Krucujalan podatak!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
mene i dalje mrzi da prepesacim tih 5 minuta :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jes!! nikad necu prezaliti sto nisam rodjen u vremenu kada sve nas povezuju pokretne trake/stepenice :sigh:
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2660118#p2660118]alexandermagic napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2660074#p2660074]nsc napisao:[/url]Maš' ručicama, maš' ručicama, e jeb'ga
Mrzim taj vic/foru. :ozbiljan:

Pa ne, maksimum do kog bih išao je da ga spasim, ali tek kad izgubi svijest i reanimiram ga.
A sta je poenta umanjivanja velicine fonta na forumu?...ako ne zelis da citaju svi na forumu onda nemoj ni da to pises u postu
OT: I ja ne znam da plivam ali verujem da postoji mali bazen
By jork
Update:
Zbog potreba Vaterpolo saveza Srbije bazen u određenim terminima nije dostupan za građanstvo.
Termini za obične smrtnike se mogu videti na njihovom sajtu: http://www.rzsport.gov.rs/srl/2498/" target="_blank

P.S. To su samo ''kratki prekidi'' u toku pojedinih dana. I dalje je to bazen sa terminima dužim od 2 sata a pojedini dani su skroz ''slobodni''. ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!