Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Iako sam zakleti partizanovac, stvarno mi je tužno kada vidim da se onakav klub raspada ... :(
By Kragi
Privatizacija ... :nerd:

Mislim da kad bi se to desilo vecini klubova u Srbiji (jer ne verujem da bi bilo ko ulagao u nesto a da pritom bude na gubitku), da bi liga bila mnogo interesantnija, fudbal zanimljiviji a bogatasi medjusobno takmicili ciji klub je bolji :D
Fudbal je davno postao unosan biznis svuda u svetu pa za kaj ne bi bio i kod nas ?!
By Paris
Krivi su navijaci. Ali ne oni obicni, vec oni na platnom spisku :mete:
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by KgCS3
i meni se cini, ali da taj neko stvarno zivi za klub...i sigurno ce misliti na svaki dinar jer je iz njegovog džepa

a ko je kriv? pa valjda je jasno da su krivi lopovi koji su je muzli kako je ko dolazio na celo tima dok je bilo sta da se muze
By Kragi
Originally posted by broX
Originally posted by KgCS3
i meni se cini, ali da taj neko stvarno zivi za klub...i sigurno ce misliti na svaki dinar jer je iz njegovog džepa

a ko je kriv? pa valjda je jasno da su krivi lopovi koji su je muzli kako je ko dolazio na celo tima dok je bilo sta da se muze
:up: bravo imenjace :D
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by spliff
ima li nekog reshenja?
Vratiti Dzajica i Muslina...taj tandem moze Zvezdu da iscupa iz govana, ali...mislim da je to nemoguc scenario.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Delete

Vratiti Dzajica i Muslina...taj tandem moze Zvezdu da iscupa iz govana, ali...mislim da je to nemoguc scenario.
my sentiments, exactly
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Paris
Hehe ispali ste iz Kupa :)
Nesto pises? Pokusaj sa crvenom bojom, ovako su ti slova nevidljiva. :P
Korisnikov avatar
By broX
ispušili smo i od sevojna...pa kako covek da se ne smeje :roflmao:
By Paris
Hehe ispali ste iz Kupa :)
Nesto pises? Pokusaj sa crvenom bojom, ovako su ti slova nevidljiva. :P
Ne razumem taj zvezdaski humor :P

Dupla kruna nam se smesi :carica: :carica:
Korisnikov avatar
By Delete
Ima li neko podatak koliko godina je zaredom Zvezda osvajala duplu krunu i koliko ono utakmica, ili godina Partizan nije dobio derbi, ni na svom terenu? Lako vam je sada da likujete kad su kvazi-zvezdasi utrpali svoje dupe u Ljutice Bogdana.
By Paris
Ma bre mozete da se obrisete :vrcka: sa duplom krunom :crkla:
Toliko ste potonuli da vas nijedna statistika ne moze spasiti :crkla:

I sta si ti dosla ovde da se svadjas sa mnom :P

Osim toga, ja ne likujem zbog vas nego zbog nas :carica:
Korisnikov avatar
By Delete
Osim toga, ja ne likujem zbog vas nego zbog nas :carica:
Otvori onda grobarsku temu. Nikad niste znali da uzivate u svojoj slavi a da je nama ne nabijate na nos. :P
By Paris
Ja sam dosla samo da vas obavestim da ste ispali iz Kupa :dude: :P
Korisnikov avatar
By spliff
ljudi
klub se RASPADA!!!
uprave se menjaju kao gatje...
dugujemo 30 mileona evra!
nemanja viditj je poslednji (bash) talentovani igrach koga smo prodali. ima tome vetj nekoliko godinica...
osim shachice delija sa severa, vishe niko ne ide da gleda fudbal

jebesh finale kupa
mozda i bolje ovako, nego da nas pocepaju grobari...
uostalom, chak i da smo se izborili za kup uefa, ne bi bilo vazno jer moze da se desi da nam uefa ukine licencu zbog dugovanja. shto znachi da ne bi mogli da igramo ni u ovoj smeshnoj ligi
Korisnikov avatar
By Delete
I da li ce iko moci da me ubedi da nisu prodali utakmicu Sevojnu? Zbog ovoga sto je Spliff naveo, ali i zbog samog novca, jer verujem da su se i oni iz Sevojna "otvorili" jer je to istorijski dogadjaj za njih, a fudbalerima i upravi dobro je dosao koji dinar.
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by west end
Sevojno:love:
:lol:

za neverovati
Korisnikov avatar
By west end
Crkni zvezdo ko te jebe procvetace Srbija bez tebe :kolo: :kolo:
By Paris
A bila bi fora da izgubi i trece mesto na tabeli pa sledece godine ne igra u Evropi :kokice:
Korisnikov avatar
By Delete
Kako je lepo kad i oni koji nisu navijaci Zvezde obracaju ovoliko paznje na istu.
Korisnikov avatar
By scout_finch
zvezda prvo nije imala dobrog trenera od muslina,i filipovic i zenga i onaj zeman su totalni mediokriteti,o ovom sad necu ni da trosim reci.ono sto smo osvojili posle njega je sreca i pretpostavljam mito. u upravi sede ili ljudi koji nikad nisu drzali fudbalsku loptu u rukama,ili oni koji nemaju gde pa dosli u zvezdu. igracki kadar ne zelim da komentarisem,jer nema sta da se komentarise,dovode neke totalno uz kurac igrace,i to po 15 komada u jednom prelaznom roku ko daih kupuju na veliko ili na kilo. golmana nismo imali pristojnog od ne pamtim,i onaj stojkovic je bio rupa od igraca,al' aj kao reprezentativni golman. cak ni dobrog stopera nismo imali zadnjih par godina,iako je zvezda bar na toj poziciji uvek imala odlicnog igraca.al' bitno je da smo imali pun kurac menadzera,skauta ili kakvu god titulu nosili bunjevcevic,ivic i ko vec jos,neam pojma vise. ne znam samo sta je terbalo jugovicu da se uopste pojavljuje u zvezdi,verujem da je samo sebi stvorio nepotrebnu glavobolju. jebote,zvezda je bila sampion evrope i sveta,a sad gube od sevojna. nekom stvarno treba da se jebe keva,samo ne znam od koga da se pocne.
Korisnikov avatar
By Delete
A Janevski ostaje sef strucnog staba...i posle poraza od Sevojna. Ovo sto se desava je necuveno. A navijaci se nisu oglasili...propast!
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ja sam dosla samo da vas obavestim da ste ispali iz Kupa :dude: :P
Carice. :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Boze boze ko sve komentarise
A i ti Spliff nasao koga da pitas za misljenje.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ima li neko podatak koliko godina je zaredom Zvezda osvajala duplu krunu i koliko ono utakmica, ili godina Partizan nije dobio derbi, ni na svom terenu? Lako vam je sada da likujete kad su kvazi-zvezdasi utrpali svoje dupe u Ljutice Bogdana.
Sad ne da nece dobiti krunu (dupla svakako ne bi bila), nego nece zauzeti ni drugo mesto. A bila bi fora da ne osvoji ni trece. :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!