Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By жњ
Neka ovo bude mestašce za sve one koji gaje adrenalin!

Bave li se gejevi adrenalinskim sportovima? Ko se odavde penje, leti, pada, nadmudruje ili radi bilo kakve neobične stvari koje dižu pritisak???

Ima li nas? :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
ima ima ima :lol:

penjem se ako moram, letim kad gođ mogu, dizem u vazduh pritisak ljudOvima koji su mi antipatikus, a preferiram maršl arts :eevil:

mogu li biti prvi clan tvog ćošeta? :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja profesionalno nekad moram bas da planinarim, dakle da umrem veruci se po koje kakvim prasumama i stenama. Verujte, adrenalinskog soka ima na pretek.
By жњ
Pa hajd... bar nas je troje, za početak :lol:

Evo i ja malo... gajim sklonost ka visinskim sportovima :avion: . Volela bih jednog dana imati zmajčeka (što da ne i akrobatski avion ^^ ). S proleća se trudim obići spor. aer. Lisičji Jarak i malo se provozati. Bandži još nisam probala jer me nešto i nije privlačio. Pre bih padobranom... aliiiiiiiiiiiii možda odem pre toga i da osetim čari free fall-a na adi čisto pripreme radi.

Od ostalog... probala sam paintball :lol: jebote, nisam znala da je toliko zabavan!!! A piči i adrenalin u bujicama. Nisam taj trip osetila još otkako sam se kao dete igrala skrivača. A tek što ostaju "uspomene" u vidu modrica i podliva... :lol: :lol: :lol:

Ovog leta me društvo nagovaralo na ronjenje... e sad... tu opciju još nisam razmatrala. Obožavam podvodni film (odrastoh uz Žaka Kustoa) i podvodnu fotografiju, i imala sam priliku zaroniti sad na prošlom letovanju, ali mi se nešto i nije dalo. Možda me podsvesno odbijalo jer imam ponekad blagu astmu... ne znam... deluje mi jako zabavno, ali me iskreno - malo i prpa... daću mu vremena :shrug:

A da, želim da probam karting, što pre!!! ^^
Korisnikov avatar
By Shmi
Posto si spomenula Karting,pridruzujem se. :lol: Zaista to nisam smatrala nekom opasnom stvar,valjda jer i ovako umem da se izivljavam nad kolima... :smilegrin: Daklem,probala sam karting u Turskoj... mogu reci da su me prilikom pokusaja da me zaobidju izbacili sa staze (aham neki tip probao) pokupih sve gume i bome jeste proradio adrenalin pogotovo kada se vratih na stazu i jebala mu kevu... A najveci hit je bio devojka koja nikad nije vozila auto a kamoli karting me je tri puta zaobisla a tipove ko zna koliko puta. Jako je bilo zabavno i PLEASE ZOVITE ME KADA IDETE NA KARTING OCU OPET! :lol:
Korisnikov avatar
By 2kune
Kajakašim se na moretu... :blush:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ja sam letos letela :love: onako turistički, privezana za čamac koji su vozili tipični jadranski galibi. :lol:
bilo je fajn, no prekratko i prenisko za neki ozbiljan adrenalin. aj vonted mor.
By Kragi
adrenalinski ovisnik here :usamljen: (samo ne bih sve stvari koje mi dizu pritisak nazvao sportom)

Letos su me prijatelji pitali kako mi nije muka posle 5 uzastopne voznje rendžerom u luna parku :giggle: a ja uzivam! :D
Leteo sam paraglajderom, skakao sa bandzija (ovo narocito utice na to da zavolite svoj zivot vise nego jeste pre skoka), rafting .... :D
Jedino sto ne volim sneg i sto mi svi ti zimski extremni sportovi nisu interesantni uopste :sigh:
By Kragi
+ ronjenje sa bocama i onom opremom letos :awesome:
Korisnikov avatar
By Tungi
Samo primao adrenalin u debelo meso:bubbles:
Korisnikov avatar
By sofia
Da se zapljunem :)
A sad idem i do kluba smotanih...
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Snowboarding - vec 6 sezona nisam na skije stala. Navucena.

Rafting probala nedavno, i jaaako mi se svidelo. Planiram neku ozbiljniju turu sledece godine :zavera:

Paintball - bila par puta, jako je zabavno i pravi adrenaline booster. Pritom budes jako seksi sa onim modricetinama po telu :pervert:

Padobran - bese to pre par godina, negde na moru. Uzivas u pogledu, ali ti uvek barem malo bude frka :D

Mountain biking - jaaako mi se dopalo. Pogotovo cinjenica da se ne vidis od blata vec nakon 5minuta voznje :D Prvi put probala u Svajcarskoj, u jednom trenutku su me jurile krave i psi po Alpima. So Swiss :lol:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Primarno: alpinizam, voznja motora

Sekundarno: rock climbing, SCUBA diving, speleologija

Ovde pobrojano, iako meni nije adrenalinski sport: karting
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!